To die for..

Hej hej!
I dag känner jag mig lite seg så jag sitter i soffan och laddar inför kvällens tjejfest.
Måste visa er resultatet av gårdagens shopping..
Haha..
Eller nej resultatet är ju egentligen en plånbok med ett STORT hål i..;)
Men ibland så bara ser man något som är ”To die for”.
När jag såg ögonen på min dotter då hon svassade runt i dessa i skoaffären..
Ja det var ”To die for” för mig. Jag smälte som choklad och var lixom tvungen att köpa dem åt henne. Minns ni hur det var då man var snart 16 och verkligen behövde lite nytt?
Hur stor var inte lyckan då om man dessutom fick något helt ”onödigt”…
..det där lilla extra. 

 Sååå snygga med spetsen, snörningen och klackens färg som bryter av.
 Ser ni utanför fönstret…
 …en massa snö igen!!
Jag tänker inte prata om den..för då försvinner den nog..;)
Jeansjacka och skor var det vi SKULLE köpa.
Men det följde med en massa mer. Här är lite av det.
Snyggt spetslinne från JC. Fint att kombinera det romantiska med det tuffa.
 Eftersom vi känner hopp om sommaren inhandlades även 2st bikini. 
Den cremefärgade ni skymtar blir snygg då hon fått lite färg.
Smarrigt fika hann vi med också och bästa kommentaren var
-Mamma det är så bra med dig för du är ju verkligen
 en sån mamma man kan gå på stan med!
-Jag skäms verkligen inte för dig……
Ååååå där smälte mammahjärtat igen så det blev ett nytt navelsmycke också….;)
Jag älskar dig min finaste K!
Hur är ni?
Lindar era barn er runt sina fingrar?
Hoppas ni har en mysig helg!
Kram Katarina
familj

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ewa
  13 april, 2013 at 2:00 e m

  Känner igen mej…min E är ju 26 och vi har haft många”mor/dotterdagar” under åren 🙂 jag smälter fortfarande…;) 😉 o jag är så glad o stolt över att vi har såna dagar än…snart dags för en sån dag i Stockholm o det längtar jag till!
  Ha en mysig helg(jag stuntar i ”det vita” som faller ute o myser inne…
  Kram från Ewa

 • Reply
  tre nyanser av vitt
  13 april, 2013 at 2:05 e m

  Superläckra! Visst är det mysigt att gå på shoppingrunda med döttrar. Ja jag skulle gärna gå med sönerna också men de suckar mest över att gå i affärer med kläder 😉
  Ha de gott
  Kram Marie

 • Reply
  Anneli
  13 april, 2013 at 2:41 e m

  Visst är det så!
  Man köper ju hellre något till dottern än sig själv om man shoppar tillsammans.
  Det är ju bara så mysigt att gå på stan ihop…………..

  Ursnygga skor.
  Liiiite höga bara………..

  Kramen till dig,
  Anneli

 • Reply
  Linda
  13 april, 2013 at 2:50 e m

  Vad mycket fint ni shoppade. Tänk vad kul när Nellie är så stor så at vi kan gå och handla till henne tillsammans. Är ju inte riktigt samma sak att shoppa med en 6-åring som en 16-åring. 🙂 Hoppas då att hon säger så som din dotter sa till dig. Så gulligt sagt!

  Önskar er en fortsatt trevlig helg.
  Kram Linda

 • Reply
  Vita små hjärtan
  13 april, 2013 at 3:12 e m

  Mysigt med lite shopping! Åååå vilka klackar, läckert!!! Tack för din kommentar hos mig i förra inlägget! Kul då hittade jag till dig!
  Trevlig helg
  Kram Agnetha

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  13 april, 2013 at 3:28 e m

  Så roligt och gå på stan och shoppa med dottern, och så fina kläder och kängor. Råläcker klack och spets.
  Jag har inte haft mina klackkängor sen i höstas, har vinglat runt lite idag.
  Må gott
  Kramar
  AnnaMaria

 • Reply
  Hem & Drömmar
  13 april, 2013 at 4:52 e m

  Oj så mycket snyggt hon shoppat med din plånbok ;). Visst är det roligt att skämma bort dem lite då och då <3.
  Önskar er en fin helg, kram Ing-Britt

 • Reply
  Maria
  13 april, 2013 at 4:56 e m

  Hihi… underbart! 🙂
  Jo, nog är det svårt att motstå ens barn 😉
  Så mycket fint ni hittade!
  Kram /maria

 • Reply
  lallbacken
  13 april, 2013 at 5:20 e m

  Hej katarina. Helt bedårande snygga kängor!!! Men visst har dom mig lindad runt lillfingret 🙂 på både ont och gott. Men dom är ju det bästa man har, eller hur ;)? Och visst är det skönt att man inte är en pinsam morsa att ha med på stan :))
  /mia

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  13 april, 2013 at 9:00 e m

  Jättesnygga kängor! Det är roligt att shoppa med/åt sina barn. För ett tag sedan hade jag och William (12år) en supermysig dag på stan, och jag vet att jag tänkte Äntligen går det att shoppa och fika med honom på stan ”på riktigt”:)). Annars är han ju mest intresserad av att köpa fotbollsskor.
  Kram Maria

