Jag fattar ingenting….

Hallå fredag säger vi väl i dag va…
Här har ju hela veckan mestadels varit som en typ mysfredag i soffan, 
så i dag kan jag väl inte riktigt säga att jag verkligen ser fram emot
fredagsmyyyyyyys……
Fast för alla er friska glada blir det ju så…;)
I dag är det ju min viktväktarfredag och för att utvärdera veckan som gått
så ser den ut så här…
Ja som ni vet har jag ju haft seg kola i huvudet hela veckan
så friskheten har ju inte varit så lysande…
Därmed har ju träningen varit obefintlig.
Det trista är att när det kommer till just träningen
så är jag tillbaka på ruta ett igen…..lusten är totalborta
och just nu kan jag för mitt liv inte begripa varför jag 
var så korkad och uppgraderade mitt Friskis-kort till ”träna allt”
dvs. att jag får gå på alla pass och på gymmet.
Maten då..??
Inte lysande heller…
Jag har inte ens varit inne på min VV-sida på nätet
och fyllt i en endaste plupp. Såklart har jag ju nu lärt mig på ett ungefär
HUR och VAD jag kan äta men den här veckan 
har jag ju tyckt lite synd om mig själv och när man gör det
så är det ju något konstigt som gör att man tycker att det är just ätbara saker man förtjänar…
Med andra ord har min VV-vecka varit en riktig skit-vecka….
I sinnet däremot är jag precis som vanligt…glad…;)
 Men vikten då??
Ja jag fattar verkligen ingenting…
Jag har gått ner 1kg..??
Totalt -6,4kg
Hur är det möjligt?
Det är väl så att kroppen kanske börjar fatta först nu
att jag faktiskt HAR ändrat kosten….
Jag VET ju att det tar ett tag….
Å jag VET ju också att även om jag nu kör stenhårt en vecka 
kanske det ändå resulterar i en uppgång…
Det är ju det långsiktiga som räknas.
ÅTERIGEN
JA jag mäter mig också…fast inte lika ofta.
Jag lovar att jag inte stirrar mig blind på vikten
(det brukar alltid komma pekpinnar i kommentarerna om det då man skriver om vikt)
Jag ser vågen som ett roligt verktyg i min resa..
En hjälp för mig att nå mitt mål.
För  MIG så blir det lättare om jag har något så konkret som
en siffra att förhålla mig till och ha som mål.
Så med en våg som visar minus och regnet som piskar utanför
tänder jag ljus och fortsätter min mysvecka….;)
Ha en toppenfredag!
Kraaaam Katarina
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem ljuva hem
  21 oktober, 2016 at 2:43 e m

  Åhh vad roligt för dig. jag vill också. Ska banne mig ta mig i kragen nu. Kanske testa pluppar jag med. LCHF verkar inte funka på mig och det står det att det kanske inte gör på tanter 55+ Ha Ha! Träningen får bli situps det sa massören och så kanske cykla lite inne. Du hittar säkert tillbaks igen. Spinning gillar du ju. Klart du ska gå när du känner dig piggelin igen. Ha det fint Kraaaam pia

 • Reply
  Maria
  21 oktober, 2016 at 3:35 e m

  Träning ger ju muskler, och muskler väger de också, så om du går upp lite behöver ju inte betyda att du går upp ”fel” vikt 😉
  Bra jobbat att gå ner så mycket! Tror också på långsam viktnedgång, en förändring i livsstilen, så att säga. Det är nog mest hållbart. ”Jojobantning” är nog inte så bra. Visst att man snabbt kan gå ned med olika metoder men går man tillbaka till sitt gamla invanda så… ja, då går man u oftast upp också 😉
  Ja men du… det var ju dumt att slänga kavajen!!! Jag tycker det är skitsnyggt med sådana här kavajer, och den här som jag har på mig i dagens inlägg, den fick jag inspiration till från en kavaj i Marc o´Polos skyltfönster, typ förra hösten… Kan säga att prislappen var rätt hög… Visst är hon duktig min dotter, jag är så stolt. Idag är hon på Peak Performance och hjälper dem med några säljprover och så har hon intervju med HM… Stenhård intervju, men hon har gått vidare ett steg, törs knappt andas om det 😉
  Krya på dig ordentligt nu! Jag har kommit hem från shoppingen och det råkade slinka med lite ”upp-pigg” i form av nya skor… (Kom ju akut på att jag behövde svarta stövletter till imorgon…)
  Kram /Maria

 • Reply
  jannice lindell
  21 oktober, 2016 at 3:36 e m

  Krya på dig! Hoppas att de blir bra med dig. kram

Leave a Reply