Kvällsmys med Ernst..;)

 Hej hej!
Jag har just kört ett spinningpass och nu sitter jag här och myser.
Tända ljus, trevligt mjukt sällskap och en fin bok.
Kan det bli bättre?

 När jag kom hem efter jobbet hade det ju lite lägligt slutat regna så jag kastade mig ut i trädgården för att komma en bit längre i mitt lilla pågående projekt där. eftersom det innebar att jag bar en hel del sten blev jag lagom uppvärmd innan det var dags för träningen..;)
Det är ju så härligt att vi kan njuta av ljuset även på kvällarna än så länge.
Nix nu ska nog mitt lilla sällskap och jag flytta upp till tv´n.
Jag missade Ernst i torsdags så jag tänkte sjunka ner i soffan och ta en date med honom..;)
Kram Katarina
Sally

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  ♥Linda♥
  11 augusti, 2014 at 10:03 e m

  Så mysigt och så fina bilder!
  Du är för gullig! Tack, för kommentaren inne hos mig. Precis så som du beskrev det kommer det nog att bli när min Lina kommer hem. Jag saknar henne oändligt samtidigt som jag är så stolt över att hon vill, vågar och kan stå på egna ben. Det är märkligt det där när de börjar bli äldre. Man vill hålla dem kvar samtidigt som man vill att de ska testa sina vingar och uppleva livet.
  Ha det fint! Ernst är ju inte fel att ha date med en vanlig måndagskväll 🙂 Själv väntar jag på torsdagens avsnitt när vi får se allt klart.
  Kram!

 • Reply
  Pia Gustafsson
  11 augusti, 2014 at 10:19 e m

  Duktiga du.. Jag såg Ernst i torsdags och tänk att han härmade mig och mina prismor. Fniss! Kraaaam Pia

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  11 augusti, 2014 at 10:39 e m

  Nu blev jag helt kär i första bilden, underbar. Ja, de andra också förstås:)
  Duktiga du som tränar. Hoppas du har en bra date med Ernst;)
  Kram Maria

 • Reply
  Titta in hos Thess
  11 augusti, 2014 at 10:42 e m

  Nää Ernst vill man ju för allt i världen inte missa !!!!
  Och vilken helg ni haft ….. Såå mysigt :)))
  Första dagen för mig efter semestern i dag ,helt ok men lite seg är jag allt ;))
  Blir inget blogg event för mig denna gången tyvärr :((
  Tycker att det blir både för långt och för dyrt att sitta och åka själv…..tyvärr :(((

  Kram Thess

 • Reply
  baraetthem
  11 augusti, 2014 at 11:23 e m

  Låter som en jättemysig kväll! Vi har också hållt på ute med ett altanprojekt ikväll men har nu satt oss framför Beck.

  Kram på dig!

 • Reply
  Sofi
  11 augusti, 2014 at 11:31 e m

  Hej vännen!

  Ååå dina fina bilder gör att jag verkligen vill lära mig vår systemkamera bättre! De är så inspirerande!
  Du är så himla duktig som kör din spinning, jag är imponerad för själv så blir det bara ett par promenader i veckan just nu:)
  Du, angående ditt inlägg om Oskarshamn så tycker jag att det är tråkigt med alla negativa kommentarer både till dig om ditt inlägg och om Oskarshamn. Hoppas det lugnar sig nu när du fått förklara dig (något som du inte skulle behövt tycker jag:)

  Sov gott nu fina du!

  Kram Sofi

 • Reply
  Anna
  12 augusti, 2014 at 1:01 f m

  Så fina bilder med mysig stämning 🙂

 • Reply
  No34
  12 augusti, 2014 at 7:55 f m

  Mmm, ljuvliga bilder, och tänk han är nog en av de duktigaste inredaren. Den där Ernst vad han kan.
  Önskar Dig en härlig dag, kram Kate

 • Reply
  Life´s Silverlining and I
  12 augusti, 2014 at 9:00 f m

  Jättemysigt,och så fint du har det! Älskar ditt inlägg om Oskarshamn! Du skriver fö alltid fantastiskt roligt och härligt i dina inlägg, jag älskar hur du skriver, det speglar den mysiga tjej som jag träffat väldigt väl. Kram På Dig! Pernilla

 • Reply
  Anonym
  12 augusti, 2014 at 9:05 f m

  Spinning vad härligt, har inte kommit igång med det ännu inväntar lunchpassen. jättefina bilder ser mysigt och nyttigt ut.
  Kram

  Teresa

 • Reply
  Home2tiny
  12 augusti, 2014 at 9:20 f m

  Hej vännen och tack tusen gånger för en ljuvlig lunch hemma i ditt underbara hem, jag gick ju bananas med kameran så bilder kommer så småningom. För tillfället är jag en urusel bloggvän, försöker njuta av vår semester och får ta igen allas blogginlägg när vi kommer hem igen. Saknar dig och ska göra allt för att vi får till en mysig träff i höst, en spahelg är vi minsann värda….Hälsa Mr M och en stor kram till er båda. Tina och Mr C

 • Reply
  Anonym
  12 augusti, 2014 at 4:44 e m

  Fullkomligt älskar dig blogg, din inredning, middagstips och ditt underbara hem. Njuter varje gång du uppdaterat oss med ett nytt inlägg.

  Kram Maria

Leave a Reply