Ung och smal eller mullig medelålders i sina bästa år….

Annonslänk till Stronger
 Jag väger ju mer än jag någonsin gjort och det verkar stört omöjligt att komma i alla 
de där kläderna som krymt i garderoben…
 
Jag jobbar med mig själv och mina tankar och har kommit fram till att nu 
ska jag försöka ändra taktik och ta det lite med en klackspark…
Jag är ju en rätt glad typ och jag tänker att lite fluff ska då rakt inte få 
förvandla mig till en bitter……***…a…;)
Näpp jag är en mullig medelålders kvinna i mina bästa år..
Känner mig lycklig, tillfreds och himla tacksam…
Tacksam över att få vara frisk och att kunna välja….
Jag väljer att acceptera hur jag ser ut och jag väljer att ta det hela med ro…
Jag tänker att om jag bara kommer i gång och träna på den nivå jag alltid strävat efter
så kommer nog de där förkrymta kläderna återgå till sin normala passform igen
och jag kommer bli lite mer nöjd med min kropp…
 
För nöjd är jag inte, men jag accepterar den…
Vi har alla våra skavanker och det är få förunnat att vara 100% nöjda med allt….
Man måste bara lära sig hantera sina känslor och inte låta sitt missnöje ta över…
Livet är ju för kort för det…. 
Å inte är det bara unga, smala, vältränade som passar i de här…..
 …..även en mullig medelålders kan ju klä sig lite extra snyggt i världsmästassköna
träningskläder, eller hur….det blir ju så mycket roligare då…;)
 
Mina fiiiiina kommer från Stronger såklart och du hittar dem HÄR
 
Kraaaaam Katarina
0
Hälsa & Skönhet

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Åsa
  31 maj, 2019 at 1:30 e m

  Wow härligt inlägg, you go girl. Jag är i samma sits men känner att jag måste ändra min livsstil för mina knän börjar säga ifrån, men det är lättare sagt än gjort. Jag måste få planera in träningen annars har jag tusen olika ursäkter. Men med lite snygga träningskläder kommer man ju långt med ♥️. Ha en trevlig fredag mvh Åsa

  0
 • Reply
  Mamma c
  31 maj, 2019 at 1:33 e m

  Helt rätt tänk du har tycker jag. Och jag tycker du är snygg i dina träningskläder.
  Kram Carin

  0
 • Reply
  Inger
  31 maj, 2019 at 1:40 e m

  Såå bra skrivet. Precis så ska det vara. Man kan ju i te för alltid se ut som 20 vet du
  Jag tycker i alla fall inte att du ser mullig ut. Du är så fin så. Dåligt med träningen här också
  Men nu börjar snart vår Ute jympa. Härligt
  Ha en underbar helg. Kraaaam Inger

  0
 • Reply
  Eva-Mari
  31 maj, 2019 at 2:22 e m

  Att tycka om sig själv och acceptera att kroppen förändras är en klokhet som kommer med åren. Det är fint att ha en lagomkropp som man mår bra i! Det finaste i livet är att känna harmoni. Grattis till klokskapet!

  Kramar från Eva-Mari, 73… i MINA bästa år, 🙂

  0
 • Reply
  Anna
  31 maj, 2019 at 2:58 e m

  Man brukar säga:””ingen är perfekt” sa jag i ett sammanhang till min systerdotter idag, varpå hon sa:
  ”Det låter inte så bra arr säga så, jag tänker att alla är perfekta på sitt vis”.
  Ja, ibland är en 13-åring klokare helt enkelt.
  Så, jag är perfekt på mitt vis med mina skavanker precis som du min vackra 💖
  Puss o kram

  0
 • Reply
  Mia
  31 maj, 2019 at 3:58 e m

  Fint inlägg , vi kvinnor borde bli bättre att acceptera hur våra kroppar ser ut , hellre några extra kilo och lycklig än smal och bitter, det är en annan sak om man har en sådan övervikt att det är farligt för hälsan, njut av livet ❤️

  0
 • Reply
  Maggan E
  31 maj, 2019 at 6:59 e m

  Så bra skrivet och ditt tänk är helt rätt. Även om man är lite rund så kan man motionera och vara igång.
  Det är viktigt att trivas och må bra.
  Kram från lika sinnad 🤗❤

  0
 • Reply
  Maria Gunnarsson
  1 juni, 2019 at 7:14 f m

  Känner så väl igen mig, har aldrig varit större än vad jag är nu, har jättesvårt att acceptera det, men försöker varje dag säga till mig själv att det är OK, vissa dagar funkar det och andra inte 😉 Försöker också påminna mig om att jag är frisk och mår bra och att vikten bara är en siffra på vågen 🙂 Tack för ett bra inlägg!
  kram Maria

  0
 • Reply
  SKRIVDIVAN
  1 juni, 2019 at 7:49 f m

  Helt rätt. För det första så tycker jag att det är supersexigt med kurviga kroppar som din (och det är jag knappast ensam om), för den andra så sitter personlighet och utstrålning i blick och karaktär. Så även om man innerst inne önskar sig "perfektion" på ett eller annat sätt, så är det knappast i de där små "justeringarna" som vi kommer finna lycka.

  0
 • Reply
  Pia
  1 juni, 2019 at 9:38 f m

  Hej!
  Jätte snyggt
  Bläddrade i din blogg och såg ett väldigt fint soffbord vid loungegruppen var har du köpt det?
  Pia

  0
 • Reply
  Anonym
  1 juni, 2019 at 10:46 f m

  Jäklar så snygg!

  0
 • Reply
  Liselotte Johansson
  1 juni, 2019 at 11:31 f m

  Bra skrivet. Jag försöker också tänka som du.

  0

Leave a Reply