Dags att öppna upp uterummet

Hallå där…
Jag satt och tittade tillbaka i bloggen på när vi egentligen har öppnat upp uterummet för säsongen…
Å faktum är att vi…eller jag får jag väl säga, eftersom det är jag som står för städandet och öppnandet….
……ja faktum är att jag aldrig varit så här sen förut….
I mars brukar vi sitta här så länge solen är framme….
SÅ mysigt ju att njuta av ett glas vin i det där ljus-boost-rummet…
Alla dagens bilder är från 2019-2021

I morgon ska jag skruva dit gardinfästena och göra färdigt det sista i vardagsrummet
och sedan ska jag minsann ta i tu med uterummet…..
Snaaaaart kan vi njuta här då det är sol ute…
När det är mulet är det fortfarande för kallt här ute….

Mmmmmmm….visst ser det gott ut? Inget överdåd utan bara lite enkelt så där….
Yes….så här får det bli snart….
Å i dag har jag hämtat ut 2 klänningar som ska provas i morgon…;)
Å så har vi klarat av veckans andra spinningpass och den skruttiga lilla hundflickan
har busat med sin husse här i kväll så man nästan skulle kunna tro att hon är en liten varg….;)

Kram alla fina!
Katarina

Uterummet

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Marie
  1 april, 2022 at 11:07 f m

  Ohh så fint =D

 • Reply
  Ulrica
  6 april, 2022 at 8:39 f m

  I år blir första året då vi får ”öppna upp” uterummet för året, och även här blir det senare än tänkt.. det är fortfarande för kallt och snön ligger vit utanför.. men jag planerar och tittar vad jag tycker att vi ska ha där ute och gardiner är en sak som vi inte riktigt är enade om… jag tycker vi ska ha det i hörnen för att få det mer inbonat och trevligt medan Micke hävdar att det är ett uterum och inte ett nytt vardagsrum :). Nåväl, jag kommer vinna den fajten så han kan få säga vad han tycker.. han kommer gilla när det är klart ändå :-)).

  Har försökt läsa ikapp lite vad som hänt senaste månaden här inne, hos mig har det bara varit total foto och bloggskugga, har varit lite för mycket sjukdomsperioder med influensor i omgångar och däremellan har fullt fokus legat på ny roll på jobbet och på sånginsatser till konserter :).. det där livet va?! 🙂
  KRAM till dig
  Ulrica

Leave a Reply