Smarrigaste kolapajen

Hallå där!
Har ni en härlig helg?
Här tar vi det lite easy peasy men har hunnit med både svamplock och målning….
I går alltså… å fika hann jag med också…
Med favoritsonen…;)
Det är inte så ofta det bara är han och jag så när det väl händer måste ju en mamma
fjäska lite….eller hur??!
Kolapaj med vispgrädde och rykande kaffe…
Bättre kan det ju inte bli en lördag…;)
Fina fredagsblommor..
 Receptet har jag gett er tidigare.
Du hittar det här.
 Å ser ni här då?
Självklart vill lillsmulan vara med…
 Lite blöt efter mag o benduschen (någon plurrade lite i skogen..;)…
….å så lite sur över att fikat visst inte var för hundar….
…å inte för bäbisar heller..;)

 Nu har vi ju en härlig söndag framför oss…
Har ni söndagsångest eller tar ni vara på dagen?
Jag har massor att göra så det är bäst jag startar…
Sista varvet målning av kontor och sedan ska jag lura med M å titta på golv.
Så ska ju lister och socklar upp också….
Så min förhoppning är att det lilla kontoret blir färdigt i dag så vi kan få tillbaks vårt sovrum
som just nu ser ut som ett hullerombuller arkiv på ett kaotiskt bygge…
Några kanelbullar kommer jag inte hinna baka i dag….
..så kanelbullens dag får passera obemärkt här hemma…
Meeeeen…..det finns ju kolapaj kvar tills i dag med…
…så kaaaanske blir det en söndagsbit…. fast min kropp säger NEJ….
Men det är ju ändå söndag….och kanelbullens dag å då borde man ju fika…..;)
Kram Katarina
fika

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem ljuva hem
  4 oktober, 2015 at 12:27 e m

  Här har du en som är så himla sugen på fikabröd idag. Kanske det blir något gott till em. kaffet. Kraaam Pia

 • Reply
  Home2tiny
  4 oktober, 2015 at 12:36 e m

  Kolapaj är ju syndigt gott och vem vill inte fika på en söndag. Kanelbullar får jag nog leta upp i frysen så vi får fira dagen….. Låter som en aktiv dag och tänk om kontoret blir klart så skönt, ett projekt att bocka av på listan. Kramisar Tina

 • Reply
  anettan
  4 oktober, 2015 at 1:23 e m

  Så mysigt och så himla gott….Kram Anette

 • Reply
  Ulrica
  4 oktober, 2015 at 3:19 e m

  Mums mums :).
  Ha en mysig söndag!!
  Kram

 • Reply
  LantlivsAnette
  4 oktober, 2015 at 3:32 e m

  Åhhh hååå du, det var en smaskig kolapaj, mmmm…jag som varit värsta godis och fika råttan, jag kan hålla mig, men som igår då vi unnade oss ett restaurangbesök, jaa då tog jag chokladdröm till efterätt, ibland måste man ju unna sig.
  Såå fint du har det i hallen, det är såå himlans fint då man kan ha levande ljus så där, vår hall är så pyttig så jag har inga möbler där som jag kan ha ljus på, fast en lykta på golvet brukar jag ha förstås. Och Sally, sötnöten som har fyllt år och fick så mycket gott på ett alldeles eget litet tårtfat, det är bra, det ska dom ha våra goa vovvar, så söt med rosett och allt, Nisse hälsar, han ligger just nu på toppen av en hög med kuddar…lillen…Kraaam Anette

 • Reply
  Mamma C
  4 oktober, 2015 at 8:34 e m

  Så god den såg ut kolapajen. Säkert jättegott till en rykande kopp kaffe.
  Kram Mamma C

Leave a Reply

Smarrigaste kolapajen

Hallå där!
Har ni en härlig helg?
Här tar vi det lite easy peasy men har hunnit med både svamplock och målning….
I går alltså… å fika hann jag med också…
Med favoritsonen…;)
Det är inte så ofta det bara är han och jag så när det väl händer måste ju en mamma
fjäska lite….eller hur??!
Kolapaj med vispgrädde och rykande kaffe…
Bättre kan det ju inte bli en lördag…;)
Fina fredagsblommor..
 Receptet har jag gett er tidigare.
Du hittar det här.
 Å ser ni här då?
Självklart vill lillsmulan vara med…
 Lite blöt efter mag o benduschen (någon plurrade lite i skogen..;)…
….å så lite sur över att fikat visst inte var för hundar….
…å inte för bäbisar heller..;)

 Nu har vi ju en härlig söndag framför oss…
Har ni söndagsångest eller tar ni vara på dagen?
Jag har massor att göra så det är bäst jag startar…
Sista varvet målning av kontor och sedan ska jag lura med M å titta på golv.
Så ska ju lister och socklar upp också….
Så min förhoppning är att det lilla kontoret blir färdigt i dag så vi kan få tillbaks vårt sovrum
som just nu ser ut som ett hullerombuller arkiv på ett kaotiskt bygge…
Några kanelbullar kommer jag inte hinna baka i dag….
..så kanelbullens dag får passera obemärkt här hemma…
Meeeeen…..det finns ju kolapaj kvar tills i dag med…
…så kaaaanske blir det en söndagsbit…. fast min kropp säger NEJ….
Men det är ju ändå söndag….och kanelbullens dag å då borde man ju fika…..;)
Kram Katarina
fika

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem ljuva hem
  4 oktober, 2015 at 12:27 e m

  Här har du en som är så himla sugen på fikabröd idag. Kanske det blir något gott till em. kaffet. Kraaam Pia

 • Reply
  Home2tiny
  4 oktober, 2015 at 12:36 e m

  Kolapaj är ju syndigt gott och vem vill inte fika på en söndag. Kanelbullar får jag nog leta upp i frysen så vi får fira dagen….. Låter som en aktiv dag och tänk om kontoret blir klart så skönt, ett projekt att bocka av på listan. Kramisar Tina

 • Reply
  anettan
  4 oktober, 2015 at 1:23 e m

  Så mysigt och så himla gott….Kram Anette

 • Reply
  Ulrica
  4 oktober, 2015 at 3:19 e m

  Mums mums :).
  Ha en mysig söndag!!
  Kram

 • Reply
  LantlivsAnette
  4 oktober, 2015 at 3:32 e m

  Åhhh hååå du, det var en smaskig kolapaj, mmmm…jag som varit värsta godis och fika råttan, jag kan hålla mig, men som igår då vi unnade oss ett restaurangbesök, jaa då tog jag chokladdröm till efterätt, ibland måste man ju unna sig.
  Såå fint du har det i hallen, det är såå himlans fint då man kan ha levande ljus så där, vår hall är så pyttig så jag har inga möbler där som jag kan ha ljus på, fast en lykta på golvet brukar jag ha förstås. Och Sally, sötnöten som har fyllt år och fick så mycket gott på ett alldeles eget litet tårtfat, det är bra, det ska dom ha våra goa vovvar, så söt med rosett och allt, Nisse hälsar, han ligger just nu på toppen av en hög med kuddar…lillen…Kraaam Anette

 • Reply
  Mamma C
  4 oktober, 2015 at 8:34 e m

  Så god den såg ut kolapajen. Säkert jättegott till en rykande kopp kaffe.
  Kram Mamma C

Leave a Reply