Vi säger grattis…..stoooort grattis!

Nu är det gjort…nu är det klart….

Så säger vi stort stooooort grattis till bästaste Kajsa.
Grattis min favoritdotter till körkortet!

….nu säger vi bye bye till den här….
 Japp nu är det payback-time…

Moooaahaaa…
Tänk så mycket skjutsande hit och dit vi har att kräva in…;)
(japp bilen behöver tvättas..;)

Visst är det stort och lite konstigt då ens barn tar körkort?!
Så konstigt att den där lilla lilla ungen plötsligt är stor…
…vuxen….eller snart kanske…
…eller när blir man vuxen?
Jag vet inte riktigt om jag verkligen blivit det än…haha..
Ibland känner jag mig som 14 och ibland som 102….
Men det är väl så livet är va??

Eftersom jag gillar att fira saker så firar vi här idag..
…eeeh eller JAG firar…haha.. Kajsa jobbar..
Men jag firar att jag från och med ny har en ny taxichaufför närhelst jag behöver en..
…hahaaaa….
Självklart måste man få en liten present….

…en liten söt skål från Matteus med Ahlgrens bilar i…
Det MÅSTE vara bilar då man tagit körkort!!

Här är hon…min nya chaufför..;)

Sååå hopp o tjohej….i från lilla meeej…;)
familj

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  kustnära
  12 augusti, 2015 at 6:44 e m

  SÅ härligt, känner känslan av att äntligen få körkortet. Själv var jag så tuff så jag hade bokat resa till London och hade ett jobb som au pair som väntade innan jag körde upp, för det skulle ”bara” gå vägen…tur att det gjorde det också. Att sedan komma till ett land med vänstertrafik var ju inte nice men när jag åkte med min älskade familj till deras hus i Spanien kunde man glänsa och tuta på i högerfilen…. FIRA ordentligt med er fina dotter och gör en ny skylt till bilen ”FÄRDTJÄNST”… För det är ju mycket betala tillbaka tjänster nu som gäller kan jag tänka…

 • Reply
  Hem ljuva hem
  12 augusti, 2015 at 8:08 e m

  Jättestort grattis till din nya chaufför. min ena kuggade sig nyss på teorin, sååå tråkigt. men nästa gång så… Ha det fint! Kraaam Pia

 • Reply
  Anna
  12 augusti, 2015 at 8:45 e m

  Stort grattis till dotterns körkort , ja jag gratulerar även dig , det är sååå sköntmed ytterligare en chaufför i familjen när man bor på landet i synnerhet , jag vet :)passa på att utnyttja det så länge det varar;) kram Anna

 • Reply
  Susanne
  12 augusti, 2015 at 8:57 e m

  Grattis till din privatchaufför

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  12 augusti, 2015 at 9:31 e m

  Stort grattis till dottern!
  Kram Maria

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  12 augusti, 2015 at 9:37 e m

  Stort Grattis till dottern .Kram Rita

 • Reply
  Lena - gott för själen
  12 augusti, 2015 at 9:38 e m

  Grattis till lilla stora pinglan! Så bra med ungar med körkort!

  Kram Lena

 • Reply
  jannice lindell
  12 augusti, 2015 at 9:52 e m

  Stort grattis till dottern din för körkortet!! Kram

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  12 augusti, 2015 at 10:58 e m

  BRAVO Kajsa!!! Oj vad du skall få köra mamma nu, nu ska hon väl till stan var och varannan kväll, hi hi.
  Kram Helena

 • Reply
  Ekenäsliv
  12 augusti, 2015 at 11:40 e m

  Jaaaa, STORT GRATTIS igen till körkortet Kajsa!!
  Eller jag ska nog gratulera mamman o pappan med tror jag;-) Ha ha ha, kanske dem liiite extra tom;-)

