Min man gick på restaurang med en riktig rugguggla….

Dagens bilder har inget alls med texten att göra….
….bara fina bilder jag knäppte på Svenskt Tenn i höstas som jag glömt visa..;)
Ni vet känslan när man kommer hem trött o sliten..
Man känner sig liten och ynklig…fast man är 46år….
Man känner sig inte nedstämd men inte heller så där sprudlande som man brukar…
Bara trött…
 Det är då det är så lysande att ha en man…som kysser en i nacken 
och säger att man är den finaste som finns…
Å när man då börjar grina för att han säger så…
…kittlas han och skrattar o säger….tuuuhuuu…är du liiite ynklig i dag, är det lite synd om dig??
Å man säger…
Nää jag är inte ynklig…(fast man är ju det)…jag är bara trött…
 
Å han säger…kom så åker vi in till stan o äter!!
Å du säger….
Vill du verkligen visa dig ute bland folk med mig när jag ser ut så här?
Svullna rödsprängda ögon och ganska grå i ansiktet….
 
Å han säger återigen….du är den finaste jag vet…
 
Plötsligt känner man sig bara trött….
…glad men trött…å inte det minsta ynklig faktiskt…
Å jag älskar att min man verkligen inte bryr sig om i fall han går
på restaurang med en riktig rugguggla…..;)
I natt är en ny natt…kanske är det i natt det händer…
Kanske är det i natt jag äntligen får sova…
 
I morgon ska jag till doktorn…i dag snodde de ett par rör med blod.
Jag har satt i gång det där nu…
Det är dags att skrämma bort den här ruggugglan och få tillbaks 
hon den där sprudlande igen…..hon som inte bara är glad…
…utan hon som är så där tjoooolaaahoooo-glad…
Hon som är jag!
K
familj

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anna Wahlstam
  27 februari, 2019 at 11:48 e m

  Å hjärtat <3 <3 <3
  Det är såååå jobbigt när man inte kan sova… jag vet…
  Jag äter magnesium citrat, det hjälper mig att somna (men även mot kramper som jag kan få i synnerhet i händerna).
  Hoppas du får hjälp hos doktorn <3
  Natti natt skatt, kraaaam

 • Reply
  Lena - gott för själen
  28 februari, 2019 at 6:03 f m

  Meeen så fint! Underbart att ha en sån man som ser och agerar! Och verkligen på riktigt inte bryr sig om hur man ser ut.

  Hoppas på bättring!

  Kram Lena

 • Reply
  CeciliaSkor
  28 februari, 2019 at 6:46 f m

  Det är bara du själv som ser at du är sliten och ruggig! Fin man du har! Det är livet vet du, bra relationer:-) . Bra att du går till botten med dina besvär! Jag vet hur det är att vara 46 och trött och sliten!
  Massor av kramar från skoförsäljerskan!
  C

 • Reply
  Susanne
  28 februari, 2019 at 7:27 f m

  Hejsan. Ny läsare, och tycker din blogg är härlig. Tycker det är kul och titta tillbaka hur du har haft det föregående år. Men nu plötsligt går det inte längre. Får upp en dag, sen kommer det inte något mer när jag scrollar ner. Bara jag som har det problemet?

  • Reply
   Sallys hus
   28 februari, 2019 at 9:00 f m

   Hej och varmt välkommen! Va kul att du tittar tillbaka…;) Jag ska kolla vad som hänt…det ska ju gå om man tar en månad i taget…. blogg.se var lite knasig i går och jag stängdes ute från min administrera sida hela tiden… tack för att du meddelar detta!
   Jag provade själv och det funkar som förut bara att sidan är väldigt slö…man får skrolla neråt och vänta lite så kommer inläggen… så ska det ju inte vara så jag ska maila supporten. Kraaam o ha en fin dag!

 • Reply
  Annika Olsson
  28 februari, 2019 at 8:07 f m

  Åhhhh krya på dig fina Katarina. Kram Annika

 • Reply
  Maria
  28 februari, 2019 at 8:36 f m

  Meeen… har jag missat något? Jag trodde du "bara" var förkyld… visste inte att det var något mer… 🙁 Bra att du tagit tag i saken och sökt hjälp. Förhoppningsvis så är det bara vanlig "vårtrötthet" som folk brukar säga. Vi säger att det är så och att du snart är piggelin igen! =)
  Åh vad glad jag är att du har en lika fin man som jag har! =)
  Önskar att alla hade det, faktiskt! Ingen självklarhet…
  Krya, krya, krya på dig nu!!!!
  Kram/Maria

  P.S… klart du hade rätt om scarfen, det är den jag köpt 😉

 • Reply
  Anna-K
  28 februari, 2019 at 8:40 f m

  Hej Katarina ! Måste bara säga dig att jag lider av det samma dålig sömn. Ibland ligger jag och snurrar halva natten innan jag äntligen somnar, eller så somnar jag hyggligt snabbt men.. vaknar flera gånger och har svårt att somna om . Man blir slut som människa verkligen. Jag försöker göra allt det där man ska lägga sig ungefär samma tid på kvällen osv…. jag motionerar nästan varje dag, utomhus dessutom . OK jag ville bara dela med mig ….DU är inte ensam om detta, OM de nu skulle vara någon tröst ? 🙂 hoppas det löser sig för oss båda. Ha en fin dag!

Leave a Reply