 • Reply
  Anna Margareta.com
  13 april, 2013 at 11:42 e m

  Det är ju faktiskt så det ska vara! Shoppa och mysa på stan och skämma bort de där trollen emellanåt. Det är i alla fall precis vad jag kommer att göra när mina små blivit 16. Kram

 • Reply
  Anonym
  14 april, 2013 at 12:03 f m

  Alla borde ha en mamma som dig ! <3
  kram Linda

 • Reply
  Nenne
  14 april, 2013 at 1:53 f m

  Hi hi, känner igen mig…min dotter är också 16 år och jag skulle kunna shoppa hela världen till henne. Fina skor och kläder ni hittade! Kram Nenne

 • Reply
  Browneyedgirl
  14 april, 2013 at 9:23 f m

  Vad skoj att shoppa =) Me like!
  Hoppas du får en toppen söndag!
  KRamen

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  14 april, 2013 at 11:26 e m

  Snygga skor!! Men inte så lätta att gå i 😉
  Kul med mor/dotter shopping! Sånt kan man sakna när man inte har nån dotter 🙂 Gullig kommentar av tjejen, kram Suss

 • Reply
  Lavendel och Kamomill
  15 april, 2013 at 4:55 e m

  Hysteriskt snygga skor. Själv har jag så mycket skor att jag inte köpt några nya på tre år, och jag kommer nog klara mej minst tre år till 😉
  Mysigt med mor-/dotterdag. Det är väl bra att vara en cool morsa? 😉

 • Reply
  Marlene
  15 april, 2013 at 5:25 e m

  Kikar in och säger hej.
  Ska bli skoj att ses på Bloggdagen i maj 🙂

 • Reply
  Home2tiny
  15 april, 2013 at 11:11 e m

  Alltså de kängorna skulle jag gärna vilja ha, såå snygga. Tyvärr är mina killar noll intresserade av att gå på stan med sin mamma o shoppa kläder, så det får jag allt göra själv. Mycket fint ni fick med hem, måste vara den finaste komplimangen man kan få som mamma så sug åt dig. Kramisar Tina

 • Reply
  No34
  16 april, 2013 at 8:31 f m

  Jisses såå läckra skor!! Supersnygga!!!
  Min dotter ville ha en jeansväst, så hon gick in på Hela människan och köpte en jeansjacka för 7 kr som hon klippte av ärmarna på…! Kan man kalla kap…!
  Ja, döttrarna kan smickra dom!!
  Ha det gott, kram Kate

 • Reply
  vitarosor.blogg.se
  16 april, 2013 at 11:42 f m

  Haha , känner så igen mig i mor/dotter shooping. Visst köper man mer till sin dotter när man är ute med de ensammma. Det är ju sååå roligt.

  Har likadana snygga skor, de är bara så läckra.

  / Susanne

 • Reply
  homeby Lotta vita nyanser
  16 april, 2013 at 5:15 e m

  Vad härlig känsla när man får de där fina kommentarerna!
  Jo visst blir det så att man skämmer bort sina skatter!

  Fina saker ni shoppade!!Hoppas våren och sommaren är här snart!!

  Ha det fint!

  Kram
  Lotta

 • Reply
  Villa Hasselbacken
  17 april, 2013 at 6:19 e m

  Jadu dom vet precis vilka knappar dom ska trycka på…
  Men precis som du skriver, man måste ju tänkta tillbaka på hur det var när man själv var i den åldern. Jag kommer ihåg en täckjacka som jag fick en gång av min mamma. Den var superdyr men supersnygg och mintgrön. Jag kommer ihåg hur jag stod i butiken och tyckte den var jättefin och mamma tyckte den var jättedyr men då sa mormor som också var med, kommer du inte ihåg den där kappan med päslkant som du fick av oss som också var jättedyr men underbar. Joo, sa mamma och fick något lyriskt i ögonen sen var saken biff. Jag fick min jacka och jag kan säga att det är ett ögonblick jag aldig glömmer.
  Kram Lena

 • Reply
  Ekenäsliv
  17 april, 2013 at 6:56 e m

  Ja men de var var to idé fot om nått!!! Tänk om man kunde gå i klackar, lyckans ost:))
  Ja du, min tös har reda. Lärt sig en del knep av son mor ( hon har väl sett när jag fjäskar för Marvus om det är något speciellt jag tycker att vi bara MÅSTE ha hemma;) du vet snälla snälla, huvudet på sne och hela det artilleriet;) så nog kan hon Linda sin mamma allt, och jag har en känsla av att det kommer att bli ”värre” ju äldre hon blir;) för vad har mamman med sig hem idag om inte en ursöt klänning;) vi ska ju på kalas på lördag ju:) min egna garderob ekar tom tycker jag, men snart så börjar det bli klart inne, ja det som ska vara det nu vill säga;)
  Hur är set annars vännen?
  Jag sitter hos frissan med min systerdotter och innan har vi shoppat kläder, sen ska vi gå ota något. Hon fyller pr på fredag så det är hennes födelsedagspresent:) ja, frissan får föräldrarna betala då;)
  Hoppas allt är bra!!!
  Många kramar Anna

Leave a Reply