Mattan i sovrummet

Godmorgon!
Ny vecka igen och här hemma fortsätter sjukstugan….
Jag har klarat mig än så länge…och det tackar man ju för..;)
Jag kom på att jag glömt visa er mattan i sovrummet.
Jag köpte den innan jul som någon slags adventspresent….
Nej då men varje år då vi får tillbaks på skatten (företagare får ju tillbaka till jul) så vill
jag gärna köpa något som man har kvar.
En matta till sovrummet har saknats i flera år nu.
Det blev en tjock och skön till lagom pris från Ikea…
Min lilla modell gillar den skarpt..;)
Här inne ska ju snart ske en makeover a´la lågbudget..
Men än så länge ser det ut precis som vanligt..
Förutom mattan då.
Neej förresten ett till fynd till sovrummet har jag ju gjort nu i helgen som jag måste tipsa er om.
Så kika in i kväll igen så ska du få tips och bästa klippet..;)
Ha en toppen dag!
Kram Katarina
Sally

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Ekenäsliv
  26 januari, 2015 at 10:09 f m

  Heeeeej smulan!
  Vilken härlig matta!
  Jaaaa, vill gärna ha tips, för vårt sovrum är då inte alls vad jag hade önskat och lågbudgettips behövs verkligen nu 😉
  Helsst hade jag velat riva ut allt, tapetsera om i grå nyanser och slipa o måla golvet… Nytt täcke och kuddar, påslakan, stoooor matta à la fluff som den du har och nån härlig filt.. O ja just det, en snygg grå fåtölj med ja 😉
  A girl ca dream can't she;-)

  Men minsann, solen tar sig fram här… Ska åla mig i träningskläder o ge mig ut tror jag 🙂
  Mååååste, men idag är jag såååå seg.
  Ha en fin dag pinglan, så ska jag kika in o se vad du har för tips ikväll 🙂
  Kramelikram Anna

 • Reply
  kustnära
  26 januari, 2015 at 1:17 e m

  Vilken härlig matta.Förstår att fyrfotingarna gillar den också. Själv ”klickade” jag hem en igår från Ellos. Visst är de svårt med sovrum och styling? Vi hade också tänkt en styling a´la lågbudget tills jag provlåg en ställbar säng…O M G så skön den var och så praktisk när man har en värkande kropp. Så nu blir det en dyr säng och det övriga får bli som det blir. Men maken är då bara bäst när hans kommentar om sängen var : ”Ja, får vi sova bättre, mår vi bättre, lever längre (förhoppningsvis) så då är det ju en bra investering” Kan inte annat än instämma 🙂 Nej, nu ut i snöyran och veckans besök hos sjukgymnasten. Lev & må, hejdå!

 • Reply
  Sallys hus
  26 januari, 2015 at 1:20 e m

  Åå ja han har så rätt så rätt för visst är det så!
  Jag har sovit så gott så gott när min M varit bortrest….fniss så jag inser att vi borde nog egentligen ha skilda sovrum…haha..fast det kommer inte att ske så jag får fortsätta vakna mycket på nätterna.
  Ja sovrum är ju oftast så små att man inte kan inte kan ha så mycket mer än säng och sängbord…
  Ha en fin dag!
  kraaaam

 • Reply
  joellemarguerite
  26 januari, 2015 at 2:15 e m

  Superbe!
  Gros bisous
  Joelle

 • Reply
  Helén i Vilrummet
  26 januari, 2015 at 5:12 e m

  Å vad den ser gosig och mjuk ut. Härligt att köra ner tårna i på morgonen 🙂
  Kram Helén

 • Reply
  Anonym
  26 januari, 2015 at 6:31 e m

  Härligt med mjuk matta i sovrummet. Visst är det härligt med beige och vita toner i sovrummet. Så fint och mysig. Vi la in en fin vit heltäckningsmatta i vårt sovrum sist vi gjorde om lite. Så härligt att sätta ner fötterna på.. nä….. skilda sovrum är ju inte så kul. Ha en skön kväll. Kram Inger

 • Reply
  Gabriella
  26 januari, 2015 at 10:08 e m

  Åh så fint ni har det i ert sovrum! Ljust, fräscht och fint:)

 • Reply
  Lorenzas skafferi
  27 januari, 2015 at 10:04 f m

  Härligt ljust i ert sovrum 🙂 Jag har också satt in en så där lurvig matta i vårt sovrum och det är så skönt att gå på den!

Leave a Reply