En urdrucken flaska bubbel….

….står där på det runda bordet som tillfälligt flyttat ut…
Å jag blev SÅ sugen på att ha det här igen.. på sin ursprungsplats.
Vi tog ju in det för flera år sen efetrsom vi var rädda att det skulle bli förstört…
Men jag måste säga att det är verkligen som klippt och skuret
för vår altan å hjärnan snurrar på högvarv och tänker ut en plan för
hur man enkelt skulle kunna skydda det så att det kan stå här jämt…
Den ena planen innefattar en presenning och den andra M och en massa brädor…;)
Vi har haft en mysig bubbellunch och jag flyttar runt på möbler och nynnar med i musiken som strömmar
ur högtalarna… M ligger o sover vid poolen och snart ska vi cykla i väg till Lejonen på andra sidan skogen.
 
Vi ska tydligen titta på fotboll….jag avskyr fotboll…
Törs man säga det högt??
Alltså jag tycker det är sånt slöseri med tid att sitta o glo på det där tråkiga på tv´n…
Men jag antar att det blir trevligt ändå..
…lejonen är ju himla trevliga menar jag….;)
 
Ha en fin kväll oavsett om ni dumstirrar på en boll eller inte..;)
Kraaaam Katarina
altanen

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Faster AM
  23 juni, 2018 at 6:09 e m

  Ja där är vi nog lite lika du och jag. Inte för att jag vill gå så långt som att säja att jag avskyr fotboll. Jag är istället totalt likgiltig till företeelsen. Men vi är nog i minoritet här verkar det som. Vart man än vänder ej så nog pratas det fotboll. Lite intressant är det dock att lyssna till alla "experter" . Till och med de som i övrigt inte håller på med överdrivet mycket motion vet helt plötsligt allt om fotboll. Man kanske skulle göra en studie i ämnet och skriva en bok. Men den tordes man väl inte ge ut i alla fall 😂😂
  Ha en trevlig kväll tillsammans med dina goda vänner, med eller utan fotboll 😊

  • Reply
   Sallys hus
   26 juni, 2018 at 10:41 f m

   Hahaa… du är rolig du fina faster <3

 • Reply
  Liselotte Johansson
  23 juni, 2018 at 8:32 e m

  Jag hoppas du få en trevlig kväll trots fotbollen. Jag, maken o dottern tittar också på fotboll samtidigt som jag kollar bloggar.

 • Reply
  AnnaMaria
  24 juni, 2018 at 7:21 f m

  Kan inte heller förstå hur man kan sitta och titta på fotboll….har dock tur att mannen inte alls är intresserad heller (trots att han spelat fotboll) så vi kunde istället njuta av en härlig kväll målandes den blivande altanen 🙂

 • Reply
  Adela
  24 juni, 2018 at 11:29 f m

  Ahhhhh din fina trädgård!! Längtar tillbaka dit när jag ser bilderna och bada i poolen:)
  Jag är inte heller något fotbollsfan men när Sverige spelar nu tycker jag det är grymt spännande:)Är väl tävlingsjävulen som flyger i mig ( som på midsommarafton med kubben;)) annars bryr jag mig inte om fotboll heller.

  Stor KRAM!
  Adela

 • Reply
  Ekenäsliv
  24 juni, 2018 at 11:14 e m

  Ha ha ha, känner preciiiiis likadant för fotboll 😉

Leave a Reply