Hej mitt vinterland……

Jamen hallå och välkommen nya veckan…
..och välkommen SNÖ!!
Jösses va glad man blir då man vaknar till det här…
Vilken start på veckan!
 
Den här veckan är en av de bästa med hela november…
Inte för att vi ska på julbord nr 2 eller att min fina pappis har 75-års kalas på fredag…
Inte för att jag har namnsdag eller för att sovrummet äntligen ska bli grönt…;)
(vi hann skruva ner allt i går och jag har börjat maskera)
Nä utan den här veckan är bäst med hela november, 
på grund av söndag….
På söndag blir världens bästa 21-åring 22……
Himmel säger jag bara… 22 år sen jag blev mamma första gången..
å ändå minns jag det som om det vore i går…
Kan känna den där sjukhusdoften….känna den där oron…lyckan…
den där pyttepyttelilla handen i min…..
åååå….
På söndag fyller MIN son 22 minsann… det är stort det!
(jaja…VÅR son…han är väl lite M´s son också då..;)
Å ser ni va busigt det här var då?!
 
Jag har ju inte tömt alla krukor än…eller plockat in allt som ska plockas in…
Inte ens citronträdet…eller alla olivträden…
Jamen ni vet ju…
Man hinner det man hinner….
..och om man prioriterar att leka livsnjutare då hinner man inte sånt här…;)
 
Men det ordnar sig….
 
Kram på er och ha en härlig måndag!
Katarina
vinter

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Annika
  20 november, 2017 at 10:33 f m

  Mänskligt och härligt …. jag har föresten hört att just olivträd mår bra av att få någon frostknäpp.
  Kram på dig1

 • Reply
  Carin
  20 november, 2017 at 11:12 f m

  Vilken fantastisk vecka du har framför dig…och du…träden går att köpa nya i vår igen 😉
  Kram Mamma C

 • Reply
  Anna-K
  20 november, 2017 at 11:14 f m

  Ha ha såg föresten att reklamen finns även här .( men inte så på som en del andra där varje inlägg är ett samarbete. Jag vill som sagt få en skön stund i en blogg . Hörde föresten varningar av läkare om vårt belöningssystem vi får av att kolla olika mediala måsten , därför har jag själv tagit det på allvar att ha kontroll över vad jag utsätter mig för. Borde fler göra ma får massor av tid till annat kul:))) Ha en bra dag (självklart tar jag även bort Sallys hus om den inte får mig att må bra ….. jag bestämmer själv . Bra va?

  • Reply
   Sallys hus
   20 november, 2017 at 11:46 f m

   Hallå där!Du har så rätt i att vi blir överösta av reklam överallt…så även här…
   Blev lite snopen av din förra kommentar om att jag inte har så mycket reklam och tänkte först…
   "Hon kikar nog inte in så ofta" men så blev jag glad också..;)…för jag har och kommer fortsätta ha reklam på min blogg men jag vill inte att det ska bli "för reklamigt" om du förstår vad jag menar….Har ju tex tagit bort den blinkande reklamen överst…;)… Jag försöker väva in min reklam så att de som är intresserade av vart man tex hittar den där glaskulan jag tipsar om slipper maila mig och fråga utan kan få den informationen direkt…många många gillar att få veta vart de kan hitta olika saker…
   Vet inte hur många gånger genom åren jag tex fått frågan om vart våra korgfåtöljer kommer ifrån…OBS!! Jag tjänar givetvis inte pengar på allt jag länkar till….Bruka är tex ett sånt märke…
   Hur som så kan man ALDRIG köpa vad jag tycker, skriver eller väljer att länka till.

   Jag har bloggat ganska många år och man kan ju tro att bloggare först och främst bloggar för sina läsares skull…så är det faktiskt inte….först och främst så gör man det för att man själv mår bra av det…för mig är min blogg en ventil där jag kan få ut en massa ord som liksom samlas i hjärnan…en oas där man kan gå bananas i inredning eller fina bilder…ABSOLUT är ni läsare superviktiga…tro inget annat…men ni känns mer som "vänner" som kikar in lite då och då….för att ni som du säger mår bra av det..
   Å absolut ska man aldrig läsa sånt man inte mår bra av… det gör inte jag heller…Jag läser tex inga bloggar osm bara handlar om sjukdom och elände…inte för att mitt hjärta inte klappar för dem utan för att de får mig att må dåligt…
   OM jag inte bloggade först toch främst för min egen skull…då skulle nog inte Sallys hus vara som den är i dag… då skulle själen och glädjen försvinna….

   Jag får ganska lite feedback gällande vad ni läsaree skulle vilja se eller läsa mer om så det är ganska svårt att veta… de gånger jag frågat får jag såklart några bra tips men de flesta verkar nöjda som det är…
   Ibland vore det tokskönt att liksom få att "tema att skriva om"…hmmm…nu fick jag ju genast en ny idé…;)

   Jamen hur som så är du varmt välkommen in hit så ofta som du själv känner för och du är välkommen att läsa det du vill och bara skrolla o kika på bilder om du hellre vill det…;) Ha en underbar dag nu och hoppas du har lika vackert väder som vi har här i Svealand i dag…Kraaaaaam

 • Reply
  Roger Bloggare (P.S.eudonym)
  22 november, 2017 at 2:59 f m

  Fina bilder. Något "medelhavigt" över den där fina vita muren, trots allt snö!

Leave a Reply