Mysa och planera…..

Annonslänkar till campadre, stadium, ideal. min kalender, gina tricot, lace laboratory, flattered, nividas 
Hallå på er så här mitt i veckan…
Har ni det bra?
Tända ljus, mysa med kaffe och skriva in saker i en kalender…
……det tycker jag på något knasigt sätt är riktigt rogivande.
Det är något med det där att ha saker inplanerat..
Både roliga saker och tråkiga (som att gå till tandläkaren).
Sen gillar jag att skriva in sånt som att träna, städa och handla…
Inte superofta som jag följer just de inplanerade sakerna…
Men jag känner mig myyyycket duktig när jag skriver dit dem..;)
I kväll har vi favoritsonen här.
Det blev middag runt köksön för hela matbordet är fullt av viktvätt..
Så kan det gå en vanlig onsdag…;)
 
Kram Katarina
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Tips på rosa finheter med en maaaaaaassa rea på…
(det mesta finns även i andra färger..;)
 
0
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Victoria
  13 februari, 2019 at 9:01 e m

  Älsk på den rosa jackan 🙂 Vårkänslor!! Tänkte höra med dig om du har hotelltips i Toscana? Blev inspirerad av dina bilder för nåt år sedan och nu funderar vi på att åka dit. Tyckte Montepulciano såg heeelt fantastiskt ut 🙂 Kram

  0
 • Reply
  Villa Ryttarängen
  14 februari, 2019 at 7:52 f m

  Här ar du en som inte planerar alls. Jag gillar inte att ha saker inbokade, kan vara en sorts stress för mig. Tur att vi alla är olika. Vilka fina rosa saker du visar…mockaskorna och den rosa kabelstickade tröjan..Åhhh så fina. Men så jobbigt med musarm,AJJJ! Jag har haft tennisarmbåge så jag vet. Ta det lugnt. Tack för tips om att måla. Vi har faktiskt redan bestämt oss för det. Kanske det blir en fondvägg i det lilla sovrummet. Så himla mysigt ni verkade ha haft i STHLM. Kul att träffas så där om man nu törs. Fniss! Mellansonen vistades på Clarion hotell i helgen som var och rekommenderade Örebro varmt. Jag har ju aldrig varit där så kanske , kanske… Varm alla järtans kram till dig från mig / Pia

  0

Leave a Reply