Bara ett litet hej…

Har ni hunnit med söndagsfikat än?
Jag kikar in med kopp kaffe och ett hej…… jag har inte riktigt tid att hänga här inne i dag…
Just nu är jag på spa förstår ni..,…. Ni som följer Sallys hus på Instagram har redan sett vart jag är..;)
Önskar er en härlig söndag!
Kraaam Katarina
fika

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Mamma C
  10 september, 2017 at 12:51 e m

  Låter härligt, ha en fortsatt fin söndag.
  Kram Mamma C

 • Reply
  Inger
  10 september, 2017 at 9:16 e m

  Oj oj oj……Låter härligt. Mycket skoj hittar ni på. Ha det alldeles underbart. Kraaaam Inger

  • Reply
   Sallys hus
   11 september, 2017 at 9:34 f m

   Jamen det har varit heeelt fantastiskt men nu ska det bli skönt att komma hem..;) Kraaaaam

 • Reply
  Annelie
  10 september, 2017 at 10:45 e m

  Jag var i Ungern en gång i början av oktober och då såg man jätte stora fält där dom precis skördat solrosor, därför har jag sagt att nästa gång….vill jag åka dit i september, för jag skulle vilja se ett solrosfält.
  Njut av er resa, tack för att du delar med dig i din fina blogg👍

  • Reply
   Sallys hus
   11 september, 2017 at 9:33 f m

   Men ååå…det lät ju underbart… Vi har tyvärr inte varit ute på landet utan bara i Budapest stad…. Får bli en annan gång… 😉 Dte är ju så otroligt vackert här… Jag försöker just ladda upp bilder rill ett inlägg men internet är såååå seeegt så det funkar inte… men många bilder härifrån kommer…;) Kram

Leave a Reply