Snart dags att påska till det!

Hej hej!
Oj vad veckorna försvinner snabbt!
Jag tycker inte jag hinner någonting…samtidigt börjar det ju klia i pyssel och fixar fingrarna.
Hur ska tiden räcka till då?
Lite våriga påskblommor letar sig in. Det här är nog den enda tiden på året vi har gula blommor hos oss. Inte för att jag tycker de är fula…kanske beror det på att då jag hade min gula period för X antal år sedan….då var det vääääldigt gult hos oss…haha…jag har nog inte riktigt återhämtat mig än…hmm…det var ju när barnen var riktigt små…;)
  Jag ska nog snart börja påska till det lite.
Vi ska ju åka till Tandådalen i påsk men lite pynt kan man ju njuta av innan..
Å så tycker nog hus/kattvakterna att det är trevligt.
 dessa foton är från förra året

 De här små godingarna köpte jag förra året av Kathrine 
som har den fina bloggloppisen Fågel Blå
Förra året kunde vi sitta i uterummet på dagarna…
Hmm..undrarns om det kommer gå i år??
Pyntar ni till påsk och när tar ni fram det?
Kram Katarina
Okategoriserade

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  5 mars, 2013 at 10:54 e m

  Nu blev jag allt lite full i skratt;-)
  Du kommer fatta när du ser mitt inlägg imorgon som jag just förberedde;-)
  Hmm, jag är inte bra på det så så här kommer det iaf:)
  I fredags när jag gick här hemma och plockade och skrotade runt, ja städade gjorde jag också. På min promenad hade jag plockat med mig lite olika kvistar och så några från körsbärsträdet utanför. Satte dem i en korg och så lite fjädrar i. När mannen min kom hem på kvällen sa han:
  ”Är det påsk snart?” Mmmm, om tre-fyra veckor sa jag glatt:)) Han bara log och sa: du är söt du!

  Du, vilken fin ljuslykta!! Jag tror jag kan köpa huuuur många ljusstakar och ljuslyktor som helst. Och jag vill så himlasn mycket med må.to hinner jag inget. Då är det bara hem, laga mat, plocka oordning, läsa läxa, lägga tös och sen är Anna trött och hamnar vid TV:n eller datorn en stund innan det är dax för sängen. Lite tvätt brukar jag hinna, men allt annat skojsigt som man vill göra hinner man ju inte!! Begriper inte vad det ska vara bra att jobba den här tiden på året för??? 😉

  Nu är det snart läggdax för mig.. nu är det iaf ”bara” 3 av fem dagar som klockan ringer 4:54, annars kan jag sova till sex på måndagar och på fredagar är det rena sovmorgonen till halv sju;-)

  Är du morgonmänniska?
  Det är INTE jag;-) Är mycket hellre uppe om kvällarna jag.

  Ha de fint sötaste du!
  Kramar Anna

 • Reply
  Nana Hecquet
  5 mars, 2013 at 11:11 e m

  Hvor er den lille, tykke fugl bare nuttet! Jeg er altså begyndt at påskepynte. Ligeså langsomt … et par gange om ugen … kommer der lidt flere æg og kyllinger og kaniner frem.

 • Reply
  Anneli
  5 mars, 2013 at 11:28 e m

  Inte börjat pynta än…….
  Lite ris och en del tuppar och hönor blir det väl som vanligt.
  Vad gulliga dina fåglar är……

  Kram Anneli

 • Reply
  Anneli
  5 mars, 2013 at 11:28 e m

  Inte börjat pynta än…….
  Lite ris och en del tuppar och hönor blir det väl som vanligt.
  Vad gulliga dina fåglar är……

  Kram Anneli

 • Reply
  Mina drömmars hus
  6 mars, 2013 at 8:35 f m

  Gult är absolut inte min färg. Men får se om det blir lite av den färgen till påsk. Kan knappt fatta att påsken snart är här.
  Ha en skön dag fina du.
  Kram
  AC

 • Reply
  Vardagslycka
  6 mars, 2013 at 9:11 f m

  Heeej söta du! Här har det pyntats med lite ris och det gjorde jag för flera veckor sedan, hihi ( jag hittade så söta små hängen när jag var hos SkattkammarKicki). Sen har det blivit några små påskliljor…
  Skrattar lite när jag läser att du haft en ”gul” period för det hade jag också för många år sedan. Tänk, jag spontanköpte en ny hörnsoffa i gult en gång! Jag kom in på Mio, det var vår och solen sken och jag möttes av en gul fin hörnsoffa i nån läder/skai som jag bara inte kunde motstå! Pust…jag tröttnade ganska snabbt på den. Gula tapeter satte vi upp i hallen för att jag ville att vi skulle mötas av något glatt när vi klev innanför dörren… Och jag hade nog lite gult i köket också…
  Det var när det var så poppis med bårder, då hittade jag en jättefin tapet i gult och vitt och så en bred bård med citroner och apelsiner mitt på väggen!
  Förresten, det första vi gjorde när vi köpte huset – 85 var att måla om det till gult med vita knutar.
  Ja, ja jag fick nog av gult i alla fall och nu blir det bara i form av små blommor nån gång ibland.
  Men åh, så söta ulliga kycklingar du har i ditt ris! Jättesöta!
  Nu måste jag väcka en trött hund och ge mig ut på prommis, sen är det dags att skjutsa honom till frissan. Ikväll har jag en ”ny” Elvis.
  Kram till dig och Sally!

 • Reply
  Njut Av Livets Goda Ting
  6 mars, 2013 at 10:27 f m

  Ja men det är ju bara några veckor kvar, 3 tror jag 🙂
  Lite ris och nån kyckling o höna 🙂 det brukar det bli härhemma 🙂
  Och naturligtvis påskliljor och tulpaner i massor!
  Ha en jättfin dag.
  Kram
  Jessica

Leave a Reply