Nu ni jääääää…….sicken……

Innehåller affiliatelänkar
  …..nu ska ni få höra…..

Jag kan ju vara rätt spontan i bland…

…å i Onsdags gjorde jag det!!

3:e gången gillt kanske…??

 

 

Jag har ju varit så onödigt envis i över ett år nu och tänkt att jag ska fixa det själv…

…..men näpp i onsdags fick jag nog…. 

…jag gick med igen….

 

…i VV…

 

Jag blir ju så less på mig själv…

Har haft SÅ svårt att komma i gång med träningen sista året…

…..å när jag inte tränar, äter jag mer…

Vågen visar mer än den någonsin gjort och med en liten seg baskelusk som dröjer sig kvar har det varit svårt att ta tag i den där träningen den här sommaren…

Så jag bestämde mig helt enkelt för att bli en 

Viktväktare igen…;)

 

 

 Å jag tänkte inte som man kanske brukar…

…jag tar det sen…efter semestern….

NÄPP jag tänke NU NU NU….

Jag vill göra det NU…

Det är väl strunt detsamma i fall jag tar några glas vin mer en vecka eller

äter en äppelpaj för mycket….

Huvudsaken är att jag i alla fall gått med, laddat ner appen och börjat räkna pluppar igen… 

(ja jag kallar mina points för det)

Jag går inte i väg på några möten utan är bara med på nätet…

Mötena har jag med mig själv på fredagar som är min vägardag…..

Jag kommer med all säkerhet skriva lite om min viktresa då och då….

….det får ni stå ut med….alltid sporrar det nån..;)

Så nu tänker jag att jag kör 3.e gången gillt…

 

 

 Snyggaste brödrosten har jag köpt HÄR

 

Nu ska jag hitta mig själv igen…hon som gillar att träna, och inte har ont lite här och där, hon som håller sig pigg och frisk…hon som ser ut som jag i spegeln!!

Å en liten målbild för mig är att känna mig snygg och bekväm i en

klassisk klänning som den HÄR

 

Kram på er!

Katarina

Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Annika
  29 juli, 2018 at 5:21 e m

  Åhhh heja dig. Du är så väldigt fin som du är, men jag vet precis hur du känner. Jag lyckades gå ner ett antal kilo med start den första advent för åtta år sedan. Alla tyckte det var en galen tidpunkt, men det var liksom då jag bestämde mig! Jag hejar allt vad jag kan härifrån Gyllebo. Kram på dig!

 • Reply
  inger
  29 juli, 2018 at 7:11 e m

  Tycker också du är fin som du är. I te tillstymmelse till mage och valkar. Men visst. .DEtt är svårare med träning på sommaren. Vi har ju bara två utejympapass i veckan här
  Men vi cyklar en hel del
  Men det har varit alldeles för varmt för promenad. Jag tycker man sväller i värmen.
  Men …lycka till med vv. Kraaaam Inger

 • Reply
  Razzy
  29 juli, 2018 at 7:19 e m

  Skickar ett stort lycka till. Har själv precis blivit en VVare så jag räknar "pluppar" jag med.

 • Reply
  Milla
  29 juli, 2018 at 7:38 e m

  Bravo! Och SOM jag känner igen mig. Har verkligen, verkligen saggat ned mig totalt sedan i april då jag tog ett träningsuppehåll och sedan har det blivit ett enormt orörligt liv under sommaren. Jag har minst i alla fall 4 kilo plus som INTE alls känns bra någonstans i kroppen. Det är ju inte träning man tyvärr går ned av, men skapar formen och styrkan.. Kosten är ju det som kräver en förändring. Och nu blir det krafttag på den fronten, och det känns egentligen rätt bra – nu ska jag börja jobba och då är det enklare att styra upp sig själv. Vet inte om det är så för dig med kanske? kram

 • Reply
  Cecilia
  30 juli, 2018 at 12:05 f m

  Härliga mysiga du med dina träfffffande inlägg… min våg har samma effekt som din… kör lchf start imorgon igen…önskar -10…snabbt🖒😊

 • Reply
  CeciliaSkor
  30 juli, 2018 at 9:40 f m

  Grymt gjort!
  Jag körde viktklubben jan-maj! De har en superbra app man kan använda sig av! Men nu har ju jag gått upp igen…….varför skall det vara så förbaskat svårt. Det är som kroppen hela tiden strävar efter att fylla upp fettcellerna. Var inte för hård mot dig själv utan klappa dig på axeln för varje litet framsteg!
  Kram C

  • Reply
   Sallys hus
   2 augusti, 2018 at 10:09 e m

   Ja fy…jag hörde nån läkare som sa att kroppen automatiskt kämpar sig tillbaka till den högsta vikt man haft på nåt konstigt sätt….så det är därför man alltid går upp igen så fort man släpper efter med mat och träning. Jag tänker mig att jag verkligen på riktigt ska lägga om kosten och äta mer hälsosamt för all framtid (naturligtvis festa till det ibland) men framförallt byta tv-soffan mot träning….viktväktarna har också en superbra app…;) kram Katarina

 • Reply
  Jeanette
  30 juli, 2018 at 3:32 e m

  Har funderingar på Viktväktarna jag med, men sen är jag så emot det här med lightprodukter, för det är väl fortfarande det de rekommenderar? Ge mig tips, jag kanske går med jag också:))

 • Reply
  Laila Hansson
  30 juli, 2018 at 5:27 e m

  Hej.
  Jag är guld medlem sedan åtta år tillbaka.
  Lycka till! Nu kör vi.

 • Reply
  Liselotte Johansson
  30 juli, 2018 at 6:37 e m

  Heja dig.

 • Reply
  Ekenäsliv
  30 juli, 2018 at 9:41 e m

  Då ska vi peppa varandra hjärtat <3
  Tänker precis likadant för jag skaffade ju träningskort förra veckan.
  Mitt mål är att till jul ska jag vara "fast" i kroppen och känna mig starkare.
  Jag tycker att det är svårt att känna sig hungrig nu när det är så varmt, äter typ bara sallad varje mål. Sen blir man sugen på kvällen, men äter oftast nötter då.
  Men vi har så varmt och jag har sådana problem med att jag bara blir totalt genomvarm och svettas hela jag… har jag aldrig gjort förut så det är lite jobbigt ska jag erkänna… och så hormonbehandling from onsdag på det…
  Nä, det ska jag försöka hålla i schack genom att träna regelbundet, minst tre pass i veckan tänker jag.
  Så japp, här har du en sparringpartner – heja oss!!
  Puss <3

 • Reply
  Lena
  31 juli, 2018 at 5:41 e m

  Inspirerad!
  Blev också vv i veckan, ikväll blev det Balsamicokyckling med ris, mums!

  Nu kör vi 👊😃🤗

  • Reply
   Sallys hus
   2 augusti, 2018 at 10:10 e m

   Men åååå ja men grattis till ett bra beslut… nu kör vi!!Ska kolla in lite nya recept jag med…
   Kraaaaaam

Leave a Reply