Staket…det får bli nästa år det….

När vipphortensian ändrar färg vet man att hösten börjar knacka på….
…fast det kan man ju inte direkt tro just nu…
Himmel så varmt o skönt vi fått igen…
 
Jag är uppe med tuppen och ska i väg tiiiiidigt i dag…
Jag ska ut på äventyr kan man säga….;)
För när man ska träffa den HÄR busfian blir ju livet alltid ett litet äventyr…
Därborta bakom soffan ska det bli ett staket mellan muren och portalen…
Det kommer bli en fin inramning och ge lite mer rumskänsla…
Vi har haft lite för roligt den här somamren för att hinna med det…
Haha…levt livet så att säga… 
Meeeeen det är ju tur att vi har lite att göra nästa år också…
Så vi inte tröttnar menar jag..;)
 
Hoppas ni får en härlig tisdag!
Kraaaaam Katarina
Pool

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anna-K
  27 augusti, 2019 at 1:49 e m

  Bra att du levt livet istället 🙂 blir ärligt talat lite stressad av allt ni influenser ska hinna med 🙂 ja ja… själv är jag i ett skede i livet att jag uppskattar lugn och ro . Har mer eller mindre slutat köpa en massa prylar förutom någon enstaka sak man verkligen vill ha. Känner att jag har fått nya värderingar det duger gott med det jag redan har. Sedan njuter jag mest av att upptäcka nya och gamla platser tillsammans med man och husbil . Ha det bäst…..

 • Reply
  Anonym
  27 augusti, 2019 at 9:15 e m

  Wow vad fint!! 🙂

Leave a Reply