Städa städa städa…både ute och inne….

På lördag är det ju dags för bloggmingel här.
Vi har ju bara varit ute och grejat den senaste tiden så i kväll måste jag ge insidan på huset lite kärlek…;)
Det där slipdammet känns som det har krupit in överallt…huuu…
Jag hoppas ju såklart att vädret ska fortsätta vara toppen så vi kan vara ute…
men insidan på huset kommer ju också inspekteras….;)
 
Så i kväll blir det en kväll med både dammtrasa och ogräsrensning…
Altås HUR mycket maskrosor kan det finnas på en och samma tomt??
Det är heeeelt galet!!
 
Kram Katarina
matrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  17 maj, 2018 at 12:27 e m

  Hej!
  Nu har jag läst ikapp mig här igen 😉
  Så mysiga resor både till Paris och Århus! Fina bilder som alltid! Blev lite nyfiken på att besöka Århus faktiskt, vi har så otroligt mycket SAS-poäng så det kanske till och med blir över till en Århusresa efter att vi bokat USA? 😉 Fira kärleken i Paris… hur härligt!??
  Så många fina bilder på dukning och poolområde och kändis har du blivit också! Härligt!
  Slit inte ut dig med dammtrasa och ogräsredskap nu! Komihåg att det oftast inte är perfekt hos alla andra heller alltid 😉 Maskrosor ja… fy vad tråkiga de är! Blir ju inte bättre av att grannarna fullkomligt skiter i att ta bort sina!!!
  Hade varit jättetrevligt att få komma hem till dig och träffa er alla, men jag MÅSTE verkligen fixa här hemma med både det ena och det andra på hus och trädgård… Men ni får ta ett glas bubbel eller två för mig med!
  Kram och ha det gott!
  /Maria

  • Reply
   Sallys hus
   18 maj, 2018 at 7:23 f m

   Halloj… ja det hade ju varit så roligt om du kom…men ibland får man ju bara inte till det… vi får hoppas det blir fler gånger! Kraaaaam

 • Reply
  Milla
  17 maj, 2018 at 4:31 e m

  Åh det kommer bli fint hursom! Jag är så ledsen att jag inte bokat in mig på bloggmingel. Men nu har jag varit iväg på 2 resor tätt, och står inför en stor utmaning kommande tis-ons med att ordna med en stor kickoff med 120 pers på vårt slott utanför stan, så spännande men det har verkligen varit urstressande på slutet. Känner mig obekant med mig själv när kroppen reagerar och blir som en disktrasa, nu måste jag stanna hemma och landa och hitta fatt på själen igen. Skulle vara så härligt kul att träffa er alla, saknar verkligen mitt bloggande på det viset men det händer så mycket i livet att det är stopp just nu…. stor kram!

 • Reply
  Kate
  17 maj, 2018 at 10:16 e m

  Hade stora tjejgänget här förra helgen, och vände ut och in på huset, bara för det…. Tokigt kan jag tycka i efterhand.. Vill Du ha lite mer maskrosor så kan jag lämna några skottkärror… Mohahaha 😉
  Jä*la ogräs…
  Njut av tillställningen, och bubbla för mig med.. kram Kate

  • Reply
   Sallys hus
   18 maj, 2018 at 7:22 f m

   Ja jisses så man håller på va….int klokt egentligen… fast jag struntar i att fönstren är VRÅLskitiga och de där maskrosorna kommer jag inte hinna med… Vi ska självklart bubbla åt dig med..;) kraaaam

 • Reply
  Liselotte Johansson
  17 maj, 2018 at 11:05 e m

  Maskrosor har vi gott om i våran trädgård. Vi bor på landet precis intill ett gärde som är fullt med maskrosor. Jag försöker rensa bort maskrosor från rabatterna men det kommer bara nya. Tyvärr inte så mycket att göra åt. Ha det trevligt på lördag.

  • Reply
   Sallys hus
   18 maj, 2018 at 7:21 f m

   Näää huuu å jag tycker bara det blir mer o mer för varje år….:(Kraaaam

Leave a Reply