En härlig Söndag!!!

 Förr brukade jag vakna på söndagarna o tänka..
Blä!! Nu är den här helgen snart slut…..snart jobb igen…
Nu för tiden vaknar jag och känner..
ÅÅÅÅÅ…en hel härlig ledig dag!
Sen brukar jag förvisso inbilla mig att jag ska hinna med 10 000 saker, men det är ju en annan historia…;) Vad tycker du om söndagar?
Just den här söndagen känner jag för att baka!
På tallrikshyllan i köket har tallrikarna fått flytta, för att ge plats åt kokböcker och annat gott…
Vi får se vad det blir… Kanske någon paj. 
Paj av alla de slag med vaniljsås är det godaste fika jag vet!
Vad väljer du för favoritfika?
Kram och ha en mysig söndag!
Katarina
Gott

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  18 mars, 2012 at 11:39 f m

  Skönt och höra att du är så pigg, för just söndagar kan vara lite sådär som du skrev först för mig.
  Idag har jag också tusen saker som ska göras, vet inte riktigt var jag ska börja. Men solen lyser så fint så det blir ute.
  Ha en fin dag vännen
  Kramar
  AnnaMaria

 • Reply
  annika
  18 mars, 2012 at 11:41 f m

  Oj..ser nu att jag inte hunnit med att läsa här hos dig. Skönt att din trötthet har en förklaring. Verkar som om du redan mår bättre. Jag älskar att baka men ska ju inte äta för mycket av det goda. I dag på söndagen ska jag vara barnvakt så både Lotta och Daniel kan jobba på övervåningen så den blir klar snart. Annars brukar vi åka skridskor…eller skidor …eller jobba i trädgården …eller…ja en hel del utomhus ser jag. Tycker om att vara ute eftersom veckorna är lite instängda.

  Njut av din goda paj
  Kram på dig…

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund - Maria
  18 mars, 2012 at 11:55 f m

  Härlig inställning till söndagen, den borde alla ha:)). För mig är söndagskänslan lite olika, men idag känns det bra. Lite vårshopping väntar:). Paj med vaniljsås är en höjdare, likadant kladdkaka med grädde. I bland gör jag en aprikospaj som är riktigt smaskig.
  Vad fint du har det på hyllan!
  Ha en fin baksöndag.
  Kram Maria

 • Reply
  Hem & Drömmar
  18 mars, 2012 at 2:05 e m

  Så din tallrikshylla har också fått blivit ”bakfylla” det är min också. Gillar dina burkar med godsaker :).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 • Reply
  Tinas vita bo
  18 mars, 2012 at 4:04 e m

  När jag har middags-skift på måndagen är söndagen härlig!!!
  Har jag dagskift,så är söndagen så gott som körd…
  I morgon har jag middags-skift, så jag njuuuuter…. hihi

  ha en fin bakdag
  Kram Tina

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  18 mars, 2012 at 6:14 e m

  Hej !

  Jag bakade igår och det blev hallon paj med vaniljsås.
  Visst gillar jag söndagar.
  En lugn dag med harmoni.
  Jag skulle också hinna massor men har sådan huvudvärk nu ;(
  Vill ej släppa.

  Tack rara du för ditt långa mail.
  Svarar 😉

  Ha en fin kväll och en ny vecka!

  Kramar Sirpa

 • Reply
  No34
  18 mars, 2012 at 6:16 e m

  Älskar att ligga en lång stund i sängen och fundera och planera…!! Älskar paj av alla de slag….mums!!! Kram Kate

 • Reply
  Maria- Wikers Liv
  18 mars, 2012 at 8:17 e m

  Jo, nog är det mycket skönare att tänka att söndagen är en ledig dag, än att tänka att helgen redan är slut 😉
  Trevlig blogg du har!
  / Maria

 • Reply
  Ekenäsliv
  18 mars, 2012 at 11:09 e m

  Hej kära du!!!
  Skönt att du fått något slags besked, även om det är jobbigt…
  Jag är en sucker för kladdkakor, ju kladdigare desto bättre;) Choklad ä min last!

  Tack söta du för din fina kommentar!
  Här kommer en liten förklaring som blir ganska personlig…
  Artikeln kom till för att det var en vän som skickat in och reporter kontaktade mig och ville göra ett stort reportage. Jag hoppas att den hjälper nån att se att hoppet är det sista som ska överge en.
  För att bli lite personlig så blev jag lämnade med min dotter när hon var 6 mån. Han hade avslöjat att han träffat en annan när jag var i v.39, sa att han inte ville ha det barn vi planerat tillsammans… Efter det följde en turbulent tid. När min dotter var 2 år var det som att kroppen la av, jag blev sjuk i leukemi.
  MEN jag har aldrig tvivlat på att jag skulle klara det, och här är jag nu!! Min sambo, blivande man;), och jag träffades på en jobbfest för lite mer än 3 år sedan. Vi hade kännt varandra länge, han hade haft tycke för mig långt innan jag blev sjuk, men jag fattade helt enkelt inte..
  Så idag är jag såååå GLAD för mitt liv och allt det fina jag har.
  Och bloggen ger mig mycket glädje och en slags bekräftelse för mig. Jag får sååå mycket tillbaka och all inspiration från Er andra är så härlig!!

  Så fint du har det på din tallrikshylla förresten:)

  Stor varm kram till dig!
  //Anna
  Ps: jag hoppas kunna publicera artikeln på bloggen imorgon.

Leave a Reply