Väldigt mycket kök…

 Godmorgon alla morgonglada!!
Ja hej hej på er andra också…;)
Med risk för att trötta ut er med bilder från mitt kök så kommer här mååånga.
Jag gick banans med kameran och gav mig på en annan inställning än autoläget…fniss…
Nu har jag glömt hur jag gjorde.
Jag ska minsann ta med min kamera i dag och luncha med goa Helena.
Så ska hon allt få visa mig IGEN…..
hmm.. fast jag tror vi börjar med en sak.. Iso, vitbalanser, slutare o bländare..
Jiiises att jag ska vara sån sopa på det här!!
Jag vill ju lära mig och ändå går allt bara in och ut.

 Den fina kökshandduken från Nyblom & Kollén 
fick jag i present av fina Sofi och Maria
Jag fick fler fina presenter men dem får ni se en annan dag..;)

Haaallåååå…är ni kvar??
I morgon får jag besök igen av 2 fina bloggtjejer.
Men mer om det efteråt..;)
Visst är bloggvärlden fantastisk!!
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  LantlivsAnette
  3 oktober, 2013 at 8:26 f m

  Åhhh himmel vad ert kök är fint alltså, det är såå mycket fina detaljer att titta på !! Och du, jag vet hur svårt det är att lära sig fota, jag gick en fotokurs med dottern i Januari, jisses…inte visste vi heller att det var sååå svårt och sååå mycket att lära sig..men det är träning och övning i många år sa han som ledde kursen, hmmm, känns som om jag inte riktigt har tid med det just nu, men det skulle vara jätteskoj att kunna fota fina bilder…Kraaam Anette

 • Reply
  Dubbelörn
  3 oktober, 2013 at 9:10 f m

  Underbara bilder! Tröttnar varken på dina poolbilder el köksbilder… 🙂

  Du är fenomenal på inredning, har sagt det förr o säger det igen. Helt fenomenal!

 • Reply
  ETT RÖTT MONOGRAM
  3 oktober, 2013 at 9:16 f m

  Helt underbart! Tänk att nu har du ditt drömkök, tycker inte det är så länge sen du visade renoveringsbilder. Och du är jätteduktig på och fota, jag är hopplös, använder ofta autoknappen.
  Kramar
  AnnaMaria

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  3 oktober, 2013 at 9:45 f m

  Underbara bilder Bar så himla fint har du det .Jag tycker du är super duktig på att fota.Underbart att luncha med en vän .Spännande med mera blpggbesök.Önskar dej en skön och härlig torsdag fina du .Kram Rita

 • Reply
  Välkommen Hem!
  3 oktober, 2013 at 9:59 f m

  Jädrans vad ont i baken jag fick!… Jo, jag ramlade av stolen här för en alldeles liten stund sen, blev ju helt TAGEN av dina bilder!! Och snart går väl käken ur led också för jag sitter och bara gapar!…
  ASSÅ vilket kök du har underbaring!
  Jag kan INTE se mig mätt så det bästa vore nog att jag kommer över och ser det live! 🙂 Ja, det tycker jag nog, tror vi skulle fnissa så mycket så vi skulle trilla av pinn båda två, så du också fick lite ont i rumpan, haha!
  KRAM på dig och ha en finfin dag!
  Judita

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  3 oktober, 2013 at 11:07 f m

  Ni har ett så himla fin kök! Älskar framförallt originalväggen med liggande timmer. SÅÅÅÅ vacker!
  Kram Helén

 • Reply
  Villa Björkenäs Backen
  3 oktober, 2013 at 11:08 f m

  God förmiddag goa du !

  Absolut så är vi klara !
  Så himlans många fina bilder visar du och så fint ni har.
  Det är så kul att få se hur det är nu och jag har ju följt hela renoveringen.

  Du får hälsa Helena !
  Mysigt att träffas över en lunch.
  Visst är det häftigt med bloggvärlden. Jag vill också hinna ses mer men det kommer 😉

  Ha en härlig dag och tack för Alla Inspirerande bilder!
  Jag tycker att dina bilder är jätte fina !

