I dagär jag lite”JÄDD”…..

Ho hooo…
Ja i dag är jag faktiskt lite ”jädd”…
Jag ska till tandläkaren och det är nog mitt absolut värsta värsta….
Visserligen bara en undersökning men jag är skräckslagen inför vad de kommer att säga…
Min ena framtand har plötsligt börjat röra på sig…
..eller kanske inte så plötsligt egentligen när jag tänker efter…
det är nog ett tag sen jag märkte att de inte satt precis bredvid varandra längre…
Men nu har den ena gjort ont ett tag och den har liksom 
skruvat till sig och börjat lägga sig lite lite på den andra…
-Mamma du får nog tandställning sa Kajsa och garvade…
Nä jag är skräckslagen inför att det säkerligen är en visdomstand som bestämt sig för att det är dags att bråka lite med sina tandkompisar och att det är den boven som måste bort….
Huuuu….
Jag viiiiiiill iiiiiinte….
Men som sagt i dag bara en undersökning…
Å så alla hjärtans dag på det…
Å det måste vi ju fira…;)
Kram Katarina
Okategoriserade

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Hem ljuva hem
  14 februari, 2017 at 10:01 f m

  Inte ska du vara jädd heller. Det kommer gå sååååå bra. Kraaam Pia

 • Reply
  Mamma C
  14 februari, 2017 at 10:29 f m

  Kommer att gå fint hos tandis. Det enda man är skräckslagen för där är när man ska betala. Ha en fin Alla hjärtans dag du med.
  Kram mamma c

 • Reply
  LIVSGLITTER
  14 februari, 2017 at 10:37 f m

  Det kommer gå fin fint men känner igen känslan, avskyr att åka till tandläkaren! Hoppas du får en fin alla <3 ans dag! Kramar Louise

 • Reply
  Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna
  14 februari, 2017 at 11:03 f m

  Usch den smärtan! Stackare 🙁

 • Reply
  Anonym
  14 februari, 2017 at 11:20 f m

  stackars dig! själv har jag inga som helst problem nästan gillar att gå dit :7 nja men det är helt OK . Jag har min dotter som jobbar som tandsköterska där jag går, hos en privat dom är bra och lugna fina på alla sätt. Styrkekramar till dig glada kvinna 😉 Kram Anna-K

 • Reply
  Ekenäsliv
  14 februari, 2017 at 12:29 e m

  Det kommer gå fint smulis <3
  Hade gärna gjort det åt dig då jag faktiskt gillar att gå till tandis 😉
  Hoppas det går fint och ta några djupa innan <3
  Kramar i stora lass <3

 • Reply
  Anonym
  14 februari, 2017 at 2:13 e m

  Hej! Förstår precis…..brukar tänka att jag har ju ändå fött tre barn….då borde man väl klara tandläkaren….men det är ju det att man saknar kontroll när man ligger där. Lycka till, det fixar sig. Och grattis i förskott på förlovningsdagen den 16, kommer ihåg att vi firar samma dag! 26 år blir det här….är det klokt det! Kram på alla hjärtans, hälsning från L8

 • Reply
  Wikers Liv
  14 februari, 2017 at 3:31 e m

  Det kommer gå så bra, så bra vännen… Bara slappna av och tänk på något ”joligt” istället så slipper du va ”jädd” =) Du kan ju alltid tänka på att bubblet smakar godast i Örebro… Haha…. 😉 Och skulle Kajsa ha rätt med tandställning, så är det ju ganska gulligt med tandställning, eller hur 😉
  Kram/Maria

 • Reply
  Monika
  14 februari, 2017 at 3:53 e m

  Tillhör dom som gillar att gå till tandläkaren, pirrar nästan av förväntan. Har bett om att bli kallad 2 ggr om året, men som sagts ovan, det trevliga avslutas med ett otrevligt och dyrt besök i kassan.
  Kram Monika

 • Reply
  Anonym
  14 februari, 2017 at 6:39 e m

  Åh, men stackars dig. Men nu är det säkert över. Det värsta är ju när man ska betala. Inte nog med att man plågas, det kostar också. Ha en uunderbarAlla HHjärtans kväll. Här blir det ”kärleksjympa” har dom skrivitpå Facebook. Ha ha. Kraaam Inger

 • Reply
  Tina
  14 februari, 2017 at 9:02 e m

  Jag har också varit jädd hela jäkla dagen inför ett tandläkarbesök. Jag trodde jag skulle laga en tand men det visade sig att det inte var nåt hål, snopet men otroligt skönt! Hoppas det gick bra för dig med hos tandis! Kram

 • Reply
  Sallys hus
  14 februari, 2017 at 9:29 e m

  Haha woooow det lät spännande..;) Jag har kört ett pass spinning jag…;)
  Kraaaaaam

 • Reply
  Sallys hus
  14 februari, 2017 at 9:30 e m

  Haha oj då… å jag skulle kunna betala för att slippa gå dit…;)
  Kraaaam

 • Reply
  Sallys hus
  14 februari, 2017 at 9:31 e m

  Men åååå vilken lyx!!
  Sin dotter kan man ju inte riktigt vara rädd för…;)
  Kraaaam

 • Reply
  Sallys hus
  14 februari, 2017 at 9:32 e m

  Hahaa jamen det var bra! Så ska jag tänka nästa gång..
  Jamen ååå det minns jag ju…visst har du skrivit det till mig förut? Var det 26 år sedan ni förlovade er den 16:e också?? Det är en bra dag!!
  Kraaaam och grattis till dig och din kärlek i förskott också!

 • Reply
  Sallys hus
  14 februari, 2017 at 9:39 e m

  Men ååå va skönt!! På mig gjorde det inte ont i dag i alla fall…;)
  Kraaaam

 • Reply
  Anonym
  14 februari, 2017 at 10:45 e m

  Japp! Kommer ihåg att du skrev så fint om er dag förra året och tyckte det var lustigt med datumet. Det är ju lite udda! En mycket bra dag.Är det 26 för er också, ännu knäppare:)

 • Reply
  jannice lindell
  14 februari, 2017 at 11:26 e m

  Vad himla mysig dag att få bubbla 🙂

Leave a Reply