Sen middag i dag…

Halloj…jag lever…;) Återkommer i morgon med en liten tandläkarrapport…;)
Jag har just varit på spinning och M är på väg hem från jobbet så här blir det sen
 alla-hjärtans-middag…Klockan kommer nog hinna bli nio innan han rullar in på uppfarten…
 Men jag är förberedd…
Det är bara att tända ljusen och…
…ta av locken från köpesalladen som jag ”lagade” till middag i kväll…
 Strösslade hjärtan och citronvatten så blir det precis så mysigt som vi vill ha det..;)
 Å sååååklart blir det en present…..
 Jag tänkte att M nog inte hunnit köpa något till mig så det som är där i påsen är faktiskt 
till oss båda…haha…
Det är något jag vill ha men han får den….win-win….;)
Hoppas ni firar för fullt å pussas å kramas och säger fina saker till varandra.
Kraaaam Katarina
dukning

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  anettan
  14 februari, 2017 at 10:04 e m

  Gillar lättlagat 🙂 hoppas er kväll är hur bra som helst. Kram Anette

 • Reply
  Mamma C
  14 februari, 2017 at 10:15 e m

  Ha en mysig kväll nu.
  Kram Mamma C

 • Reply
  Wikers Liv
  14 februari, 2017 at 11:13 e m

  Det är ju bara så smart att köpa det man själv vill ha, till den man delar allt med 😉 Så har jag också gjort en och annan gång 😉
  Kjam på dig 😉 =)

  /Maria

 • Reply
  Jeanette S
  16 februari, 2017 at 8:34 f m

  Skrattar gott när jag läser om tandläkaren:) Jag är lika rädd som du och aldrig nånsin har jag väl handsvett och är torr i hela strupen utom just när jag ska dit. Jag har en hörntand som står ut lite, har alltid varit så och när jag var ung (är 51 nu) så var den det fulaste och jag bad om tandställning. Fick ingen utan ”det där är ju du, det är personligt” så på nåt vis vande man sig. Förra året så frågade de om jag nån gång tänkt på att åtgärda denna tand, jooorååå typ i 35 år!! och då föreslog de räls för 40.000 , jag sa nej tack jag står över. Har jag haft det så länge så kan jag nog stå ut resten med, och hellre lägga 40.000 på inredning, tjohooo:))

Leave a Reply