Nya lampor

I höstas då vi renoverade hittade jag 2 så fina lampfötter.
De var tänkta i matrummet men har hamnat i vardagsrummet i stället.
De gamla skärmarna var fula o slitna så nu har jag äääntligen införskaffat nya fräscha.
Jag hade tänkt sy själv men stommarna kostade ju nästan lika mycket som en färdig skärm så då slapp jag sy..;) Bilderna blir ju lite trista fortfarande eftersom det inte är särskilt ljust då man kommer hem från jobbet. Men snart så tjejer!! Då kan vi fota hela kvällarna..;)
Just nu var ju det lite tur för våra fönster är verkligen vrååålsmutsiga.


Hahaa…jag skulle verkligen behöva gå en fotokurs…;)
Ska ta tag i det där nu i vår tror jag!
Nu ska jag i väg på lunchspinning..
…veckans höjdpunkt..;)
Kram Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  6 mars, 2013 at 2:44 e m

  Så snygga! Jag gillar den typen av lampa. Hihi, vem har inte skitiga fönster:)). Jag tycker du fotar jättebra!
  Ha det gott.
  Kram Maria

 • Reply
  Liza
  6 mars, 2013 at 3:41 e m

  Jättefina lampor o skärmar!
  Det blir ju såå snyggt hemma hos er nu!
  Ja tänk snart påsk, ska snart smyga fram lite pynt faktiskt! =)

  Ha det fint!

  Kramar Liza

 • Reply
  H`s enkla vardag
  6 mars, 2013 at 5:42 e m

  Jättefina lampor är de från nice? Här känns allt skitigt just nu, men nu har jag fått j att dammsuga iallafall! Själv ligger jag under täcket med paddan!
  Cyberkram från mig

 • Reply
  annika
  6 mars, 2013 at 8:55 e m

  Snygg lampa. Visst är det trist att man inte kan ta ett enda foto då man kommit hem om kvällen…men snart så. Vi kanske skulle ta sällskap på en fotokurs? Jag har tänkt om jag skulle ta en kurs på nätet?
  Lunchspinning låter kul.

  Kram
  annika

 • Reply
  Ekenäsliv
  6 mars, 2013 at 10:33 e m

  Schyssta lampor pinglan!!
  Jag är verkligen inne i en lampperiod nu. Är just i full färd och ska klicka hem en ”stjärnlampa” till taket i gästrummet, måste ju passa på när mannen är på ölprovning;-)
  När det kommer till önster brukar jag beställa fönsterputsning, för det är bland det tråkigaste jag vet. Men nu känns det ok med de nya fönstrena som bara putsas in och utsida. Däremot ute på glasverandan tänker jag inte ens tanken att göra det själv. Där är fönstrens 2+1, dvs delbara eftersom det är fasta spröjs så det blir 4 sidor x 14 fönster som ska putsas… Nä, det skulle ta mig en vecka, jag ringer på Ruuuuuut;-)

  Jo, jag vet jag är ganska pedant och vill ha ordning omkring mig så jag plockar en del;-) Lägg till lite bacillskräck på det så förstår du;-) Tänker ändå att många saker har jag släppt… Förut var jag tvungen att sprita kundvagenen innan jag kunde ta i den… Nu har jag oftast vantar på mig men det går. Meeen jag har alltid handsprit eller våtservetter i väskan, haa ha ha ha , ja, jag är liiiiite skadad jag vet;-) Då kommer jag alltid att tänka på när det var som värst, när jag var nollad i immunförsvar och var uppe i Sth, då kom läkarna in i värsta munderingen, plastförkläden, huvor på huvudet, munskydd, handskar… Helt galet, men minsta lilla bacill hade kunnat vara förödande då. Tack o lov att den tiden är förbi.

  Ja, torsdag imorgon!! Lycka!! Vi har haft möte på jobbet idag, jag kaaaan bara inte vara tyst. så det kom en hel del idag. Tycker att det är sååå viktigt att vi kan visa respekt för varandra och vara lite ödmjuka, men inte alla som tänker så…
  Men imorgon em, tralalalla då e man så glad. På fredag ska jag först ta en promenad och sen städa. Det hinner jag bara inte på torsdagskvällanrna nu, börja städa vid sju är ingen vits när en tjejja ska försöka sova straxt efter det. Så jag gör det när hon är i skolan och så får vi ta nån gofika när hon kommer hem. Hon är verkligen både upp och ner nu. Ibland får man tjata sig blå, men så säger hon: förlåt mamma, det var inte meningen och tar rätt på saker. Sen idag sa hon så sött: ”Kan vi inte ha en familjedag i påsk? Ingen annan bara vi hela dan, det vore mysigt” Lillstrumpa vad hon funderar.

  Har oxå tänkt att jag skulle vilja gå fotokurs, men jag fattar inte vart jag ska få tiden ifrån??? Denna kamp om tiden hela tiden. Jag håller med dig, jag vill röja runt som en toka här hemma, rensa här och där och måla!! Dörrar skall målas, skrivbordet och så har vi fått ett skrivbord av mams och paps till skruttan med, det ska också målas;-) Vet precis vad hon ska få för knoppar till det:)

  Nä, ingen dator i sängen hördu. Det har jag å det bestämdaste sagt här hemma, aldrig TV eller datorer i sovrummet, de stör din sömn något otroligt. Lämna den utanför, tassa upp och kryp ner. Läs nån sida, känn hur trött du är och så somnar du sött och sover gott 🙂
  Hoppas du får en skön sömn inatt nu efter alla mina goooooda råd, hi hi;-)

  Kramar till dig söta du!
  /Anna

 • Reply
  Ljuvligtvitt & busiga gossar
  6 mars, 2013 at 11:24 e m

  Väldigt fina lampfötter! Ser pampiga ut 😉 Ja lampskärmarna är också fina såklart.
  Men om du är skräddare så är det väl kul att få sy ändå? Fast allt onödigt jobb är ju faktiskt ganska trist 😛

  Sv: Hihi, ja visst är det sött när dom blir lite besvikna över att vi vuxna inte får leksaker 😛 Men än är dom så små att dom är ganska tacksamma för det prassliga pappret som blir över också.

  Tack för dina ord! Även om jag vet att mina barn mår bra, och att jag då måste ha tagit/tar bra hand om dom, så kan jag ändå inte låta bli att bli bitter när alla ska vara så ”perfekta” och försöka rätta alla mammor som inte gör som dom.

  Nu måste jag sova.
  Sov gott!
  KRAM

 • Reply
  Browneyedgirl
  7 mars, 2013 at 8:00 f m

  Tycker det blev jättefint =)
  Ha en toppen dag!
  Kramen

 • Reply
  Maria
  7 mars, 2013 at 8:54 f m

  Hihi… känner igen det där med ljuset… Bra att ha när man ska fota, men när solen ligger på, på fönstren så ser det inte så kul ut 😉
  Såååå snygga lampor!!!!
  Fotokurs, vore kul, men när ska man hinna allt? 😉
  Tack igen snälla fina du, för alla fantastiska ord du öser över vårt hem!
  Ha en fin torsdag!
  Kram /Maria

Leave a Reply