Tror jag blir knäpp!!

Jag har kört fast!!
Ni som följer mig på instagram har ju redan sett mitt dilemma…
(jag fick några frågor där om färgen jag ska måla med…jag kommer visa er sen hur jag gör)

 Bokhyllorna…

Jag som alltid brukar veta prixis hur jag vill ha…
Nu velar jag som aldrig förr..
HUR ska hyllorna sitta??
Lika eller olika? Hyllorna tätt eller ska man ha ett större ”hål” någonstans?

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att vänta med att spackla igen hålen.

Jag spacklar färdigt alla skarvar och målar in alltihop.
Sen fyller jag upp hyllorna och känner efter.
Så får det bli!
För när man väl spacklat o målat igen alltihop…
Ja då vill man ju inte så där supergärna ändra..;)
M ska förstås bygga för där upptill också så att taklisten kan sättas dit igen…

Å Mattan…..

Det blev så bra så bra..mild o fin i färgerna o fyrkantig stor o härlig…
…..å ni får en liten sneak peak redan nu…;)

Jag trodde den skulle vara gråblå…..men den är mer gröngråturkos…..;)
Såååååååå sååååååå fiiiiiiin…;)
En helt annan känsla i vardagsrummet kommer det att bli…
Lite mer saker, massa böcker, brasa, mys….lite mer personligt…lite mer VI..;)

Jag ska ha en riktig Kajsa dag i dag och det händer en massa
spännande saker…..;)
Kram på er och hoppas ni får en FAB fredag!
Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem ljuva hem
  7 augusti, 2015 at 9:29 f m

  Bra tänkt! Vilken ljuvlig matta jag tokgillar… Så himla fin. ha en härlig fredag du med. Kraaaam Pia

 • Reply
  No34
  7 augusti, 2015 at 9:32 f m

  Tycker absolut olika stora hål…. Ser mer levande ut! Hmmm, mattan…. to die for! VAR har du hittat den?
  Önskar Dig en fab fredag 🙂 Pöss & kram från Kate

 • Reply
  Lena - gott för själen
  7 augusti, 2015 at 12:48 e m

  Smart att känna efter först! Jag skulle välja att ha hyllor lite oregelbundet och större ”hål” på ett par ställen, tror jag. Passar ert ”oregelbundna” hus bra tror jag. Alltså, jag syftar på att du sagt att det är lite krokigt och vint över allt.

  Kul med spännande saker och mysigt med dotter-tid!

  Kram Lena

 • Reply
  Sofi
  7 augusti, 2015 at 4:52 e m

  Hej söta!

  Men så snyggt det blir!
  Tycker det är fint som hyllorna sitter nu:)
  Du får helt enkelt känna efter.
  Mattan är ju to die for! Så snygg!

  Vill se mer!

  Kram fina

 • Reply
  Anonym
  7 augusti, 2015 at 8:22 e m

  Hej Katarina.
  Vad bra det blir med hyllan, jag skulle nog göra dem liksidiga som i högra bilden med även öppna upp för ett ännu högre utrymme om man ska ha någon vas med höga blommor eller kvistar. Matta ör superfin kommer att passa perfekt.
  Kram
  Ingela Pling

 • Reply
  Anonym
  25 augusti, 2015 at 8:18 f m

  Hej Katarina! Jag läser Din blogg regelbundet! Ni har ett så fint hem. som Ni skapar tillsammans Du och Din man. Hyllan blir verkligen pricken över i!!! Jag tror Du ångrar Dig om Du inte har något högre utrymme på vardera sida. Den Du har öppnat upp nu tycker jag ser kanonfin ut, varför inte ha en längre ner på andra sidan? Korgstolarna Du har ser väldigt bekväma ut! Var har Du köpt dem? Jag skulle vilja ha något liknande härhemma. Ha det gott! Med vänlig hälsning Ulla

 • Reply
  Sallys hus
  25 augusti, 2015 at 9:21 e m

  Hej!
  Tusen tack för dina rara ord, vad glad jag blir!
  Jag har bestämt mig för att inte spackla igen hålen förns jag är nöjd med hyllornas placering så jag ska prova mig fram lite… känna efter… Hyllan i mitten sitter fast och går inte att flytta så den gör ju att man blir lite begränsad..;)
  Korgstolarna är från Bruka och jag har beställt dem på Nice i Mariebergs köpcentrum här i Örebro.
  Kram Katarina

Leave a Reply

Tror jag blir knäpp!!

