Grönkålschips

Hej hej!
Min systerdotter E är tokig i grönkålschips.
Eftersom den enda ingrediensen som har några viktväktarpluppar är olja
 tänkte jag att det kan vara värt ett försök…;)
 Riv isär grönkålsbladen i mindre bitar.
Släng den tjocka mittstammen.
Häll olivolja på en plåt och vänd bladen i oljan.
Det är viktigt att de ligger ett o ett. De får alltså inte ligga på varandra.
Krydda med ex. smaksatt flingsalt eller persilade och låt stå i ugnen i ca 20 min i 150 grader.
Tiden och värmen kan variera från ugn till ugn. 
De ska bli krispiga men passa så de inte bränns.
Va!! Sa Rasmus…har du kvar de där fula än???
-JAAA DET ÄR VÄL KLART!!
Pyntet barnen gjort är ju det allra finaste ju.
Att ”barnen” snart är 18 och 20 gör ju inte pyntet mindre gulligt…
  Hur smakade det då?
Mjaaaee jag kommer nog inte göra det igen om jag säger så…haha..
Men sötaste E hon är som sagt galen i de här..
Smaken är ju som b……
…öö….olika…;)
Tjingeling!
Kram Katarina
recept

You Might Also Like

No Comments

  • Reply
    Sabelhagens Olivlund
    2 april, 2015 at 11:27 e m

    Jag har inte provat, men skulle gärna vilja. Hoppas jag gillar dem:)
    Jättegulligt pynt som dina barn gjort.
    Påskkram från Maria

  • Reply
    anettan
    2 april, 2015 at 11:32 e m

    Men så charmigt pynt. Trevlig helg. Kram Anette

  • Reply
    Finaste mattan
    2 april, 2015 at 11:45 e m

    Gjorde på kirskål i somras efter att ha hört hur enormt nyttiga grejer det är. Kirskål finns stora som hus bakom tomten under sommaren. Det var gott. : )

  • Reply
    Channal
    3 april, 2015 at 9:01 f m

    Hej Sally 🙂 äh jag menar ju Katarina!! Anna Virrpanna!
    Jag är galen i parmesanchips! Gott o enkelt!

    ❤️Glad Påsk❤️ KRAM Anna

  • Reply
    LantlivsAnette
    3 april, 2015 at 10:58 f m

    Gomorron !! Då var det Lååångfredag !! Jag har precis varit ute på promenad med lilla Nisse, han är såå fin nu i pälsen för jag har bestämt att han ska sluta trimmas nu, jag går till en tjej som klipper, han är ju 12 år snart och då tycker jag han kan få slippa att trimmas, han har ju aldrig gillat det, så nu har han en mjuk och go päls, det är ju inte vi vana vid, han är som en go ulltuss…Kraaaam Anette
    P.s Vad fint sovrummet blev !!!

  • Reply
    Brunt sukker
    3 april, 2015 at 11:07 f m

    oy så spennende
    fine bilder
    ønsker deg en fin langfredag
    klem Eli:)

  • Reply
    Annas skattkammare
    5 april, 2015 at 8:52 e m

    Spännande lät det ändå med grönkålschips! Får kanske provas, här äts det för mycket onyttigheter just nu..
    Så fint pynt, visst är det hemmagjorda allra finast.
    Trevlig kväll!
    Kram Anna

Leave a Reply