Vad tusan ska man ha på sig?

Godmorgon!

Jag sitter som bäst och snurrar min kaffemugg och hjärnan går på högvarv kan jag säga…

I morgon bitti sticker jag till Malmö för att träffa en massa efterlängtade bloggtjejer och för att gå på

När jag läste hennes inlägg kastade jag mig på tangenterna och mailade en anmälan.
Då kändes det som det var ganska lång tid kvar… så är det NU…
.. den här helgen… vart tog tiden vägen?
Vad ska jag ha på mig??
Hur är man blogfabulös på en åker?
Ja det stod så i mailet vi fick…
…att vi skulle vara det….
Det enda jag möjligtvis har bestämt är skorna…hmm..
eller det var ju inte så svårt för jag har ju bara ett par gummistövlar…
Men sen då?
 Jag kan ju knappast segla in naken
och några Ykata från Yasuragin blir det knappast tal om…haha…
 …fast det vore ju en syn det… ett bloggevent där alla bloggerskor är klädda likadant…
Haha… ja det vore rätt skönt… att liksom slippa den där klädhysterin….
Meeeeen så är det förstås inte, så jag får försöka fundera ut något.

Har lite väldigt mycket att göra i dag bara så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna tänka

på en massa glammiga saker också….

Vad tusan ska man ha på sig?

Snyggt, glammigt, bekvämt, varmt och svalt på samma gång……
….på samma gång som det helst ska se ut som man int stänkt fööör mycket…
hahaa……ja vilka problem va?!

Dagens bilder har ju inget alls att göra med det jag skriver….
Men jag vet ju inte vilka kläder jag ska ha så därför kan jag ju inte visa dem…;)
I stället får ni nöja er med lite älskat kökstingeltangel…;)
Den loppade gamla margarinlådan och mormors gamla kakburk
är sånt jag aldrig kommer att tröttna på…

Nähäpp dags att ta tag i dagen!
Kram på er!
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Susanna
  15 oktober, 2015 at 10:34 f m

  Hej vad mysigt ni har de med en massa bloggträffar, de är ju lite så jag har ju följt dig väldigt länge på något sätt så blir det att man läser så mycket och följer era liv att man känner sig en del i det… Hoppas ni får en underbar dag.

  Kramar

 • Reply
  Ann-Christin Mara
  15 oktober, 2015 at 11:22 f m

  Hej Känner precis igen mig. Men du har en prickig klänning som jag tycker du är fin i och en kavaj eller kofta till blir inte det bra? Bekväma byxor och blus tycker jag till dagen. Köp inte nytt för det blir oftast fel. Kör med ”säkra kort” Ha en bra dag. Kram Anki

 • Reply
  Annette
  15 oktober, 2015 at 11:28 f m

  Att klä sig snyggt och glammigt handlar oftast om rätt färger för dig och rätt stil för din kropp. Då jag är färg och stilrådgivare dvs utbildad stylist så har jag lite koll 😉. Man kan ta på sig den snyggaste klänningen som finns, men är det inte din färg så blir det platt fall. Ställ dig framför spegeln. Titta dig själv i absiktet, inte på kläderna. Lyser ditt ansikte upp 👍. Dras blicken mot kläderna dvs tar över dig 👎. Lycka till 😄. Allt är snyggt i rätt färger även jeans och flanell skjorta till stövlar 😊

 • Reply
  Annika
  15 oktober, 2015 at 4:32 e m

  Åh, det eventet hade jag också velat gå på. Så himla roligt. Men tyvärr bor man ju långt upp i nordpolen, känns det som iallafall när det vankas roligheter inom bloggvärlden. Ha så roligt nu och jag ser framemot en massa bilder och en rapport därifrån. Kram Annika

 • Reply
  Anonym
  15 oktober, 2015 at 6:01 e m

  Ha, ha – jag hade klätt ut mig till fågelskrämma – då skulle det inte behövas så mycket för min del!!! 😉 Siv

 • Reply
  Mamma C
  15 oktober, 2015 at 8:37 e m

  Vilka världsproblem att tampas med ;). Men jag tror nog att du hittar det rätta att ta med dig. Ska bli kul att se bilder därifrån sedan.
  Kram Mamma C

 • Reply
  Anonym
  15 oktober, 2015 at 8:51 e m

  Åh, så , mycket skoj du är iväg på.Du som har så mycket snyggt. Du hittar säkert nåt bra. Ha nu en jättemysig helg med dina bloggvänner. Kram Inger

 • Reply
  Hem ljuva hem
  15 oktober, 2015 at 9:59 e m

  Alltid så mysigt att kika in i ditt kök. jag skulle välja en lite bonnig stil, lantlig med skjorta, jeans och boots. vat ju inte riktigt vad det är du ska på men du kommer säkert på något. Sen ville jag bara säga att jag är lite som du.. bölar på när det blir så där extra fint och känsligt. Kraaaam Pia

 • Reply
  anettan
  15 oktober, 2015 at 10:00 e m

  Haha Emma har verkligen satt fnurr på vår tankeverksamhet. Du tänker alltså gummistövlar? Fab eller inte så ses vi alla fall på lördag. Kram Anette

 • Reply
  Lena - gott för själen
  16 oktober, 2015 at 8:00 f m

  Är så avis på alla er som ska på event! Kommer säkert bli galet kul!

