Dags för ny bil…

Hej heeeeej…
 
I dag har jag startat dagen med lite jobb hemifrån…
Jag sitter nämligen och väntar på att bilfirman ska öppna… 
Jag har leasingbil genom jobbet och vart 3:e år ska den bytas…
Jag är verkligen helt ointresserad av bilar och det är något jag verkligen inte imponeras av…
….de ska liksom bara funka och ta sig från plats A till B…
Jag ser ingen skillnad mellan de olika bilmärkena pinsamt nog…;)
Har en rolig historia om just det…men den tar vi en annan dag….
Haha…men den innefattar skratt så att tårarna sprutar…..
Den här vyn har ni säkert sett artonhundra gånger nu men…..
….jag älskar verkligen vår köksö… Det måste ju vara det bästa man kan ha i ett kök.
Att dessutom sätta in en takintegrerad fläkt så man slipper den stora hängande klumpen i ögonhöjd
sätter ju bara pricken över i:et…
Här kan jag sitta läääänge med en kaffe och bara dumstirra…
Vi sitter också rätt ofta här och äter middag faktiskt…
…eller mjaa..kvällsmat…
Middag förknippar jag ju med att sitta lääänge vid det runda bordet..;)
Torsdag hörni…
För min del innebär det inte bara biltittande..
Näpp även dags för lunchsimning…
Skööönt!
 
Ha en toppendag!
Kraaaam Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  inger
  6 april, 2017 at 11:26 f m

  Såååå vackert i ditt kök. Var får man tag på så fina "kissekatter" . Härligt med motion på lunchen. Ingen jympa idag för mig. Vi går på modevisning istället. Kraaaam Inger

  • Reply
   Sallys hus
   6 april, 2017 at 3:24 e m

   Men åååå modevisning lät ju bra mycket trevligare än jympa…;)
   Kissekatterna är från ICA och jag sätter dem inte i vatten…då håller de sig sådär fina i flera år..;)
   Kraaam

 • Reply
  Ekenäsliv
  6 april, 2017 at 1:18 e m

  Älskar ert kök så du får gärna visa det hur ofta du vill :))

  Meeeh, du! 😉 Det kan du inte mena, man måååååste se skillnad på en porshe och en fiat liksom 😉
  Men just nu kan man ju undra vad jag håller på med som inte ens kan starta min bil… Å när jag sen upptäcker felet, alltså allvarligt!!! Snart skrattar jag åt det, men först blir jag bara rädd för mig själv, håller jag på att bli galen på riktigt liksom?!??
  Tur jag ska göra stresstest nästa vecka…
  Å idag är det ju fredag ju, sååååååå skönt!!!! 🙂
  Lycka till med biljakten 😉
  Puss o kram

 • Reply
  Pernilla
  6 april, 2017 at 5:37 e m

  Ja detta med bil tycker jag kan vara lite jobbigt att välja, jag fick en ny bil för några veckor sedan, är väldigt nöjd! Men jag kopierade min kollegas val (offert) som jag tyckte var så bra och bara justerade några saker haha, så smidigt. Hoppas du fick en skön simtur! Nu är min lista uppdaterad. Kram kram

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  7 april, 2017 at 8:39 f m

  Men gud vad kul med ny bil, säger jag som faktiskt gillar bilar även om jag har långt ifrån koll på alla märken, modeller, hästkrafter och annat.. Men ny bil är ju alltid roligt och snygga bilar är ännu roligare haha.. Fast imponeras, det gör inte jag heller. Imponeras sällan av människors materiella val, utan mer vad de gjort o s v.. Men snygg bil, ja tack inte mig emot! 🙂 😉
  Så fint i ert kök, måste köpa nya "kissar" jag med, mina har gjort sitt efter många år nu. Kanske köpa med mig hem från Hötorget?
  Kram och ha nu en trevlig helg!
  /Maria

 • Reply
  Christine
  17 april, 2017 at 1:17 e m

  Inspireras av ditt fina kök nu när vi själva är precis i uppstart att helrenovera vårt eget kök! Vi kommer även att riva en del väggar så det blir öppet och det blir också en liknande köksö som ni har. Blev därmed mycket nyfiken på köksfläkten… Jag hatar matlukt, men alla köksfläktar blir så dominerande och klumpiga när vi strävar efter öppenheten. Funkar det bra med fläkten du har i taket? Och i så fall, vilket märke är det?

Leave a Reply