Julpyssel på julsöndagen….

Innehåller affiliatelänkar
Hej heeeeej…
Julsöndag…här har vi haft en lång och skön förmiddag med kaffe i soffan men nu är det
dags att ta tag i det där sista julpysslet, som köttbullar och fixa med blommor….
Vi ska hem till min ena syster i morgon så jag får inte julaftonsduka men på juldagen fortsätter
vi ju firandet och jag kör nog på röda rosor och granris som jag brukar.
Tycker det är så så väldigt fint och för mig är det så mycket jul.
Toppstjärna HÄR
 
Några fler julklappar ska få papper om sig och vi ska städa färdigt det sista…..
Å än så länge är marken vit här hos oss så vi håller tummarna för att det ligger kvar hela julen.
Såååklaaaart måst vi ut i snön också….
Barn och hundar vet ni….dom måste ju ut varje dag..;)
Å ser ni!!
Sally-hunden fick inget nytt granris i år…..hon får nog vänta borta i ladan till nästa år..;)
I år blir det ju jul ändå!
 
Ska försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig i morgon också…
Tror att jag tar min fina Odd Molly som jag fick i födelsedagspresent…
 
HÄR finns btw en massa fina ”Mollysar” på rea.
 
I kväll blir det uppesittarkväll och mys här…
Det blir fina grejer det!
Kram Katarina
jul

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Tina ME
  23 december, 2018 at 3:56 e m

  Så härligt julmysigt det ser ut hemma hos er! Ha nu en riktigt fin jul tillsammans med dina nära och kära. Själv startar vi upp julen med uppesittarkväll hemma hos äldsta sonen om ett par timmar. Kramar till dig och de dina! //Tina

 • Reply
  Ekenäsliv
  23 december, 2018 at 6:13 e m

  Heeeeej smulis <3
  Såååå mysigt med uppesittarkväll <3 Här har vi det lugnaste tempo på år och dar… Tror aldrig allt varit så här klart förut… sen har jag ju även prioriterat bort en hel del saker som jag styrt med förut som ändå inte liksom behövs.. för det blir jul ändå.
  Kan säga att just nu ligger allt fokus på den bästa finaste mirakelklappen vi kan få… Ska han verkligen bli ett julaftonsbarn? <3 Ja, om det inte går i raketfart så blir det nog så <3 Du förstår ju att det gåååår bara inte att tänka på något annat än detta lilla gossebarn som ska utöka vår familj. Ännu ett liv att älska <3

  Finaste finaste vännen, hoppas ni får en helt underbar jul på alla de sätt och vis. Med kärlek i överflöd, mys och massa skratt.
  Jag är sååååå tacksam för att vi ska hem till mamma och pappa, kommer bli så mysigt <3

  Å så är jag evigt tacksam för dig <3 Tack för att du förgyller livet med den du är <3

  God Jul hjärtat, till dig och alla omkring dig <3
  Kärlek, puss & kram,
  Annapanna

Leave a Reply