Lättad….men mer orolig…

 Tack för alla gulliga kommentarer…de värmer och jag blir tårögd när jag tänker på hur mycket värme en “okänd” människa kan ge……TACK!!
 Det här lilla trollet har också varit hos doktorn….
Fast det var bara för att få den årliga vaccinationssprutan…;)
 Efteråt var vi trötta både Sally och jag så vi somnade här framför brasan
 mitt på blanka förmiddagen.
Fredag…..goooooodis!!
 Det här!!
Är det godaste jag vet!
 Har lovat mig själv att jag ska strunta i ungarnas chips och glufsa i mig vindruvor istället.
Idag har jag också fått provsvar….
jag har brist på vitamin B12 (Då blir man trött) och folsyra.
Det värsta är att jag måste göra en gastroskopi….huu….vill inte…
Jag blir kallad om några månader…..ångest redan…
Läkaren misstänker nämligen att jag kan ha glutenallergi.
När man har fel på sköldkörteln har man tydligen ökad risk för att få det.
I bästa fall är det någon slemhinna i magen som blivit försämrad så att kroppen inte tar upp B12 längre. Då får jag äta det i tablettform resten av livet…
B12 får jag börja äta nu på direkten så ska jag nog pigga på mig snart.
GLAD!!!
Jag är alltså inte katarina-hitte-på….;)
Ha en underbar fredagskväll!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaam
Katarina
error

Hälsa & Skönhet


10 svar på ”Lättad….men mer orolig…”

 1. Klart du inte hittar på!!!Man vet ju själv om nått känns fel.
  Har du gjort den där undersökningen förrut?Det har jag o kan inte säga annat än att det var för jäv….men går ju fort!O så får man se magen från insidan :-)Tänk inte på det innan gå bara dit.
  Du klarar det!
  KRAAAAM från mig!

  0
 2. Hej!
  Om det skulle visa sig att du är glutenintollerant får du fråga mig hur mycket du vill, jag fick min diagnos för 10-12 år sedan…jag minns hur dålig jag var där på slutet innan jag fick beskedet.
  Styrkekramar från en som vet hur det känns på riktigt
  Anna

  0
 3. Gomorron vännen
  Det var bra att du gick till läkare direkt, och dina B-vitaminer kommer säkert hjälpa. Kanske det är många som behöver såna fast vi inte vet det. Och en läkare som är noggrann är guld, det är det nog inte alla som är.
  Idag är det en sån där mulen lite seeg dag, hade tänkt städa lite i trädgården. Har inte kört utegranen till tippen än!
  Ha en fin lugn lördag
  Stor kram
  AnnaMaria

  0
 4. Hej vännen!
  Skönt att få svar på proven och att det går att fixa till! Min läkare har inte hört av sig sen jag var där för två veckor sedan grrrrrrrrr. Måste vara toppen att ha en läkare som är effektiv. Hoppas du snart mår bättre.
  Stora kramen
  Marie

  0
 5. Ja ,det är inte fel att vara snäll till kroppen och vara nyttig…men köp ekologiska vindruvor…..det tunna skalet som vindruvor har ,gör att de tar in så mycket gifter efter besprutningarna och innehåller 16 olika sorter när de blev testade….efter efter det vill jag inte ha dem. Samma sak med potatis….får besrutas flest ggr av alla livsmedel i Sverige. jag vet bönder som aldrig äter sin egen besprutade potatis…Dyrare ,,ja det är sant,men inte vill jag ha så mycket gifter nu när jag vet….Så mycket som vi får i oss genom maten gör oss sjuka. Inte meningen att predrika alls,men jag reagerade på det du skrev,eftersom du har bekymmer med din hälsa. Vår mat är viktig. Kramen Lisbeth

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *