Friskluft, städning, träning…å så en Helena på det…;)

(null)
Hej hej…
Hur har ni det så här på lördagskvällen?
Har ni haft en härlig lördag?
(null)
Vi tog med oss kaffe och vovve och stack i väg till Rynningeviken här i Örebro.
Ett härligt naturområde alldeles vid Hjälmaren.
Upplogade gångvägar lite kors o tvärs.
(null)
Vid Naturens hus kan man gå in och låna toan…
Å har man ingen vovve med sig kan man äta lunch eller fika där.
(null)
Sally behöver ju träna på att gå där det finns andra hundar o människor…
Hon är ju som en dammsugare och kan stå på samma fläck precis hur länge som helst.
Hemma hos oss möter man typ en annan människa varannan vecka…haha..
Så det här stället är helt perfekt och lagom att träna på.
(null)
Vid Rynningeviken kan man hyra långfärdsskridskor och sparkar, köpa korv eller värma sig i värmestugan…
Jag lovade M att vi ska testa det där med långfärdsskridskor…
Vilken dag som helst nu..;)
Han har tjatat om det där hur många år som helst nu…
Jag tycker det verkar lite läskigt men det finns upplogade ”vägar”
ut på Hjälmaren som man kan åka på.
(null)
Så vackert ju…
Och efter en hög dos av friskluft åkte vi hem och snabbstädade i en timme.
M bestämde sig lite hastigt o lustigt för att leka med en kompis i kväll så 
då bestämde jag lika-samma…;)
(null)
Efter ett snabbpass på gymmets löpband är jag just nu på väg hem till Helena
Ringde henne på vinst o förlust å hon var också ensam i kväll 
så då fick jag ju också åka till en kompis o leka….
Rättvist ju..;)
 
Kram på er o ha en fin kväll!
Katarina
utflykter

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Tina ME
  2 februari, 2019 at 7:38 e m

  Åhhhh vad härdigt det där såg ut och vilket ställe!!! Jag är lite harig när det kommer till skridskoåkande på isar men att vara i den miljön, grilla korv och dricka varm choklad det är ju hur mysigt som helst. Ha en härlig kväll hos Helena och hälsa! Kramar //Tina

 • Reply
  Ulrica
  3 februari, 2019 at 8:05 f m

  Perfekt när kompisarna är hemma ensamma :).
  Vi har också pratat i många år om att prova långfärdsskridskor men aldrig kommit till skott. Igår provade vi längdskidor i alla fall, något vi också pratat om länge. Fy f*n så jobbigt det var!!

  Idag ska jag skjutsa Micke till Örebro så tar han buss därifrån till Oslo, då kan vi stanna i Säfsen lite lite längre än normalt, så jag vinkar mentalt när jag åker "förbi" dig <3.
  KRAM

 • Reply
  Kate
  3 februari, 2019 at 10:15 f m

  ÄLSKAR utomhusaktiviteter… och framförallt träningen utomhus!! Skidåkning, skridskor och löpning… Gärna när det är kallt och snö, eller duggregn.. ha ha ha!!! En varm sommardag lockar inte lika mycket till träning, som på vintern!! Jag nöter på min make om att jag vill lära mig paddla.!! Vi har ju sjön bara 5 minuter från huset, så hur svårt kan det vara!!
  Och apropå träning, så kämpa på… Jag tror ju mycket på att vardagsmotion och kostförändringar gör den största skillnaden till viktnedgång. Att ta alla chanser till att röra på sig i vardagen, och bara 1 portion av maten.. Låter väl lätt som en plätt… !?skratt* * Jag är ju inte så förtjust i varken mackor eller pasta, och så älskar jag ju grönsaker… Men jag vet att många har sin akilleshäl där.

  Åhhh, så spännande det låter med dottern… Får hålla koll på det !!
  Njut nu av söndagen, kraaam Kate

Leave a Reply