Enklaste middagen…

 Hallå där!
Efter en stund på soffan efter jobbet packade vi in oss i bilen och åkte in till stan o åt mat..
Ujuj så skönt det är ibland… att bara slippa tänka ut något att laga…
Enkel middag liksom…
Nu ska jag göra färdigt den sista momsrapporten innan jag ska packa inför helgen…;)
I köket känns det fortfarande lika nystädat efter helgen…
Våra lampor blev ett bra köp.
Vi har haft dem i 3 år nu och jag har inte tröttnat än..;)
Numera har ju IKEA några liknande men de här kommer från Strömshaga.
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  anettan
  12 november, 2015 at 9:45 e m

  Mmmm ibland önskar jag att vi hade en inneboende kock. Det hade varit så skönt. Kram Anette

 • Reply
  Hem ljuva hem
  12 november, 2015 at 11:26 e m

  Här blev det en ganska så enkel middag oxå. Oumph med nachocips, grönsaker och salsa. Gott! Tog ungefär 10 minuter att fixa till. Vi har ju lååångt till snabbmat och visst pizza finns inom räckhåll så det blir det ibland. Kraaaam Pia

 • Reply
  No34
  13 november, 2015 at 9:33 f m

  Sitter just och funderar om inte jag är i behov av en lunch ute idag, eftersom jag är förkyld och så… Är man lite klen behöver man väl inte stå vid spisen…??? Sen får det bli en massa räkor ikväll och lite rött, för rött bättrar nog också på förkylningen… det är jag ganska säker på!!!
  Så underbart kök, med allt ljus som flödar in…
  Stoooor fredagskram från Kate

 • Reply
  LantlivsAnette
  13 november, 2015 at 12:37 e m

  Halloj där !! Såå mysigt det är att unna sig att gå ut och äta ibland, det gör vi jätte sällan i det här huset, men den 5 dec ska vi det…haa..haaa..vi måste liksom boka in det för att det ska bli av 🙂
  Igår var jag till S-holm över dagen på klädinköp, ett nytt märke så det var riktigt skoj, men jisses vad trött jag är idag, kom hem 23.30 och körde ju bil en timme från flygplatsen hem..så idag är jag ledig och ska bara gossa med Nisse..
  Ha det så bra, Kraaaam Anette

Leave a Reply

Enklaste middagen…

 Hallå där!
Efter en stund på soffan efter jobbet packade vi in oss i bilen och åkte in till stan o åt mat..
Ujuj så skönt det är ibland… att bara slippa tänka ut något att laga…
Enkel middag liksom…
Nu ska jag göra färdigt den sista momsrapporten innan jag ska packa inför helgen…;)
I köket känns det fortfarande lika nystädat efter helgen…
Våra lampor blev ett bra köp.
Vi har haft dem i 3 år nu och jag har inte tröttnat än..;)
Numera har ju IKEA några liknande men de här kommer från Strömshaga.
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  anettan
  12 november, 2015 at 9:45 e m

  Mmmm ibland önskar jag att vi hade en inneboende kock. Det hade varit så skönt. Kram Anette

 • Reply
  Hem ljuva hem
  12 november, 2015 at 11:26 e m

  Här blev det en ganska så enkel middag oxå. Oumph med nachocips, grönsaker och salsa. Gott! Tog ungefär 10 minuter att fixa till. Vi har ju lååångt till snabbmat och visst pizza finns inom räckhåll så det blir det ibland. Kraaaam Pia

 • Reply
  No34
  13 november, 2015 at 9:33 f m

  Sitter just och funderar om inte jag är i behov av en lunch ute idag, eftersom jag är förkyld och så… Är man lite klen behöver man väl inte stå vid spisen…??? Sen får det bli en massa räkor ikväll och lite rött, för rött bättrar nog också på förkylningen… det är jag ganska säker på!!!
  Så underbart kök, med allt ljus som flödar in…
  Stoooor fredagskram från Kate

 • Reply
  LantlivsAnette
  13 november, 2015 at 12:37 e m

  Halloj där !! Såå mysigt det är att unna sig att gå ut och äta ibland, det gör vi jätte sällan i det här huset, men den 5 dec ska vi det…haa..haaa..vi måste liksom boka in det för att det ska bli av 🙂
  Igår var jag till S-holm över dagen på klädinköp, ett nytt märke så det var riktigt skoj, men jisses vad trött jag är idag, kom hem 23.30 och körde ju bil en timme från flygplatsen hem..så idag är jag ledig och ska bara gossa med Nisse..
  Ha det så bra, Kraaaam Anette

Leave a Reply