  Gah, vilket läckert ställe!! Jag var likadan på The Lodge… Oj, oj, oj vad hjärnan gick på högvarv må du tro… Oljelampor on it's way kan jag säga;-)
  Det är verkligen så inspirerande att besöka hotell och sparesort när de tänkt till när det kommer till inredningen och just den där RÖDA tråden! Just love it! Himmel så mycket som hamnade på inköpslistan;-)
  Å, här har jag en liten sjukling må du tro… Hu så slut hon är. Ringde mig på jobbet (hon var med sin kusin och de bor bara några hundra meter från där jag jobbar) var ledsen och sa att hon mådde illa… Kände att hon är nog ganska mammasjuk då hon int varit hemma på två nätter… Det är lite så med oss, ja du vet..
  Hann ur bilen och garaget och så kom maginnehållet upp… Sen slocknade hon som en sten och sov till kvart i åtta på kvällen. Var vaken typ två timmar, helt slut o utmattad, lilla stumpan.. Så jag blir allt hemma med henne imorgon. Lite jobbigt när man är ny och första veckan efter semestern, men det är fler i samma ålder med barn i samma ålder så jag vet att de förstår.. Min stumpefi <3
  Tror det snart är dax för mg med att krypa ner hos henne, för hon sover ju hos mig så klart;-)
  Natti natt sötfia!
  Kraaaam Anna

 • Reply
  Anonym
  13 augusti, 2015 at 12:31 f m

  Vad kan man säga annat än… Hip Hip Hurraaaaaa för Kajsa idag! Och grattis familjen till ny chaufför… :D… Håll i hatten nej ratten… !!! ;)… Kram Rose-Marie

 • Reply
  Anonym
  13 augusti, 2015 at 12:34 f m

  Vad kan man säga annat än… Hip Hip Hurraaaaaa för Kajsa idag! Och grattis familjen till ny chaufför… 😀 … Så… Men Håll i hatten nej ratten… !!! ;)… Kram Rose-Marie

 • Reply
  Channal
  13 augusti, 2015 at 7:54 f m

  Underbart! Skönt och kul med ett körkort! Grattis till dottern. Kram Anna

 • Reply
  Sallys hus
  13 augusti, 2015 at 9:55 f m

  Haha va rolig du är!
  Tack tack…ja hua så skönt att det är avklarat..;)
  Kram

Leave a Reply

Vi säger grattis…..stoooort grattis!

Nu är det gjort…nu är det klart….

Så säger vi stort stooooort grattis till bästaste Kajsa.
Grattis min favoritdotter till körkortet!

….nu säger vi bye bye till den här….
 Japp nu är det payback-time…

Moooaahaaa…
Tänk så mycket skjutsande hit och dit vi har att kräva in…;)
(japp bilen behöver tvättas..;)

Visst är det stort och lite konstigt då ens barn tar körkort?!
Så konstigt att den där lilla lilla ungen plötsligt är stor…
…vuxen….eller snart kanske…
…eller när blir man vuxen?
Jag vet inte riktigt om jag verkligen blivit det än…haha..
Ibland känner jag mig som 14 och ibland som 102….
Men det är väl så livet är va??

Eftersom jag gillar att fira saker så firar vi här idag..
…eeeh eller JAG firar…haha.. Kajsa jobbar..
Men jag firar att jag från och med ny har en ny taxichaufför närhelst jag behöver en..
…hahaaaa….
Självklart måste man få en liten present….

…en liten söt skål från Matteus med Ahlgrens bilar i…
Det MÅSTE vara bilar då man tagit körkort!!

Här är hon…min nya chaufför..;)

Sååå hopp o tjohej….i från lilla meeej…;)
familj

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  kustnära
  12 augusti, 2015 at 6:44 e m

  SÅ härligt, känner känslan av att äntligen få körkortet. Själv var jag så tuff så jag hade bokat resa till London och hade ett jobb som au pair som väntade innan jag körde upp, för det skulle ”bara” gå vägen…tur att det gjorde det också. Att sedan komma till ett land med vänstertrafik var ju inte nice men när jag åkte med min älskade familj till deras hus i Spanien kunde man glänsa och tuta på i högerfilen…. FIRA ordentligt med er fina dotter och gör en ny skylt till bilen ”FÄRDTJÄNST”… För det är ju mycket betala tillbaka tjänster nu som gäller kan jag tänka…

