Jag bjuder på ett torsdagsskratt…;)

Det blev ingen spinning ikväll heller..:(
Jobbet tog för lång tid..så är det ju periodvis.
Men Sally och jag hann i väg på en promenad då vi kom hem som blev lite längre än jag tänkt…
Det hann bli väldans mörkt innan vi kom hem..
Något mer som var väldans mörkt var lilla frökens mage så det blev raka spåret in i duschen..
det värsta hon vet.. Men nu är hon ren och fin och doftar gott.
I morgon ska hon på vattengympa igen och jag tror hon ska få simma då.
Nu ska jag testa och se i fall det går att länka till filmen jag spelade in på henne för några veckor sedan då hon var där för första gången.
Jag håller tummarna för att det funkar…;)
(det är inte min röst ni hör..;)
Så måste jag ju visa er…
Hahaaaa…jag döööör det är ju så komiskt.
Ni kommer säkert i håg att min man var i Vegas i början på sept.
Han var ju där tillsammans med herr L.
De köpte ju likadana väskor och klockor till mig och fru L.
När vi nu åkte till Kreta tillsammans var vi tvungna att åka i två bilar så när vi möttes på Arlanda fick vi oss ett riktigt gott skratt allihop…
Mattias tog snabbt som tusan en bild med sin mobil…ingen bra kvalité men sååå kul!
Hahahaaaa…jag döööör…..
 Visst är vi fina??
Haha folk måste ha trott att vi kommit överens om kläder..haha..
Det som är riktigt komiskt är att jag inte ens tänkte på att vi hade svarta byxor också båda två förns jag såg bilden.
Ser ni att jag försöker visa att vi även har likadana klockor..haha…
Tur att fru L och jag tog det hela med ro…vi konstaterade att nästa gång får vi komma överens om likadana tröjor också..
Hahahaaaaa…
Torsdagsskrattet!!
Kram Katarina
Sally

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Lena
  9 oktober, 2014 at 9:30 e m

  Hahaha, jag dör! Gud så roligt! Tack för skrattet!

  Kram Lena

 • Reply
  Anna
  9 oktober, 2014 at 9:34 e m

  Älskar att få mig ett gott skratt 🙂 men snygga är dom, både tjejerna och väskorna ! Har ett liknande minne när min man och svåger var i Skottland och kom hem med jättefina likadana silverhalsband ( känns ju inte jättetypiskt skotskt….hm) till mig , dottern, min svägerska och henne tre döttrar :)dålig fantasi är är de rädda att vi ska tycka att den andres present var snyggare??:)
  Kram Anna

 • Reply
  monica sundvik
  9 oktober, 2014 at 9:37 e m

  Tittade på filmen, hon är så söööt!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

 • Reply
  Hemma på Sjuan
  9 oktober, 2014 at 9:54 e m

  Jodå filmen fanns där på söta Sally! Är det för att träna höfterna som hon går där?
  Snygga ni ”tvillingar” är 🙂 Jag har en kollega på jobbet som har lika smak som mig så vi kommer till jobbet ibland med likadana kläder… Kramis Suss

 • Reply
  Villa Carl Larsson
  9 oktober, 2014 at 10:02 e m

  Hahaha härliga människa. Ja det var minsann riktigt roligt. Ibland kan man ju faktiskt undra om man ringt innan och bestämt vad man ska ta på sig. Slående!! 🙂

  Och TACK snälla du själv för din/dina kommentarer. Den du lämnade idag var nog precis vad jag behövde. Visst har du så rätt när det inte hjälper särskilt mycket att tänka att andra kan ha det sämre. Jag håller fast vid att det är viktigt att värdesätta det man har. Men det är lite som att jag inte skulle kunna äta maten jag har på bordet för det är ”synd om barnen i Afrika” som ett exempel. Om inte jag äter blir inte de mer mätta för det. Så är det ju bara. Även om jag gärna skulle dela med mig. Och om jag själv skulle bli sjuk så hoppas jag ju inte att andra också ska bli det för att de ska förstå hur jag har det. Allt är ju relativt.

