Det bor en grävling i mig…

Hej
Måndag och i dag börjar jag jobba efter semestern….känns sådär måste jag säga…
Jag hade gärna varit hemma ett bra tag till.
Just nu har ju någonslags grävling vaknat till liv i mig och jag gräver och gräver.
Äntligen ska det bli fint här vi spabadet.
Det Japanska körbärsträdet har fått sällskap av ett tilltufsat buxbomsklot och det är
en massa fler växter som ska flytta hit från andra delar av trädgården. 
Återvinning ni vet…;)
Att gräva här är verkligen som ett träningspass ska ni veta…
Under gräsytan är det mest bara sten och lera…..så jag tar lite i taget.
M har snickrat dit brädor under båda altanerna så nu börjar det äntligen
bli färdigt…bit för bit…
 
Nu i veckan är det fullt fokus på att skrapa färdigt, målartvätta och måla verandan…
….å fortsätta gräva förstås…faktiskt så har jag börjat gilla just den biten…;)
 
En fin måndag önskar jag er!
Kram Katarina 
 
0
spa

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Kristin svensson
  5 augusti, 2019 at 7:12 e m

  Hej, vilket fint jobb du gör.
  Brukar inte skriva men måste säga att vad härligt att läsa ett blogginlägg utan att man ska köpa och köpa. Hade tänkt avsluta din blogg då ovan nämnda tagit över.Känns inte bra i hjärtat med all denna uppmaning att handla hela tiden, men som tur är kan välja vad man ska läsa. Ha fortsatta fina dagar i din mysiga trädgård.

  0
  • Reply
   Sallys hus
   5 augusti, 2019 at 9:58 e m

   Halloj!Så tråkigt att du känner så….:(
   Jag försöker alltid att blanda mina inlägg så det inte blir för mycket reklam. Jag gör väldigt sällan rena reklaminlägg utan lägger sk. affiliatelänkar där jag tycker att det passar och inte stör innehållet i min text. Då kan de som vill klicka för att läsa mer om själva produkten och köpa om de vill. Jag hoppas att mina inlägg kan inspirera på olika sätt oavsett om man vill köpa nytt eller använda liknande saker man redan har. Jag jobbar på att försöka få mer "bättre betalda fastprisinlägg" i stället för dessa länkar så att det så småningom kan bli mindre "reklam". Eftersom jag lägger ner ungefär ett heltidsjobb på min blogg är det omöjligt utan att tjäna påengar på det….så jag hoppas mina läsare kanske i stället kan glädjas åt att de kan läsa och förhoppningsvis bli lite inspirerade utan att betala en krona… som en gratistidning typ….;) Du inspirerade just mig till att skriva ett inlägg om det här….det vore nog bra för det är säkert fler med dig som känner lika-samma… 😉
   Å tusen tack för dina rara ord om min trädgård…jag kan ju mycket lite om just trädgård men jag gillar tydligen att gräva..haha… så fler bilder kommer inom kort..;) Kram o ha en fortsatt fin vecka…så hoppas jag du fortsätter att "hänga med mig" här inne..
   Katarina

   0

Leave a Reply