Jag har kört fast!!
Ni som följer mig på instagram har ju redan sett mitt dilemma…
(jag fick några frågor där om färgen jag ska måla med…jag kommer visa er sen hur jag gör)

 Bokhyllorna…

Jag som alltid brukar veta prixis hur jag vill ha…
Nu velar jag som aldrig förr..
HUR ska hyllorna sitta??
Lika eller olika? Hyllorna tätt eller ska man ha ett större ”hål” någonstans?

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att vänta med att spackla igen hålen.

Jag spacklar färdigt alla skarvar och målar in alltihop.
Sen fyller jag upp hyllorna och känner efter.
Så får det bli!
För när man väl spacklat o målat igen alltihop…
Ja då vill man ju inte så där supergärna ändra..;)
M ska förstås bygga för där upptill också så att taklisten kan sättas dit igen…

Å Mattan…..

Det blev så bra så bra..mild o fin i färgerna o fyrkantig stor o härlig…
…..å ni får en liten sneak peak redan nu…;)

Jag trodde den skulle vara gråblå…..men den är mer gröngråturkos…..;)
Såååååååå sååååååå fiiiiiiin…;)
En helt annan känsla i vardagsrummet kommer det att bli…
Lite mer saker, massa böcker, brasa, mys….lite mer personligt…lite mer VI..;)

Jag ska ha en riktig Kajsa dag i dag och det händer en massa
spännande saker…..;)
Kram på er och hoppas ni får en FAB fredag!
Katarina
vardagsrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem ljuva hem
  7 augusti, 2015 at 9:29 f m

  Bra tänkt! Vilken ljuvlig matta jag tokgillar… Så himla fin. ha en härlig fredag du med. Kraaaam Pia

 • Reply
  No34
  7 augusti, 2015 at 9:32 f m

  Tycker absolut olika stora hål…. Ser mer levande ut! Hmmm, mattan…. to die for! VAR har du hittat den?
  Önskar Dig en fab fredag 🙂 Pöss & kram från Kate

 • Reply
  Lena - gott för själen
  7 augusti, 2015 at 12:48 e m

  Smart att känna efter först! Jag skulle välja att ha hyllor lite oregelbundet och större ”hål” på ett par ställen, tror jag. Passar ert ”oregelbundna” hus bra tror jag. Alltså, jag syftar på att du sagt att det är lite krokigt och vint över allt.

  Kul med spännande saker och mysigt med dotter-tid!

  Kram Lena

 • Reply
  Sofi
  7 augusti, 2015 at 4:52 e m

  Hej söta!

  Men så snyggt det blir!
  Tycker det är fint som hyllorna sitter nu:)
  Du får helt enkelt känna efter.
  Mattan är ju to die for! Så snygg!

  Vill se mer!

  Kram fina

 • Reply
  Anonym
  7 augusti, 2015 at 8:22 e m

  Hej Katarina.
  Vad bra det blir med hyllan, jag skulle nog göra dem liksidiga som i högra bilden med även öppna upp för ett ännu högre utrymme om man ska ha någon vas med höga blommor eller kvistar. Matta ör superfin kommer att passa perfekt.
  Kram
  Ingela Pling

 • Reply
  Anonym
  25 augusti, 2015 at 8:18 f m

  Hej Katarina! Jag läser Din blogg regelbundet! Ni har ett så fint hem. som Ni skapar tillsammans Du och Din man. Hyllan blir verkligen pricken över i!!! Jag tror Du ångrar Dig om Du inte har något högre utrymme på vardera sida. Den Du har öppnat upp nu tycker jag ser kanonfin ut, varför inte ha en längre ner på andra sidan? Korgstolarna Du har ser väldigt bekväma ut! Var har Du köpt dem? Jag skulle vilja ha något liknande härhemma. Ha det gott! Med vänlig hälsning Ulla

 • Reply
  Sallys hus
  25 augusti, 2015 at 9:21 e m

  Hej!
  Tusen tack för dina rara ord, vad glad jag blir!
  Jag har bestämt mig för att inte spackla igen hålen förns jag är nöjd med hyllornas placering så jag ska prova mig fram lite… känna efter… Hyllan i mitten sitter fast och går inte att flytta så den gör ju att man blir lite begränsad..;)
  Korgstolarna är från Bruka och jag har beställt dem på Nice i Mariebergs köpcentrum här i Örebro.
  Kram Katarina

Leave a Reply