När man inte har något bra hår…..

Annonslänkar till Kronans apotek, ideal och lyko
(null)
Tittelitut…
Jamen så här tillbringade jag några timmar av min födelsedag för ett par veckor sedan….;)
Sämre kan man ju ha det va…;)
(null)
mobilskal halva priset HÄR
 
Bli ompysslad, dricka kaffe och läsa skvaller…;)
 
Mitt hår är ju en sorglig historia och kvalitén har bara blivit sämre o sämre.
Bortsett från att jag ju slutat bleka håret för att i stället gå mot lite mörkare hårfärg
ska vi nu testa att inte klippa lika ofta.
Jag vill ju så jättegärna få håret liiite längre men det går ju bara av hela tiden och de ynka
cm som växer ut klipps ju av var 10:e vecka då jag färgar utväxten.
Så den här gången blev det en superduper dunder olaplexkur och färg…
…men ingen omgång med saxen.
Det ska vi ta om ytterligare 5 veckor.
Mina toppar var egentligen inte särskillt slitna utan mest bara supertorra.
Det får bli en massa inpackningar från och med nu och sedan tipsade fru Leijon om Prorin….
 
Är det någon som testat?
Man måste äta ganska länge för att se någon effekt så när jag ändå beställde D-vitaminer i går 
passade jag på att beställa Prorinkapslar också….
Ska bli mycket spännande att se bortåt nästa år om håret blir lite bättre…
Jamen så har de där nedrans svallningarna kommit som ett brev på posten igen…
I somras hjälpte det ju faktiskt med Femarelle…de försvann ju helt och hållet så det ska jag testa igen..
Mycket billigare på nätet än i butik!
Å när man ändå är i farten kan man ju lika bra klicka hem favoritläppglans också…
Det är ju faktiskt också billigare på nätet..;)
 
 
Ha en fin kväll nu hörni!
Själv ska jag nog ta och packa in håret…;)
 
Kraaaaam Katarina
 
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria Gunnarsson
  2 december, 2019 at 5:53 e m

  Men så tråkigt med ditt hår! Hoppas Priorin gör susen! Är det inte det Pernilla Wahlgren gör reklam för?
  Jag har haft hemska vallningar senast i somras, fick byta lakan varje morgon och på dagarna kom det hur ofta som helst hur jobbigt? Men sen jag gick ner i vikt är vallningarna som bortblåsta? Har aldrig hört att det kan höra ihop med viktminskning, men för mig verkar det vara så och jag tackar och tar emot förstås! Hoppas du hittar nått medel mot vallningarna som funkar!!
  kram

  • Reply
   Sallys hus
   3 december, 2019 at 2:20 e m

   Halloj…ja det är skittråkigt… jag har ju fel på sköldkörteln med och det gör inte saken bättre…Jag tror att det var det hon gjorde reklam för…men min vän fru Leijon har ätit det och säger att det är jätte bra..
   Haha…jamen då så…ytterligare en anledning att gå ner i vikt..;) Kraaaaaam

 • Reply
  Annelie
  2 december, 2019 at 6:47 e m

  Har ätit priorin säkert 1 år kanske längre🤔Det har gett bra resultat, så nöjd!

 • Reply
  malin
  2 december, 2019 at 9:59 e m

  Jag åt Femarell i några månader, märkte också resultat, nu har jag varit utan ett tag, och vips är problemen tillbaka. ska klicka hem en ny beställning,

  • Reply
   Sallys hus
   3 december, 2019 at 2:18 e m

   Jamen visst är det bra..;) Jag hoppas det ger sig för mig med den här gången också…;) Kraaaam

 • Reply
  Eva-Mari
  3 december, 2019 at 6:27 f m

  Som du så har jag haft hår som varit tunnare än jag önskat. Det blev mer påtagligt i femtioårsåldern, förmodligen resultat efter klimakteriet. Men hursomhelst, under två år har jag ätit ett kosttillskott med svavel som gett mitt hår, och naglar, bra resultat. Det heter MSM och finns i hälsokostbutiker. Jag blev rekommenderad märket Holistic, det finns många olika. Men om du provar, ge det tid, det går inte att märka resultat på en månad, möjligen två. Inte dyrt heller, en burk räcker länge. Ett tips bland andra. Men för mig numera en nödvändighet som jag kommer att fortsätta med livet ut. Lycka till!
  Kram Eva-Mari

 • Reply
  Anna
  3 december, 2019 at 4:27 e m

  Testade priorin ett tag, och det funkade nog ganska bra ändå. Men sen var det nog en massa annat som gjorde att mitt hår inte mådde bra, för det var innan jag blev sjuk den här gången.

  Vallningar… hu för dem. Men det finns en sak som funkar. Och det är kanske jätteprovocerande, men ett par gånger i veckan svettas ut ordentligt. Gå på ett riktigt högintensivt pass iaf 3 ggr i veckan, så du svettas så det rinner om dig. Jag lovar att det hjälper <3
  Kraaaaaaam <3

 • Reply
  Maria
  3 december, 2019 at 8:08 e m

  Åh vad glad man blir av att läsa din blogg, och åh vad bra tips, är själv i både klimakteriet och med giftstruma med allt som hör till. tack!

Leave a Reply