(bad) HAIR DAY…

Innehåller affiliatelänkar till ellos och campadre
 Tjoohooo i dag är det äntligen dags…;)
Jag ska ÄNTLIGEN till min allra bästaste frissa
 
Vi får väl se om jag kommer därifrån med långt eller kort hår.
Det är lite oklart än hur det blir med den saken…
Hon lär ha att göra ett tag min frisörLotta den saken är i alla fall klar…
 
Ni kanske minns hur man i mellanstadiet fick lära sig att karda ull…..?
Så fick man ta den där ullen och tova den….minns ni?
Man tog såpvatten och gnodde och grejade så man fick en liten filt
som man sedan fick sy något fint av…
 
Precis SÅ är det i mitt hår…
Om man lyfter på mitt egna hår och känner efter där löshåret sitter fast
(som ju också är mitt förstås eftersom jag har betalt det och alltså äger det….;)
…hmm..ja jo om man lyfter och känner där så känns det precis som den där filten….
Kanske kommer jag ut från frissan med stubbat hår och
en fint tovad filtbit at sy något skojigt av…
Det vore ju…hmm..lite annorlunda i alla fall…haha.. 
Ljuvliga Kalmar slott
 
Jag kan bara konstatera att det här med extensions inte riktigt är min grej…
Eller jo..kanske om jag hade en kammarjungfru som borstade mitt hår varje kväll…
Alltså jag kan INTE!!
Jag fattar verkligen inte hur alla ni som har extensions bär er åt?
Jag kan verkligen inte hålla ordning på det där trasslet som blir då mitt egna hår börjat växa så att fästena liksom sitter längre ner…. så vi får se hur det blir…
Kanske testar jag en vända till eller så blir det kanske en fint tovad liten väska av eländet…;)
HÄR kan ni se inlägget om håret före och efter isättandet…
 
Ni som bor här i krokarna kommer väl i håg att ni får 20% rabatt på valfri behandling
(förutom extensions) om ni hälsar från Sallys hus tom 30/10
 
Vart??
Make Hair sååååklaaaart
 
Tjing tjing…
Kram K
 
Min väska har jag fyndat HÄR btw..;)
Liknande jacka i andra färger HÄR
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Catharina Junhem
  17 oktober, 2018 at 9:51 f m

  Förstår precis hur ditt hår blev med "löshåret"
  Var nyligen med om precis samma sak, bläää, Tog 3 pers i dryga timmen att kamma ut det utan att allt mitt egna skulle följa med. Var så orolig! Inget för mig alls och mitt hår, nu uppskattar jag att jag ens har hår 🙂 mitt egna korta tunna får duga 🙂

 • Reply
  Annika
  17 oktober, 2018 at 10:43 f m

  Åhhh sicket enlände … Jag kom att tänka på min dotter som har en slags löshår som hon sätter i själv, vid fest och så. Inget billigt, utan ett som verkligen är utpassat för henne och som ser verkligt ut. Det var nog dyrt, men hon kan ju verkligen skifta frisyr efter humör och tillfälle. Kram på dig.

 • Reply
  Ekenäsliv
  17 oktober, 2018 at 3:59 e m

  :-))))) Sötnos <3 <3 <3
  Jo nog minns jag kardandet *ha ha ha* å jag minns även att jag var på ett läger då man fick göra sådana saker, och det var inget bästaminne för mig då jag bara ville hem :)) så ullkardandet har inte jättebra vibes för min del 😉
  Å jag ska inte erbjuda mig att kamma dig heller kanske… för när jag var yngre och kunde sitta och borsta min kusins hår i timmar så lyckades jag en gång rulla upp borsten så den fastnade… uuuu hon var INTE glad på mig då ;)))
  Du…. I ÖVERMORGON!!!! tjohooooo!
  Längtar!!
  Å imorogn åker Lotta o jag mot storstan, wieeeee!!
  Puss o kram hjärtat!! <3

Leave a Reply