Vår i luften och så stylar jag mina fönster

Halloj så här en av vinterns allra sista kvällar…;)
I morse packade jag ivrigt träningsväskan och tänkte att i kväll…..
….i kväll ska jag minsann dra i gång med träningen igen..
Åååhoooj vad skönt det ska bli…..
Men i stället fick jag kapitulera och åka hem tidigare…
Feber och halsont försvann ju förra veckan men den här fruktansvärda tröttheten och yrseln…
….den biter sig kvar…
Hur som…när jag lite uppgiven staplade ur bilen hemma slogs jag av hur härligt det ändå är…
Säkert 10 plusgrader och vår i luften….
Jag kan inte minnas att det någonsin kännts som vår i februari förut…
Inne har jag också plockat in lite vår.
En gäng körsbärskvistar….
Där poolen numera ligger fanns förr en hel armé av självsådda körsbärsträd.
De flesta fick vi ju såklart meja ner men alldeles i utkanten mot kohagen har vi sparat några stycken
enbart för att jag ska kunna plocka in kvistar så här på våren..;)
Äpple eller syrén blir ju lika fint förstås…
Det tar några veckor innan man får njuta av de söta små blommorna men det gör inget.
Bara ett knippe spirande ris är ju vackert i sig!
Det här är för övrigt ett bra tips om du som vi har söder fönster.
På sommaren blir det alldeles för hett och soligt för att växter ska trivas
och nu på vintern blir det så varmt av elementet….
En kruka med ris, eller något annat grönt från naturen funkar ju däremot superbra.
 
Å här är ju dessutom ett tips på hur man kan tänka när det kommer till att inreda sina fönster.
 
Jag är inte så mycket för det här med 2 lika krukor med 2 lika blommor och en lampa i mitten….
Absolut fint och på vissa ställen, kanske det som passar allra bäst…
Men om du vill ha det lite mer personligt och kanske lite mer intressant är olika mitt bästa tips.
En kruka på ena sidan och något helt annat vid sidan av. Här en trave böcker och en fin korg-ask….
Vi ska kika på fler fönster en annan dag…. Vet att några väntar på det…:)
 
Ha en fin kväll!
Kram Katarina
 
Ps…ja jag vet att det vore übersnyggt med elementskydd…
…måste bara få ”någon” mer här hemma att förstå det…;)
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Lena - gott för själen
  26 februari, 2019 at 6:58 e m

  Jaaa, visst är det väl vår i luften. Känns lite extra speciell nu faktiskt. Håller med om det.

  Kram Lena

 • Reply
  Monika
  26 februari, 2019 at 7:12 e m

  Håller med dig till 110% där att 2 lika eller symmetriskt är tråkigt. Nångång har du skrivit att det känns som officiell miljö typ tandläkarväntrum och det tycker jag med. Ett elementskydd tror jag skulle vara jättesnyggt, det snickrar väl din M ihop på en kaffekvart och sen målar du på 2 sekunder.
  Kram Monika

  • Reply
   Sallys hus
   26 februari, 2019 at 7:19 e m

   Haha jag fattar inte vilket minne du har!!! Du kan min blogg bättre än jag själv…;)Ja M kan, men han har inte varit så pigg på det…för mycket pill tror jag…men jag är listig och går in för att han ska få det fint i sin källare först…haha…sen ska jag börja beta av sånna här små detaljer…;)
   Kraaaam o ha en fin kväll!

 • Reply
  Anna Wahlstam
  26 februari, 2019 at 11:07 e m

  Heeeeeej smulan <3
  Vet inte varför timman alltid blir så sen när jag hamnar här…
  Ska läsa varenda inlägg sen, men nu hinner jag bara detta och så såg jag ju ditt fina med oss <3
  Fast ärligt…Hur ser jag ut?!?? Hu vad jag INTE tycker om att se mig så dära 😉
  Å tar gärna emot tips kring det här med att dekorera fönster, ibland är det så himla svårt.. ibland tycker jag att det är för mycket saker och då måste jag skala bort, ibland känns det tomt… Svårsat här är nog att det inte är så djupa fönsterbrädor eller nischer. Men nä, det där med lampan i mitten o två växter bredvid… nä, inte så spännande…

  Elementskydd, ja det fixar han efter en bastukväll. Du vet när du verkligen lagt upp allt så fint. Du fixar "invigningskväll" i källaren när den är klar. Han får klippa band och smälla bubbelkork. Sen har du gjort lite goa snittar och sånt. SEN när han fått i sig åtminstone halva bubbelflaskan, ja DÅ lägger du fram det * ha ha ha ha* Inte kan han neka då;-)

  Natti natt hjärtat puuuuusssssssss <3

Leave a Reply