Hög tid för skydd!

Hallå på er!
Jag kom att tänka på att det är ju verkligen hög tid att börja använda solskyddsfaktor varje dag.
På vintern slarvar jag med den… Man åker hemifrån då det är mörkt och kommer hem då det är mörkt…men nu…nu kommer ju den starka härliga vårsolen så nu är det verkligen 
hög tid att vi börjar skydda oss. Vi vill ju inte få några onödiga rynkor från solen….
Å inget värre än så heller för den delen…
Jag använder ju sedan ca 1,5 år tillbaka Nimues serie för extra känslig hy.
Jag är nöjd med den serien och visst är den lite dyr men med tanke på att min rosacea 
håller sig på en hanterbar nivå får det vara värt det.

 Jag har lite jobb att göra i kväll men sen ska jag nog bara göra ingenting
framför tv´n tror jag..;)
Kram Katarina
badrum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Pia Gustafsson
  17 mars, 2015 at 7:48 e m

  verkligen klokt att använda. jag slarvar jättemycket. Hade inte hört talas om det märket innan. Kraaaam pia

 • Reply
  kustnära
  17 mars, 2015 at 8:11 e m

  Förståndigt av dig att skydda din hy och att du hittat något som verkar hjälpa. Igår på Malou efter tio pratade de just om rosacea och solens skadliga strålar för just de problemen, en ekvation som inte verkar gå så bra ihop tyvärr. Nej, nu tror jag att jag också ska inta TV-soffan den ser så inbjudande ut… Kram, kram

 • Reply
  anettan
  17 mars, 2015 at 8:36 e m

  Det gäller att skydda sig. Vårsolen är skön man lurig. Kram Anette

 • Reply
  Lena - gott för själen
  17 mars, 2015 at 9:24 e m

  Oj då, ja det kanske är bäst att skydda sig redan nu. Jag har aldrig en tanke på det så är på våren. Det brukar jag fundera på först på sommaren.

  Kram Lena

 • Reply
  Ljuva Magnolia
  17 mars, 2015 at 9:42 e m

  Tjabba!
  Viktigt att tänka på det där, tror alldeles för många slarvar.. Jag har spf 15 i min foundation från Sensai som jag använder i princip dagligen, den vårdar och skyddar och gör mig slät på samma gång 😉 Har ingen känslig hud i solen, men skyddar ändå.

  Kram och ha en go kväll snygging!
  Catta

 • Reply
  Channal
  17 mars, 2015 at 10:46 e m

  Jag har produkter med solskydd året runt! Men aldrig på natten! Det är inte bra för hyn.

  Kramar Anna

 • Reply
  Ekenäsliv
  17 mars, 2015 at 11:35 e m

  Gokvälla!!!
  Jag köpte Dermalogicas förra veckan. Klickade hem rengöring och en hudkräm med solskydd i. När jag var på ansiktsbehandlinng sa hon att jag har väldigt känslig hy, och det har jag ju märkt då jag fått den dära periorala dermititen igen. Nu äter jag antibiotika igen, fick det efter jul. Kroppen är väl som den är.
  Så det är väl så att man ska satsa på lite bättre preparat som gör huden glad:)
  Jag beställde från skincity, de hade bra priser, för visst är det dyra produkter phu.. Men jag ska försöka dra ner på ljusstakar o annat och faktiskt er tänka igenom vissa köp. Nu kommer det helt säkert slinka in ett o annat impulsköp, men hey jag är ju bara människa;-)
  Nu ska jag nog plocka fram lite till spavistelsen imorgon. Himmel så skönt det ska bli! Jag o en vän ska åka till Ronneby, de hade erbjudande åk 2 betala för en i mars på vardagar. Hon är mammaledig o jag är ju hemma mars med så vi passade på:)
  Ha de fint pinglan o sov så gott!
  Kraaaaam Anna

 • Reply
  jannice lindell
  18 mars, 2015 at 10:00 f m

  Superbra påminelse… Jag brukar glömma sånt…. TACK! Kram

Leave a Reply