Klick klick…ett par tusen fattigare men i alla fall mätt….

Hotellfrukost äter jag ju inte i dag förstås, men en ganska lugn frukost i alla fall.
Jag ska till jobbet men känner att jag inte är på hugget än så jag tänker att det är 
bättre att jag orkar några timmar än inga alls…;)
 
En bra sak jag hann med i går när jag låg nedbäddad på soffan var en himla massa klick….
Japp jag klickade hem en maaaaaassa och notan slutade på ett par tusen…
 
Visserligen får jag hämta ut påsarna på Ica…
…mer upplyftande än så var det inte men tjooohooooj va härligt att kunna storhandla (det värsta som finns)
hemma från soffan…..Så åker man bara dit och öppnar bagageluckan och vips
så ställs påsarna ner och kylen och frysen blir välfyllda igen.
Jiiiiiises så smart det här är!
 
Jag hörde nån som sa att det är dyrare??
I alla fall är det inte det på vårt Ica…
……visst absolut man kanske går miste om vissa erbjudanden som finns inne i butiken men å andra
sidan köper man ju inte hälften så mycket onödödigt som bara ”trillar ner” i vagnen då man går förbi..
Så för vår del sänker vi månadskostnaden och jag tror verkligen jag ska bli ännu bättre på att
utnytja den här tjänsten. Än så länge har jag bara shoppat mat på nätet ett par gånger…
Men nu tror jag minsann jag ska börja göra det varje vecka….himmel så skönt!
 
Så tips tips om du som jag tycker det tar onödigt mycket tid att handla mat…
 
Kraaam Katarina
Frukost/mellanmål

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Helene
  3 oktober, 2018 at 12:01 e m

  Hej! Hoppas du mår bättre idag- bra du tar det lite lugnt. Jag har dragit på mig en förkylning som aldrig vill gå över är inne på 3dje veckan nu. Så hoppas du slipper denna.
  Ta hand om dej& krya på dej.
  Nospuss till sötisen.
  Kram Helene

  • Reply
   Sallys hus
   3 oktober, 2018 at 1:28 e m

   Åå fyy va tradigt…stackars dig! Det går mycket skit nu…hör många som är dåliga. Jag känner mig väldans trött i dag så jag åker nog hem snart…krya på dig fina du!Sally pussas tillbaka..;) Å jag kramas..;)

 • Reply
  Anna-K
  3 oktober, 2018 at 4:09 e m

  Hej! Jag tänker så här, handla mat vill jag nog göra själv eftersom jag vill kunna se och välja dom finaste grönsakerna , frukten m m tex. skulle aldrig gå med på att någon väljer åt mig nope. Jag är väldigt noga med det jag plockar på mig lite väl noga kanske:) ….men sån är jag . men så är jag ingen småbarns mamma med ont om tid heller. Ha det bäst…..

  • Reply
   Sallys hus
   3 oktober, 2018 at 4:23 e m

   Haha va gullig du är…jag är ju int heller en småbarnsmamma med ont om tid…Jag är ju vuxenbarnsmamma som avskyr att storhandla…
   de grönsaker och frukt man köper så här är ALLTID superfina….de är ju måna om att behålla onlinekunderna..;) Men man kan ju handla allt det där tunga bara om man vill…och bara ha det gröna kvar att handla själv… då går det ju desto snabbare..;) Men det är ju å andra sidan en väldans tur att inte alla vill handla online…;) Då skulle det inte finnas några tider att få ju…Kram o ha en fin kväll!

Leave a Reply