Solkatter i köket och en smarrig pasta på det…

Innehåller affiliatelänkar till Cervera, Newport och Ellos
pallar HÄR
 
Kök i kvällssol..;)
Hur har ni det? Semester eller jobbar ni? Även fast grillat och olika sallader är så där extra extra gott
på sommaren vill man ju inte ha det precis varje dag…..
När frun i huset är sjuk och mannen bara snickrar är det ju just ingen som åker o handlar…
Det blev min uppgift att sno i hop kvällsmaten och när jag stått o glott en stund med kylskåpsdörren öppen
smällde jag igen den och tänkte NÄPP vi får åka o köpa nåt färdigt för det finns INGENTING….
Le Crueset med 20% rabatt HÄR Gryta Anders Petter HÄR Brödrost Smeg HÄR (20% om du är eller blir medlem)
 
…Men så tänkte jag att mjäääääeee jag orkar då rakt inte åka och köpa nån mat…
Kikade in lite i frysen och hittade lite kyckling….
Så öppnade jag kylen igen och plötsligt fanns ju både paprika, ädelost och grädde…
Så lite lök torkad persilja, peppar och kycklingfond….
Bara fräsa o sen låta puttra o koka pasta…
 
Jamen åååå vilken perfekt middag en sommartorsdag!
-Du har kokat soppa på en spik nu igen sa Mattias…;)
hissgardiner HÄR linnelängder HÄR
 
Å vi sitter alltid där ute på altanen och äter då vädret är som det är nu..;)
Å jag är så nöjd med att vi placerade spisen i köksön…
Man har full sikt även fast man vevar runt i grytorna.
 
Kollar ni Ernst??
Jag sitter med datorn i knät och är redan sugen att snickra en egen soffa o skaffa ett gäng ankor..;)
 
Kram Katarina
kök

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Liselotte Johansson
  12 juli, 2018 at 11:10 e m

  Jag glömde bort Ernst och får kolla på programmet till frukost i morgon istället.

 • Reply
  Monika
  13 juli, 2018 at 8:53 f m

  Katarina, har skrivit det förut (när du gjorde frukost på spiken) att jag gärna skulle vilja ha en sån spik. Har Mattias hittat den i sin verktygslåda? Den verkar super. Skämt åsido, det är så roligt och tillfredställande när man kan trolla fram en god måltid utan att till synes ha nånting hemma. Hoppas du mår bättre nu.
  Kram Monika

  • Reply
   Sallys hus
   13 juli, 2018 at 9:05 f m

   Haha ja visst är det… å oftast har man ju mer än man tror om man bara letar i gömmorna och tänker lite utanför boxen..;) Jag kan lätt fastna i att jag faktiskt hade köpt ex den där osten till en ostbricka….så glömmer man att den kan bli världens godaste smaksättning i något helt annat..;) Å ja det måste vara i verktygslådan han hittat mig…haha… han vet i alla fall vad han ska säga för att fjäska så jag tycker det är lite roligare att laga mat…haha… <3 Tack jag mår bättre men inte bra än….stor kram och ha en fin fredag!

Leave a Reply