  Kram Lena

Leave a Reply

Vad tusan ska man ha på sig?

Godmorgon!

Jag sitter som bäst och snurrar min kaffemugg och hjärnan går på högvarv kan jag säga…

I morgon bitti sticker jag till Malmö för att träffa en massa efterlängtade bloggtjejer och för att gå på

När jag läste hennes inlägg kastade jag mig på tangenterna och mailade en anmälan.
Då kändes det som det var ganska lång tid kvar… så är det NU…
.. den här helgen… vart tog tiden vägen?
Vad ska jag ha på mig??
Hur är man blogfabulös på en åker?
Ja det stod så i mailet vi fick…
…att vi skulle vara det….
Det enda jag möjligtvis har bestämt är skorna…hmm..
eller det var ju inte så svårt för jag har ju bara ett par gummistövlar…
Men sen då?
 Jag kan ju knappast segla in naken
och några Ykata från Yasuragin blir det knappast tal om…haha…
 …fast det vore ju en syn det… ett bloggevent där alla bloggerskor är klädda likadant…
Haha… ja det vore rätt skönt… att liksom slippa den där klädhysterin….
Meeeeen så är det förstås inte, så jag får försöka fundera ut något.

Har lite väldigt mycket att göra i dag bara så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna tänka

på en massa glammiga saker också….

Vad tusan ska man ha på sig?

Snyggt, glammigt, bekvämt, varmt och svalt på samma gång……
….på samma gång som det helst ska se ut som man int stänkt fööör mycket…
hahaa……ja vilka problem va?!

Dagens bilder har ju inget alls att göra med det jag skriver….
Men jag vet ju inte vilka kläder jag ska ha så därför kan jag ju inte visa dem…;)
I stället får ni nöja er med lite älskat kökstingeltangel…;)
Den loppade gamla margarinlådan och mormors gamla kakburk
är sånt jag aldrig kommer att tröttna på…

Nähäpp dags att ta tag i dagen!
Kram på er!
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Susanna
  15 oktober, 2015 at 10:34 f m

  Hej vad mysigt ni har de med en massa bloggträffar, de är ju lite så jag har ju följt dig väldigt länge på något sätt så blir det att man läser så mycket och följer era liv att man känner sig en del i det… Hoppas ni får en underbar dag.

  Kramar

 • Reply
  Ann-Christin Mara
  15 oktober, 2015 at 11:22 f m

  Hej Känner precis igen mig. Men du har en prickig klänning som jag tycker du är fin i och en kavaj eller kofta till blir inte det bra? Bekväma byxor och blus tycker jag till dagen. Köp inte nytt för det blir oftast fel. Kör med ”säkra kort” Ha en bra dag. Kram Anki

 • Reply
  Annette
  15 oktober, 2015 at 11:28 f m

  Att klä sig snyggt och glammigt handlar oftast om rätt färger för dig och rätt stil för din kropp. Då jag är färg och stilrådgivare dvs utbildad stylist så har jag lite koll 😉. Man kan ta på sig den snyggaste klänningen som finns, men är det inte din färg så blir det platt fall. Ställ dig framför spegeln. Titta dig själv i absiktet, inte på kläderna. Lyser ditt ansikte upp 👍. Dras blicken mot kläderna dvs tar över dig 👎. Lycka till 😄. Allt är snyggt i rätt färger även jeans och flanell skjorta till stövlar 😊

 • Reply
  Annika
  15 oktober, 2015 at 4:32 e m

  Åh, det eventet hade jag också velat gå på. Så himla roligt. Men tyvärr bor man ju långt upp i nordpolen, känns det som iallafall när det vankas roligheter inom bloggvärlden. Ha så roligt nu och jag ser framemot en massa bilder och en rapport därifrån. Kram Annika

 • Reply
  Anonym
  15 oktober, 2015 at 6:01 e m

  Ha, ha – jag hade klätt ut mig till fågelskrämma – då skulle det inte behövas så mycket för min del!!! 😉 Siv

 • Reply
  Mamma C
  15 oktober, 2015 at 8:37 e m

  Vilka världsproblem att tampas med ;). Men jag tror nog att du hittar det rätta att ta med dig. Ska bli kul att se bilder därifrån sedan.
  Kram Mamma C

 • Reply
  Anonym
  15 oktober, 2015 at 8:51 e m

  Åh, så , mycket skoj du är iväg på.Du som har så mycket snyggt. Du hittar säkert nåt bra. Ha nu en jättemysig helg med dina bloggvänner. Kram Inger

 • Reply
  Hem ljuva hem
  15 oktober, 2015 at 9:59 e m

  Alltid så mysigt att kika in i ditt kök. jag skulle välja en lite bonnig stil, lantlig med skjorta, jeans och boots. vat ju inte riktigt vad det är du ska på men du kommer säkert på något. Sen ville jag bara säga att jag är lite som du.. bölar på när det blir så där extra fint och känsligt. Kraaaam Pia

 • Reply
  anettan
  15 oktober, 2015 at 10:00 e m

  Haha Emma har verkligen satt fnurr på vår tankeverksamhet. Du tänker alltså gummistövlar? Fab eller inte så ses vi alla fall på lördag. Kram Anette

 • Reply
  Lena - gott för själen
  16 oktober, 2015 at 8:00 f m

  Är så avis på alla er som ska på event! Kommer säkert bli galet kul!

  Kram Lena

Leave a Reply