Vårens första bubbel….

Annonslänkar till H&M och Ellos
 Hallå där…
Hoppas ni haft en härlig torsdag!
Jag kom inte så långt med mitt planterande….i stället har jag spolat och spolat…
Å så har jag spolat och spolat…
Å ja just jag….spolat lite till…
Jiiiiiises… det där gula pollenpulvret…det har ju ätit sig in öööööverallt…
Efter 2 timmar hade jag ont i handen som höll i munstycket till högtryckstvätten…;)
Nu hoppas hoppas hoppas jag att det inte kommer mer gult…
 
 Kajsa damp in här i sin fina röda klänning….å då slutade jag plantera
och vi tyckte det var en bra idé att dricka vårens första bubbel vid poolen i stället….,
…mumsa jordgubbar och prata ikapp….
Vi pratar såklart en massa massa om Kanada…
Hur det kommer att bli….hur mycket packning man kan ta med, flygtider och andra viktigheter…
 Jag har köpt en massa nya kuddar till utesoffan…
Hittade SÅ många fina superbilliga och det gillas ju då det ska ligga ute och bli blekt av solen….
De mönstrade är jag sugen att köpa fler av…de skulle passa till stolarna uppe på altanen…
Så har jag kombinerat med aquafärgade och ljus mullvad….
Å det kan hända att jag råkade beställa nya plädar också….;)
Det kaaaan vara så…
 
Kraaam Katarina
familj

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Anna
  16 maj, 2019 at 11:46 e m

  Sååå mysigt <3
  Ja du… pollen, jag aaaavskyr det. Det och björkflyena som kommer på hösten sen.
  Å varje gång hör jag makens mormor Gull med. Hon avskydde det med, så det hade vi gemensamt hon o jag verkligen. Som vi gick igång på det när det satte igång 🙂
  Nu mor sängen tror jag… o ber om ro och sömn <3
  Kraaaaaam <3

  • Reply
   Sallys hus
   19 maj, 2019 at 9:49 f m

   Hahaa…ja du vännen det finns nog ingen som gillar pollen och annat som far runt..Kraaaaam

 • Reply
  Christina
  17 maj, 2019 at 1:35 e m

  Jag avskyr denna pollen som alla andra. Det finns överallt både ute och inomhus. Är lite allergisk mot det med kliande ögon och en näsa som vill rinna. Så roligt att få besök av sin vackra dotter. Mina båda barn bor ganska långt bort så vi kan inte träffas så jätte ofta men desto roligare dom gånger vi träffas. Så fint du har det vid poolen…. Ja överallt. Kram Christina

  • Reply
   Sallys hus
   19 maj, 2019 at 9:47 f m

   Tusen tack <3 Å va jobbigt att dina barn bor långt bort…men det viktigaste är ju att de mår bra och trivs med sina liv…Kraaaam

 • Reply
  Ann-Christin
  17 maj, 2019 at 2:00 e m

  Hej!
  Jag skrev innan att vi skulle till Kanada och er dotter ska över där. Vi flög från Kastrup med mellanlandning i Amsterdam sedan tog det 9 Tim till Calgary som möttes oss med snö sedan drog vi vidare i klippiga bergen och mot Vancover och där var det sommar. Bilderna man sett från Kanada kan vi bara säga det är ännu finare i verkligheten. Ett ställe att rekommendera är Whistler där OS var tror 2010 kanon bara men konstgjort. En glaciärtur är också att tipsa om. Vänliga människor men otroligt dyrt allt kostar mycket mer än i USA och här hemma. Men jag kan bara säga att hon har mycket att se framemot och med en blandning av alla sorters människor.
  Trevlig helg från ett lite molnigt och blåsigt Skåne.

  • Reply
   Sallys hus
   19 maj, 2019 at 9:48 f m

   Men Åååå…Tusen tusen tack för att du tog dig tid att skriva. Det var flera bra tips som jag ska förmedla till henne.
   Vi får se hur mycket vi hinner med då vi åker o hälsar på.
   Stor stor kram

Leave a Reply