Sponsorad Video: Voltaren Body Orchestra

Vet ni…
I dag gör jag reklam för en film som jag faktiskt började gråta när jag såg….

Jag vet inte riktigt varför…
Jag är ju en väldigt ”blödig” och känslig person och blir
 ofta full i gråt vid de mest konstiga tillfällen…. 
Som tex i morse när jag körde om ett gäng 50+are som var på motorcykelsemester…
Hur konstigt var inte det??

Men den här filmen berörde mig så himla mycket.
Kanske för att så många i omgivningen lever med ständig värk.
Min ena syster till exempel…hon har levt med kroniska smärtor 
som började med diskbråck i nacken för över 10 år sedan…

Tänk om hon skulle ta o börja dansa…..
När man lider av olika typer av kroppssmärta förväntas man ju
vara stel, långsam och orörlig…..
Alltså kolla på filmen!!

document.write(”);

Body Orchestra är ett dans-experiment med en grupp män och kvinnor mellan 52-82 år. 
De ville bevisa motsatsen genom att låta en grupp människor med kronisk smärta öva på ett dans-och rörelseprogram i 11 veckor. 
Sen visade vi upp resultatet för deras närmaste släkt och vänner. 

Här kan du läsa mer om projektet Body Orchestra som är ett
initiativ från Voltaren.

Jag tror ta mig 17 att jag ska börja dansa hemma i vardagsrummet och när jag blir 70
ja då vill jag absolut stå så där i en trappa och dansa så där coolt…;)

Ha en superfredag!
Kram Katarina

Inlägget är i samarbete med Voltaren.
Okategoriserade

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Lena - gott för själen
  17 juni, 2016 at 9:34 e m

  Har sett den där filmen förut och den är så fin! Härlig känsla i den. Sen har jag visserligen jobbiga minnen från en period då det visade sig att maken tagit typ 12 Voltaren om dagen (man ska max ta 4) p g a värk! Han gjorde det i smyg eftersom han vet vad jag tycker om värktabletter! Självklart finns det ju tillfällen eller livssituationer då det är nödvändigt. Det jag pratar om är att ta tabletter för att man har lite ont för att sedan kunna mosa på i tillvaron för att man går på tabletter. DET tycker inte jag är ett smart val långsiktigt.

  Ha en fin kväll!

  Kram Lena

 • Reply
  Lena - gott för själen
  17 juni, 2016 at 9:34 e m

  Har sett den där filmen förut och den är så fin! Härlig känsla i den. Sen har jag visserligen jobbiga minnen från en period då det visade sig att maken tagit typ 12 Voltaren om dagen (man ska max ta 4) p g a värk! Han gjorde det i smyg eftersom han vet vad jag tycker om värktabletter! Självklart finns det ju tillfällen eller livssituationer då det är nödvändigt. Det jag pratar om är att ta tabletter för att man har lite ont för att sedan kunna mosa på i tillvaron för att man går på tabletter. DET tycker inte jag är ett smart val långsiktigt.

  Ha en fin kväll!

  Kram Lena

Leave a Reply