  Kram.kram

 • Reply
  Browneyedgirl
  3 oktober, 2013 at 1:42 e m

  Får inte nog av ditt underbara kök =) Så himla mysigt.
  Vad skoj med bloggvänner på besök. Ja bloggvärlden är fantastisk, man lär känna så goa vänner man aldrig träffat annars <3 Kramen

 • Reply
  Ekenäsliv
  3 oktober, 2013 at 1:44 e m

  Ja men hej på mig med då va;-)
  För morgonpigg det är jag INTE, som du vet.
  Fast på helgerna är det inga problem. jag tror att det är hela min kropp som skriv´ker JAG VILL INTE GÅ UPP KL.5!!!!!!! och då blir humöret därefter;-)))) Och lilla fialottan som man ömt får väcka varje morgo och innan hon kommer ur sängen, ja det tar säkert 10 min bara det… Kan du inte komma hem till oss en vardag och bara vara så där glad och hurtig, kl 5 då;-) Ja, Tyra väcker vi vid 6…

  Inte kan man tröttna inte, sååååå himla fint i ert kök och jag hittar ju alltid nått nytt jag vill härma;-) För du ser jag fick ett gammlat fönster, som är lite grått, nu ska min man bygga ett skåp av det;-) Lustigt, undrar just vart jag sett det;-)) Ha ha ha ha… Ja, eller i vinter iaf. Just nu känner vi oss rätt mätta på att göra något, vi bara gör det nödvändigaste. Men jag vet att snart börjar det klia o så vill man börja med vardagsrummet. Men jag tror inte vi gör det innan jul faktiskt.

  Nu ska jag snart till hudläkaren… Har visst träffat henne 2009, då tog hon bort några utslag som skickades på biopsi. Det var innan jag fick reda på att jag hade avstötning big time… Hu!

  Ha en härligt kväll!!! Hemma hos oss skall golven städas och lillfia tar soffan o nedervåningen har hon lovat.

  Måste bara berätta. Köpte en ny mössa till henne igår, knallrosa från Svea. För dan innan hade jag sagt att hon måste ha mössa nu, det är kallt. Men när jag kom till jobbet hittade jag mössan i bilen lite gömd. Då frågade jag när vi kom hem: Är det så att du tycker det är barnsligt med Hello Kitty nu?
  ”Jaaaa, mamma, jag går faktiskt i tvåan nu..!”
  Ja, vad gö man;-)) Jo, köper en ny coolare mössa;-)

  Hoppas ni hade mysigt på lunchen!!
  Kramar i lass

 • Reply
  Helens Universum
  3 oktober, 2013 at 5:06 e m

  Jättehärligt kök!
  Kram Helen

 • Reply
  Vikeskärs hem och ting
  3 oktober, 2013 at 5:39 e m

  Jättefint kök 🙂
  Annika

 • Reply
  ikas
  3 oktober, 2013 at 7:53 e m

  Härliga bilder och ett härligt kök. Jag skulle oxå vilja lära mig mer om min kamera och att fota. Vilken lyx du har att få en liten kurs så där.

 • Reply
  Stationen1887-Angelica
  3 oktober, 2013 at 9:35 e m

  Du kan visa det här köket och huuuur många gånger som helst!!!! Vackert vackert vackert!

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  3 oktober, 2013 at 11:10 e m

  Ditt kök är så snyggt, tröttnar aldrig att se bilder på det! Tycker alltid att jag får nya tips och idéer.
  Du är duktig på att fota.
  Ha det gott
  Kram Maria

 • Reply
  Jenny
  4 oktober, 2013 at 12:02 f m

  Hej Katarina!
  Kul att höra från dig! Tack för din goa kommentar hos mig:)

  Himmel vad fint ert kök är!! Kan se hur många bilder som helst ju;)

  Önskar jag kunde mer om fotografering, kör alltid stenhårt med ”autoläget”..

  Ha en skön fredag och helg,låter kul att träffa bloggisar:)

  Kraam Jenny

 • Reply
  Emmas vita Hemligheter
  4 oktober, 2013 at 10:12 f m

  Oj! Ditt kök är helt fantastiskt!
  Trevlig helg!
  Kram Emma

 • Reply
  Fru Sederblad
  4 oktober, 2013 at 10:32 f m

  Vilket kök alltså! Helt underbart vackert!

 • Reply
  ullie
  4 oktober, 2013 at 11:43 e m

  oj oj så fint kök ni har

  ja du ja tycker att det är väldigt snyggt med att ta såna bilder då nåot skuggas i bakgrunden men har ingen sån fin kamera tyvärr.

  ha en fin lördag o grattis iefterskott till sötingen som fyllde 4 =)

Leave a Reply