  När man ”går hemma” så här och drönar lite så blir man ju sugen på att fixa och dona hemma. Men jag orkar helt enkelt inte. Jag får passa på att vila istället. Men beställa hem nån grej på internet är ju rätt kul emellanåt. Sånt som jag aldrig hunnit eller tagit mig direkt tid till innan (menar de närmaste 3 åren). Hallååå visst har jag väl gjort det, men jag har liksom väntat på the moment att piffa. Saker och ting får liksom inte vara i fred som jag vill och vad är det då för vits hehe. Men så kommer det ju en knoddis till som ska härja runt lite så en del saker kanske glatt ska få vänta.

  Jag tänkte passa på att fråga dig om ditt brickbord. Det är ju underbart och jag har varit i kontakt med Nice i Örebro då de nu fått hem nya i sitt lager. Men är de stabila? Kan en 3-åring krascha runt och välta ut det lätt tror du?

  Åter igen en längre harang från mig. Och jag kaaaanske antar en utmaning om ett inlägg om tvättstugan, men som jag sa.. praktiskt har gått före snyggt *fniss*

  Vi hörs. Snart helg.. I morgon redan fredag igen. KRAM Josefin

 • Reply
  Titta in hos Thess
  9 oktober, 2014 at 10:19 e m

  Hi hi vad fina ni är ;))))
  Och jag förstår att ni fick er ett gott skratt :))
  Såå mysigt i erat kök även att det är svårt skit svårt att ta bilder just nu 😉

  Kramar Thess

 • Reply
  anettan
  9 oktober, 2014 at 10:20 e m

  Ni är super fina! Kul med samma haha 😄 Kram Anette

 • Reply
  Milla
  9 oktober, 2014 at 10:22 e m

  Hahaaa ,härliga ni är!! Har läst ikapp här lite, jag hinner ju inte alls läsa bloggar i mitt nya jobbliv men trivs så himla bra med det så jag får väl acceptera att det är så ;=) Visst är det mööörkt nu, man blir helt vilsen när man kommer hem och svårt att ställa in hjärnan på att ta tag i något… Tvättstuga ja… vi har nog världens fulaste, i alla fall ofixade. Vi har torkställning på väggen och vet du, vi har ingen tumlare och har aldrig haft, men det har funkat ändå. Jag har strykbräda att ta fram i vårt allrum där vi alltid är om kvällarna, så där viker jag oftast tvätten och stryker det som behövs, inte ofta alls :=) Vi är ju bara 3 hemma och det är inte alltför mycket tvätt att ta hand om, det mesta är träningskläder och piketröjor känns det som. Ska bli spännande att se ert projekt! kram

 • Reply
  Annas skattkammare
  9 oktober, 2014 at 10:54 e m

  Haha, ibland blir det bara så klockrent! Har hänt mig flera ggr det sista, att jag klätt mig exakt likadant som människor jag ska träffa. Ett gott skratt förlänger livet. 🙂
  Kram Anna

 • Reply
  Adela
  9 oktober, 2014 at 11:52 e m

  Haaaa så sköna ni är !;))
  Å lilla ♥at Sally, så söt hon var på sin vattenträning;) Hon såg mest ut att undra varför hon gick där:))

  Kramar
  Adela

 • Reply
  Anonym
  10 oktober, 2014 at 3:21 f m

  Ha Ha..störtskönt 🙂 Snygga är ni båda två…samt väskorna 🙂 / Ulrika kristinehamn

 • Reply
  Browneyedgirl
  10 oktober, 2014 at 8:18 f m

  Haha, härliga ni är. Lika söta båda två 🙂 Kram och ha en fin fredag <3

 • Reply
  Pia Gustafsson
  10 oktober, 2014 at 8:42 f m

  Härligt med ett torsdags skratt även om det fick bli på en fredag här. Vad fina ni är. Kraaaam Pia

 • Reply
  kakaobonan67
  10 oktober, 2014 at 10:04 f m

  Haha! Ni är ju för härliga och superfina båda två!
  Önskar dig en skön fredag!
  Kram Pia

 • Reply
  designbyemmeuf
  10 oktober, 2014 at 1:31 e m

  SNYGGINGAR!!

 • Reply
  Lindas plats
  10 oktober, 2014 at 2:24 e m

  ha ha lika som bär, lite roligt att det blev så ju.
  Men som sagt bara att skratta åt det ju.
  Hoppas du får en fin Fredag
  Kram Linda

Leave a Reply