Titta här då…

….kanske har jag tjuvstartat liiite…
Men det är ju såååå fiiiiint…
Kunde liksom inte hejda mig….
Jag var tvungen att ta in lite tallris och sätta där bakom kökskranen med.
Det blir ju så himlans hemtrevligt och förresten har man ju ingen lust att köpa några nya växter nu 
för att fylla ut de hål som snart ska fyllas med julblommor…
Då är det ju peeerfekt med lite tallris….;)
Ha en fin kväll!
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Susanne
  10 november, 2015 at 7:30 e m

  Så himla fint.

 • Reply
  Lena - gott för själen
  10 november, 2015 at 9:50 e m

  Fiiint!

  Själv har jag köpt både amaryllisar och hyacinter! Mycket tidigare än jag brukar. Kunde liksom inte låta bli!

  Kram Lena

 • Reply
  Anonym
  10 november, 2015 at 10:11 e m

  Vem har inte tjuvstartatvisst är det mysigt. Själv har jag gran ris och slingor runt hela huset.får nog ta in lite tallris också. Ha en underbar kväll. Kram Inger

 • Reply
  Sallys hus
  10 november, 2015 at 11:34 e m

  Ååå så mysigt… jag ska minsann ta fram våra uteslingor snart jag med..;)
  Kraaaam

 • Reply
  Anonym
  10 november, 2015 at 11:51 e m

  Absolut… Håller med dig… Vackert,inbjudande och doftar gott… Pryder sin plats…Naturen är onekligen generös nu, mycket såklart tack vare vi inte haft några direkta frostnätter än i vår del av Sverige … Så varsågod säger naturen och tackar och bugar gör vi… Jag har plockat grön skön mossa i mängder hos en god vän med egen mark… (Känns lite bättre till mods då när man behöver ganska mycket) gjorde mig två mossiga stolar och satte vid entrén… Känns härligt välkomnande när man kommer hem efter en dag på jobbet … Snart… snart ska de få lite ljusslingor på o runt om i ett enda virrvarr… Går fort nu till första advent … Hurraaaaaaaa va braaaaaaa… :D)))) kram Rose-Marie

 • Reply
  Sallys hus
  11 november, 2015 at 2:38 e m

  Ååå va fint med mosstolar..;)
  Ja vi bor ju i skogen och har måååååånga träd och myyyycket mossa på vår tomt så jag plockar med gott samvete…
  Jag säger till tallarna att jag bara friserar dem lite så de ska växa lite bättre…;)
  Kraaaaam

Leave a Reply

Titta här då…

….kanske har jag tjuvstartat liiite…
Men det är ju såååå fiiiiint…
Kunde liksom inte hejda mig….
Jag var tvungen att ta in lite tallris och sätta där bakom kökskranen med.
Det blir ju så himlans hemtrevligt och förresten har man ju ingen lust att köpa några nya växter nu 
för att fylla ut de hål som snart ska fyllas med julblommor…
Då är det ju peeerfekt med lite tallris….;)
Ha en fin kväll!
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Susanne
  10 november, 2015 at 7:30 e m

  Så himla fint.

 • Reply
  Lena - gott för själen
  10 november, 2015 at 9:50 e m

  Fiiint!

  Själv har jag köpt både amaryllisar och hyacinter! Mycket tidigare än jag brukar. Kunde liksom inte låta bli!

  Kram Lena

 • Reply
  Anonym
  10 november, 2015 at 10:11 e m

  Vem har inte tjuvstartatvisst är det mysigt. Själv har jag gran ris och slingor runt hela huset.får nog ta in lite tallris också. Ha en underbar kväll. Kram Inger

 • Reply
  Sallys hus
  10 november, 2015 at 11:34 e m

  Ååå så mysigt… jag ska minsann ta fram våra uteslingor snart jag med..;)
  Kraaaam

 • Reply
  Anonym
  10 november, 2015 at 11:51 e m

  Absolut… Håller med dig… Vackert,inbjudande och doftar gott… Pryder sin plats…Naturen är onekligen generös nu, mycket såklart tack vare vi inte haft några direkta frostnätter än i vår del av Sverige … Så varsågod säger naturen och tackar och bugar gör vi… Jag har plockat grön skön mossa i mängder hos en god vän med egen mark… (Känns lite bättre till mods då när man behöver ganska mycket) gjorde mig två mossiga stolar och satte vid entrén… Känns härligt välkomnande när man kommer hem efter en dag på jobbet … Snart… snart ska de få lite ljusslingor på o runt om i ett enda virrvarr… Går fort nu till första advent … Hurraaaaaaaa va braaaaaaa… :D)))) kram Rose-Marie

 • Reply
  Sallys hus
  11 november, 2015 at 2:38 e m

  Ååå va fint med mosstolar..;)
  Ja vi bor ju i skogen och har måååååånga träd och myyyycket mossa på vår tomt så jag plockar med gott samvete…
  Jag säger till tallarna att jag bara friserar dem lite så de ska växa lite bättre…;)
  Kraaaaam

Leave a Reply