En liten gran

 Hallå där!
En ny härlig vecka. En vecka då det händer en massa skoj.
Julkonsert, pepparkaksbak, luciatåg, julbord och till helgen åker jag och M till
storstan för att bo på hotell, strosa runt och bara vara…
♥♥♥
I köket har jag satt en liten liten gran i den stora korgen.

 De fina trähjärtana kommer från Sia och är säkert 12 år gamla.
De söta fåglarna köpte jag på Ica Maxi förra året.
 Jag vill också vara med säger Sally, så bet hon lite försiktigt i ett hjärta
 för att se om det gick att äta..;)

Har ni roligheter inbokat den här veckan?
Nix bäst att hasta vidare.
Kram Katarina
I kväll ska ni få ett väldigt fint julklappstips…;)
jul

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem & Trevligheter
  8 december, 2014 at 1:14 e m

  Sally är ju så go så att man kan äta upp henne. 🙂

  Här var det tänkt att jag ikväll skulle träffa Enköpingsmaffian för en bloggdate men tyvärr är jag sjuk så jag kan inte vara med. 🙁 Annars är det lördagen som är det stora äventyret då jobbet bjuder på julbord på Grand i Sockholm. Det ser jag verkligen fram emot.

  Kram Linda

 • Reply
  Anonym
  8 december, 2014 at 1:30 e m

  Hej Katarina! Jag älskar din blogg, så härligt att du delar med dig av alla fina fotografier, inspiration och inte minst din glädje. Vi ska tapetsera om i hallen och jag har blivit förtjust i den grårutiga tapeten ni har i matrummet, kan du hjälpa mig med namnet på den? Ha en fortsatt härlig adventstid! Kram Maria

 • Reply
  Sallys hus
  8 december, 2014 at 1:36 e m

  Hallå! Jag svarade just i det inlägget som du också ställt frågan..;) Det som heter Flickan från sovrummet..;)
  När inläggen är äldre än 2 dagar måste jag först godkänna kommentarerna.. det kommer så himlans mycket skräpposter från utlandet annars. (spam tror jag det heter..;)
  I alla fall så ligger en länk där som du kan kopiera så hittar du tapeten.
  Ha en fin vecka du med och tack igen för gulliga ord..;)
  Kraaaam

 • Reply
  Ekenäsliv
  8 december, 2014 at 2:15 e m

  Hej stumpefi!
  Å va mysigt med den lilla granen där:) Tror lilla loppan o jag ska ge oss ut lite när hon kommer hem snart.
  Var tvungen att ge mig själv rumparrest en stund;) Jag gillar ju att greja och hålla på, och då är det svårt att inse att jag inte ska göra allt på en gång. Har fått hemläxa att fylla i ett aktivitetsschema tills på torsdag…
  Nu visar sig solen här, himmel så skönt, den har ju inte tittat fram så flitigt precis.
  O så sitter jag här i gästrummet och känner hur gott det luktar från lådan;-) *hih hi* har några parfymprover däri. Min man önskade sig en ny och vi var o luktade i fredags söstra mi o jag. Sen beställde jag på nordicfeel, så himla bra där:)
  Å, så himla mysigt att träffa Lotta. Vårt reportage är i Land nu, ja förra veckan. De skulle skicka den till mig nu skrev de.
  Jag får fota av det och visa:)
  Du har så rätt, ingen mening att stressa med att måla innan. Ni har ju så otroligt fint överallt, ser riktigt genom bilderna hur du har skurat o fejjat där hemma 🙂
  Ha de gott vännen!
  Kramar Anna

 • Reply
  Anonym
  8 december, 2014 at 2:44 e m

  Vilken söt gran (och hund:-) Ligger hemma med en väldigt ond hals som jag måste kurera fort för i morgon får vi nycklarna till vårt nya fina hus!!! Tänk att vi hittade vårt dröm hus till slut:-) ska bli så spännande att få sätta igång med fix och planering. STOR KRAM från Helene

 • Reply
  Sallys hus
  8 december, 2014 at 2:45 e m

  Men å så spännande! Jag håller tummarna för att du mår bättre i morgon!
  Kram Katarina

 • Reply
  Adela
  8 december, 2014 at 2:51 e m

  Å ditt mysiga hemtrevliga kök blev ju bara ännu finare med den lilla granen och älsklingen Sally!
  Vilken pussgurka hon är!

  Kramar fina!
  Adela

 • Reply
  Anonym
  8 december, 2014 at 3:00 e m

  Tack fina! // Kram Helene

 • Reply
  jannice lindell
  8 december, 2014 at 3:10 e m

  Så himla fint och det måste ju lukta otroligt gott hemma hos dig!

 • Reply
  Renoverings Huset
  8 december, 2014 at 6:04 e m

  Åh, så fint!!

 • Reply
  Mittgodastefinaste
  8 december, 2014 at 6:05 e m

  Det är så fint med en sån liten gran! Och lilla vovven, jag blir så sugen på en vovve själv!

  Kram Jenny

 • Reply
  Gabriella
  8 december, 2014 at 11:45 e m

  Vilka härliga bilder! Sally ser ju så söt ut:)

Leave a Reply