Det dyraste jag har i min garderob…..

Annonslänkar till naturkompaniet och stronger
Tänk att det bara är 2 veckor kvar tills Mattias och jag åker i väg på vår resa…
…den där träningsresan som skulle bli vår belöning…
Alltså jag måste säga att min man han är duktig han…
Han har gått ner snart 10 kg sen i julas och tränar o tränar…
Men jag….Jag väger som allra mest jag och är jag inte sjuk så vrickar jag fötterna…
Å vrickar jag inte fötterna så äter jag för mycket…
Ja ni hör ju…inte så bra alls..
Hur som så är det ju bara att bita i hop och ta nya tag…
Det blir ju aldrig för sent att börja träna….det är bara att ta tag i det…
Nu har det gått 2 veckor sedan jag vrickade foten.
Den är fortfarande svullen men nu kan jag i alla fall gå kortare promenader
OM jag snörar på mig mina stenhårda vandringskängor…..
De här skitiga kängorna är för övrigt det dyraste jag har i min garderob….
Det trodde ni inte va??
Hahaha… 
Inte särskillt glammigt alls….
….men det bästa man kan ha på fötterna då man ska gå ut och gå och har trassliga fötter.
Eftersom jag har specialgjutna sulor i som kostar en tusen-lapp ökar ju det redan höga priset rätt rejält…
HÄR hittar du kängorna.
På mig har jag NATURLIGTVIS tights från Stronger…
Bästa bästa och sitter som en smäck..även fast man gått upp några…..eller hmm..flera kilon…
Långärmad tröja och träningsjacka där är också supersköna.
 
Å nu är det verkligen läge att passa på att hotta upp träningsgarderoben
för med koden: sallyshus20
Får ni 20% rabatt hos Stronger HÄR hela April ut.
 
Kraaaam Katarina
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Inger
  16 april, 2019 at 10:21 e m

  Hoppas verkligen att din fot blir bra tills ni ska åka. Dom där kängorna är kanske liiiite för varma att ta med. -10 kg. Såå duktigt. Tänkte också jag skulle försöka begränsa matintaget tills vi åker nästa vecka. Men såååå svårt när man älskar mat och godis. Men jag har sagt det förut. På bild ser du verkligen inte stor ut. Du kan i te väga särskilt mycket. Resan kommer bli jättebra ändå. Både för er och för oss. Kraaaam Inger

  • Reply
   Sallys hus
   17 april, 2019 at 12:07 e m

   Haha ja de får nog stanna hemma…fast jag går faktiskt i dem året om då vi ska gå lite längre… de är inte så jätte varma på sommaren konstigt nog…eftersom jag aldrig fryser i dem på vintern….men för det priset ska de ju funka året om..;) Nej jag vet att du brukar säga det…jag har ju "fördelen" att ha relativt smal midja i förhållande till kroppen…blir ju alltså rätt kurvig. Mina kilon sitter främst på lår och rumpa…å suck armarna har fått en del…men de sista kilona har satt sig i tex ansiktet o det gillas iiiinte… Jag väger ca 73 och är 1.62 så jag bör gå ner minst 10 kilo…så jo jag väger nog mycket mer än jag ser ut att göra…jag tror heller inte att det syns supermycket om jag går ner 10 kilo….men det KÄNNS och det är ju det viktigaste..;) Kram fina fina Inger…ha en underbar påsk!

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  17 april, 2019 at 8:03 f m

  Så trist att ha vrickat foten, och så rejält också 🙁
  Jag läste någonstans att om man vill gå ner i vikt så står kosten för 70% och motionen för 30%. Jag vet inte hur mycket sanning det ligger i det, och en kombo är såklart bäst, men för min egen del så handlar det nog mest om kosten när jag har gått ner i vikt.
  Men det är ju . aldrig försent… bara att ta nya tag. Kanske träningsresan kan bli en kick-start istället för en belöning? 😉 🙂
  Kram och glad påsk!
  /Maria

  • Reply
   Sallys hus
   17 april, 2019 at 12:03 e m

   Halloj…ja så är det ju…bara det att det är så förb….gott med mat…och godsaker….;)Ja träningsresan får bli kickstart i stället…det har du så rätt i <3 ha en underbar påsk nere på kusten nu! Kraaaam

 • Reply
  Anna Wahlstam
  7 maj, 2019 at 10:37 e m

  Always looking like a star darling <3
  Å jag, jag saknar träningen som tusa… blir ju deppig av att inte få träna… Men de två första veckorna var det big no no… Å ja, i ärlighetens namn kan jag ju bara ta mig fram i snigeltempo när jag går för att det inte ska göra ont så… Men sen, då är jag igång igen, och du likaså <3

Leave a Reply