 • Reply
  Hem ljuva hem
  12 augusti, 2015 at 8:08 e m

  Jättestort grattis till din nya chaufför. min ena kuggade sig nyss på teorin, sååå tråkigt. men nästa gång så… Ha det fint! Kraaam Pia

 • Reply
  Anna
  12 augusti, 2015 at 8:45 e m

  Stort grattis till dotterns körkort , ja jag gratulerar även dig , det är sååå sköntmed ytterligare en chaufför i familjen när man bor på landet i synnerhet , jag vet :)passa på att utnyttja det så länge det varar;) kram Anna

 • Reply
  Susanne
  12 augusti, 2015 at 8:57 e m

  Grattis till din privatchaufför

 • Reply
  Sabelhagens Olivlund
  12 augusti, 2015 at 9:31 e m

  Stort grattis till dottern!
  Kram Maria

 • Reply
  hemma hos lilla mej
  12 augusti, 2015 at 9:37 e m

  Stort Grattis till dottern .Kram Rita

 • Reply
  Lena - gott för själen
  12 augusti, 2015 at 9:38 e m

  Grattis till lilla stora pinglan! Så bra med ungar med körkort!

  Kram Lena

 • Reply
  jannice lindell
  12 augusti, 2015 at 9:52 e m

  Stort grattis till dottern din för körkortet!! Kram

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  12 augusti, 2015 at 10:58 e m

  BRAVO Kajsa!!! Oj vad du skall få köra mamma nu, nu ska hon väl till stan var och varannan kväll, hi hi.
  Kram Helena

 • Reply
  Ekenäsliv
  12 augusti, 2015 at 11:40 e m

  Jaaaa, STORT GRATTIS igen till körkortet Kajsa!!
  Eller jag ska nog gratulera mamman o pappan med tror jag;-) Ha ha ha, kanske dem liiite extra tom;-)

  Gah, vilket läckert ställe!! Jag var likadan på The Lodge… Oj, oj, oj vad hjärnan gick på högvarv må du tro… Oljelampor on it's way kan jag säga;-)
  Det är verkligen så inspirerande att besöka hotell och sparesort när de tänkt till när det kommer till inredningen och just den där RÖDA tråden! Just love it! Himmel så mycket som hamnade på inköpslistan;-)
  Å, här har jag en liten sjukling må du tro… Hu så slut hon är. Ringde mig på jobbet (hon var med sin kusin och de bor bara några hundra meter från där jag jobbar) var ledsen och sa att hon mådde illa… Kände att hon är nog ganska mammasjuk då hon int varit hemma på två nätter… Det är lite så med oss, ja du vet..
  Hann ur bilen och garaget och så kom maginnehållet upp… Sen slocknade hon som en sten och sov till kvart i åtta på kvällen. Var vaken typ två timmar, helt slut o utmattad, lilla stumpan.. Så jag blir allt hemma med henne imorgon. Lite jobbigt när man är ny och första veckan efter semestern, men det är fler i samma ålder med barn i samma ålder så jag vet att de förstår.. Min stumpefi <3
  Tror det snart är dax för mg med att krypa ner hos henne, för hon sover ju hos mig så klart;-)
  Natti natt sötfia!
  Kraaaam Anna

 • Reply
  Anonym
  13 augusti, 2015 at 12:31 f m

  Vad kan man säga annat än… Hip Hip Hurraaaaaa för Kajsa idag! Och grattis familjen till ny chaufför… :D… Håll i hatten nej ratten… !!! ;)… Kram Rose-Marie

 • Reply
  Anonym
  13 augusti, 2015 at 12:34 f m

  Vad kan man säga annat än… Hip Hip Hurraaaaaa för Kajsa idag! Och grattis familjen till ny chaufför… 😀 … Så… Men Håll i hatten nej ratten… !!! ;)… Kram Rose-Marie

 • Reply
  Channal
  13 augusti, 2015 at 7:54 f m

  Underbart! Skönt och kul med ett körkort! Grattis till dottern. Kram Anna

 • Reply
  Sallys hus
  13 augusti, 2015 at 9:55 f m

  Haha va rolig du är!
  Tack tack…ja hua så skönt att det är avklarat..;)
  Kram

Leave a Reply