Den låååååånga fredagen…

 Hallå där så här mitt i den långa fredagen!
Här skiner solen och jag har suttit ute i en solstol med en mugg kaffe en hel lång kvart..;)
Så har jag plockat lite här och var och städat badrummet.

 Älskar när det doftar rent o fräscht här inne.
Vardagslyx…eller hur..
Att ha nystädat är ju en billig lyx..
  Har ni fullt upp hela påsken?
Vi har det ovanligt lugnt och det känns bra.
Det enda inbokade vi har är påsklunch med våra föräldrar i morgon.
Resten av påsken tar vi som den kommer.
ooeeeeeeiiii….hello…
Glad påsk från en glad kääääring..;)
Mattias sågar just nu bort fönstret i tvättstugan så nu ni…
Nu kommer vi äntligen ett steg närmre färdigt resultat..;)
Kram o ha en låååååång och härlig fredag!
Katarina
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pia Gustafsson
  3 april, 2015 at 1:39 e m

  Härligt med en glad påskkärring och ett nystädat badrum. Här är det inte städat för jag har inga dammsugarpåsar och jag åker inte 9 mil för att köpa idag. Vad spännande med nya fönstret i tvättstugan, jag är verkligen så sjukt nyfiken. Glad Påsk! Kraaam Pia

 • Reply
  Anna
  3 april, 2015 at 4:01 e m

  Åh jag städade som en tok igår och jag älskart:) , idag har jag typ vänt upp och ner på köket igen men vet iallafall att det är ganska rent i hörnen 😉 en riktigt skön påsk önskar jag dig ! Kram Anna

 • Reply
  No34
  3 april, 2015 at 5:10 e m

  Skratt*…. Hur är vi funtade egentligen…? Njuter av en underbar, härlig känsla när vi städat och rensat…;) Smått galna, eller hur??!!!
  Önskar Dig en underbar påsk, Du glada käääring 🙂
  Lååångfredagskram från Kate
  PS. Älskar kranarna i Ert underbara badrum….

 • Reply
  Maria
  3 april, 2015 at 5:14 e m

  Yes, nystädat är en billig vardagslyx!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram/Maria

 • Reply
  ♥ Fyra årstider
  3 april, 2015 at 6:18 e m

  Hej pinglan, vad skönt med städat badrum och snart ses vi. Kraaaam

 • Reply
  Lena - gott för själen
  4 april, 2015 at 9:02 f m

  Verkligen en härlig lyx med ett städat hem! Själv ska jag lägga nån timme på klädkamrarna idag har jag tänkt. Och hinna ut i den härliga solen också förstås. Var hos mina föräldrar igår kväll och i övrigt är det lugnt!

  Kram Lena

Leave a Reply