Jeans för alla rumpor, smaker och plånböcker…..

Innehåller annonslänkar till gina tricot
Hej heeeej…
Här sitter jag och jobbar…..
Ergonomiskt och bra va…;)
…bäst jag byter ställning…
Här i hemmakontoret sitter jag inte så mycket och jag lovar att jag har en ordentlig stol,
höj och sänkbart bord och allt man ska ha för att jobba bra, på mitt andra kontor…det ”riktiga”…
Jag strävar ju efter att klä mig i kjol och klänning mer och mer men i ärlighetens namn 
så är det nog så här jag ser ut mestadels när jag åker till jobbet.
Bekväma jeans med stretch som följer alla tänkbara och otänkbara rörelser.
Snygga skjortor eller blusar älskar jag ju.
Just den HÄR är lite lös, ledig och lite snyggare på samma gång.
Nedstoppad med skärp i midjan blir det genast en finblus…
Jag gillar att den är lite längre så att den hänger ner under den tjocka gosiga tröjan som 
ju är SÅ skön att ha då man mestadels sitter still på dagarna.
Superbra jeansguide där du lätt hittar just dina favoriter hittar du HÄR
Kram Katarina
 
Ps. Gilla och följ gärna Sallys hus på FB så missar du inga inlägg…
HÄR kommer du dit..;)
 
HÄR kommer du till Sallys hus startsida där du hittar en massa
inspiration till både det ena och det fjärde..;)
Välkommen!
Kläder/skor/accessoarer

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  19 november, 2018 at 4:26 e m

  Heeeej söta fina jeansrumpan 🙂

  Jag trivs allra bäst i klänning, för det är helt klart mest bekvämt tycker jag. Men om jag är hemma, som idag, har jag jeans och en topp typ. Men oftast töjer sig jeans med stretch så jag måste lära mig att köpa nästan för små.

  Nu ska jag snart fixa lite linssoppa, muuuums! Sen ska vi på föräldramöte ikväll. Juvelen är hon en kompis så länge och jag har skrivit så tangentbordet glött här en del idag. Såååå skönt när jag kommer igång. Nu ska jag få till åtminstone 4 timmar om dagen, för målet är att bli klar till årsskiftet! Klarar jag det tror du?

  Åååå så härligt med träningsresa! Hade ääälskat det. Vi har inte beställt nån resa än, svårt att få ihop det när man är många och svårt att få ledigt när man går på gymnasiet… Så kanske blir det lite längre fram sen. Nu har vi iaf två roliga saker framför oss. Gtb nästa helg med söstra mi o hennes man, vi ska gå på Peter Apelgrens show 🙂 Jag tycker han är lite hysterisk, men bara det att se min man när han skrattar så han gråter är helt underbart :))
  Helgen efter ska vi fira vår bröllopsdag på Hotel Borgholm, sista chansen innan Karin Fransson o hennes man lämnar över till nästa ägare.

  Soppa var det ja… Ha en fin kväll bönan och din arbetsställning hemma ser ju ganska avslappnad ut ändå 😉
  Puss o kram

 • Reply
  Villa Ryttarängen
  19 november, 2018 at 8:15 e m

  Ditt skrivbord är görsnyggt som man säger på västkusten. Gillar hela konceptet skulle kunna kopiera det rakt av. Jeans gillar jag inte alls, inte gjorda för min kropp. Fast det gör inget det finns ju annat. Kraaam Pia

 • Reply
  inger
  19 november, 2018 at 8:31 e m

  Ja..Det där med jeans. Ska man kunna ha jeans måste det vara stretch i
  Själv är jag egentligen ingen jeansmänniska men Molly jeansen på gina tricot sitter som en andra hud
  Såå sköna. Kraaaam Inger

Leave a Reply