Smart tips om man vill ha en ny matta..;)

Innehåller affiliatelänkar till ellos
Jamen tjaaaa……;)
Hur har ni det?
Jag har jobbat som en tok och stressat som en tok för att hinna till ett spinningpass…
Kan säga att jag var sist upp på cykeln och fattade inte att jag var där förns passet var slut…
Haha…så kan det gå…
Som en urvriden trasa kände jag mig då jag kom hem…möttes av världens bästa son
som satt med pappan här uppe i tv-rummet….
Jag bestämde mig för att dissa den starka kyckligngryta killarna lagat (äter ju inte stark mat)
och busade till det med smörgåsar och varm oboy….
Alltså oboy….det är ju SÅ onyttigt men SÅ gott….
Så sjönk jag ner med min lilla bricka i soffan, men så började brickan vicka….
Swooooooooooosch…..
Så hade vi oboy över halva mattan…
Den som är väldigt sliten men som jag nyss tvättade med den hyrda mattvätten
för att vi skulle kunna ha den ett tag till…
Kan bara säga att nån mer mattvätt hyr jag inte till den här mattan…
Det får helt enkelt bli en ny….vojne vojne….staaackars mig…;)
 
 Kanske blir det någon av de här…
 
Det är 20% på alla mattor nu så det vore ju smart att passa på…
Hmmm…måste fundera lite på färg, pris och modell….
 
Japp det får bli kvällens tips…
Spill ut något riktigt jobbigt om du vill ha en ny matta…
Kraaaaam Katarina
tv-rum

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Villa Ryttarängen
  15 november, 2018 at 9:59 e m

  Tokfia! Kraaam Pia

 • Reply
  Monika
  15 november, 2018 at 10:09 e m

  Nyfiken, varför äter du inte stark mat? Själv älskar jag stark mat, smyger i chili eller sambal oelek så fort jag kan. Chili lär vara bra för matsmältningen också. Tyvärr äter jag ganska mycket smörgås också, inte så bra men som tur är ingen O’boy, nope alldeles för sött för min smak.
  Kram Monika

  • Reply
   Sallys hus
   16 november, 2018 at 8:23 f m

   Hallå…jag har nog aldrig varit så förtjust i starkt men började ändå vänja mig lite för många många år sen…(man kan ju träna upp sig i att tycka om starkt) men så fick jag ju rosacea och när jag äter stark mat nu för tiden får jag klåda och nässelliknande utslag i hela ansiktet och halsen….Haha nä här blir det inte heller oboy ofta…köpte hem ett litet paket förra veckan för första gången sedan rasmus flyttade för två år sen…vi kan bli så himla sugna på varm oboy när det är kallt ute….annars blir det mest kaffe här..;) Kram o ha en härlig fredag

 • Reply
  Ekenäsliv
  18 november, 2018 at 10:58 e m

  Men oupsidaisy… Ja, då behöver du ju verkligen en ny matta 🙂 En oboymatta kan ju bli lite tokig kanske 😉
  Jag är med så sugen på mattor… enfärgade, har sett en som jag såååå gärna vill ha. Men det är ju så gräsligt dyrt med mattor…
  Ibland är det bara så gott med sånt man fick när man var liten 🙂 Nu gör jag choklad på "mormors vis" istället. Åååå nä vi var där på sportloven och först gjorde morgongympa med mormor till Bengt Bedrup. Sen fick vi mormors rågskorpor, bästa bästa, och choklad. Kakao+socker+lite grädde som blandas till en smet och sen häller man på hett vatten. Idag gör jag med honung istället för socker, såååååååå gott och så tänker jag alltid på mormor <3
  Puss <3

Leave a Reply