Min nya bästa städhjälp…..

Innehåller en annonslänk till Campadre
……ja inte hunden alltså…..eller vuxenbarnet…;)
Nä den där uppladdningsbara dammsugaren…
Jiiiises om jag hade vetat hur bra de är hade jag skaffat en för länge sen.
Nästan samma finns HÄR
 
Jag vill kanske förvisso inte dammsuga hela huset med den för då blir den lite tung…
Men det här dagliga ni vet…
Smulor i köket, grus i hallen och kattsand på golvet.
Swisch swisch…..så är det borta.
Å inte behövs någon dammsugarpåse heller..
Man bara tömmer ur innehållet i soppåsen.
Såklart måste man belönas då man varit duktig…;)
 
I kväll har vi haft Rasmus här på middag…
Alltid så himla mysigt och jag har äntligen lagat hans trasiga jacka…
Det tog exakt 6 minuter…..!!!
Ja jag säger inget så har jag inget sagt….;)
 
Nu ska pappan och han se nån film jag inte vill se så jag ska kika på
ett avsnitt av Sofias änglar i stället…
 
Kram o ha en fin fortsatt kväll!
Katarina
 
städa

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  24 januari, 2019 at 7:38 f m

  God morgon!
  Jag har funderat på en sån där i typ 10 år… men aldrig kommit till skott att köpa någon. Jag är ju lite sån att börjar jag dammsuga upp lite smulor som jag ser, så blir det gärna att jag går över hela rummet, och nästa… typ så… precis som när jag bara ska torka en fläck på kaklet, då blir resten torkat av bara farten. Urknäppt, jag vet, för det behövs inte ens alltid haha.. Men man kanske ska ha en sån där apparat i groventrén i alla fall, för att snabbt kunna suga upp sån där torv som dottern brukar se till att få med sig in från stallet… kanske den är så enkel att använda att även hon lånar den… kanske? 😉
  Kram och ha en fin torsdag! Snart helg… =)
  /Maria

Leave a Reply