Ny vårkappa i vinterslasket

Annonslänkar till lindex, afound, ellos och campadre
Hej heeeeej…
Har ni landat hemma i fredagsmyset?
Jag har en massa massa att göra i kväll så jag kikar bara in lite snabbt för att tipsa om min nya fina kappa..;)
En sån där man kan knäppa hela vägen upp eller bara en bit. Luddet på ärmarna går att ta av och den är sådär
perfekt utsvängd….Dessutom är den på rea……HÄR.….å det gillar vi ju.
Under har jag klassisk kjol och kavaj tillsammans med topp i spets.
 
En halsduk i sprakande färg vore snyggt när allt annat är så väldigt svart..;)
 
Jag har ju varit på mysig långlunch men det kikar vi mer på i morgon..
Ha det fint så länge!
Kraaam Katarina
0
Kläder/skor/accessoarer

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Sabelhagens olivlund-Maria
  15 februari, 2019 at 9:30 e m

  Snygg du är! Kappan är såå fin.
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  0
 • Reply
  Anna Wahlstam
  15 februari, 2019 at 10:52 e m

  Heeeeej smulis <3
  Du är verkligen ALLTID så fin <3
  Jag har ju in rosa kappa som jag köpte förra året som jag är så väldans nöjd med 🙂 Längtar lite tills jag kan använda den igen. Idag har vi liksom haft 10+ här!!!! Och sol, så gissa om det kändes vårsprittigt på promenaden från sjukhuset idag 🙂
  Sen kändes det mindre sprittigt när duvan skickade och skrev att hon hade huvudvärk och kände sig febrig… 🙁 Men det var falskt alarm, så vi åker imorgon istället. Tror det är hormonerna i kroppen som ställer henne ett spratt nu…
  Suss sött vännen!
  Kramar i lass <3

  0

Leave a Reply