En mysig bejbyhelg…

Annonslänkar till gina tricot, ideal och ellos
Vi måste ju kika lite i vårt familjealbum från i helgen…
Det blir lite blandat med systemkamera-bilder och några halvsuddiga mobilbilder….;)
 
Efter lite motortrassel med husbilen kom vi i väg i lördags förmiddag och checkade alltså in
på Fyrishov camping i Uppsala. Vi hade bråttom att få fram cyklarna och bege oss in till stan.
En väldigt vacker cykelväg längs ån som jag tyvärr inte stannade och fotade
eftersom vi ville hinna till restaurangen där syrran o hennes man och de här godingarna 
väntade på oss…
Härliga soffor är väl till för att bytas blöjor i va?
(JA SJÄLVKLART ligger babyInez på en sån där skötbädd man har med sig i vagnen)
Vi åt på mysiga Plock…. M och jag fick in våra rätter lagom till de andra tog dessert.
Kändes ju skönt att de också kunde smaska på något eftersom vi blev så sena…
Jag hade på mig min fina klänning och nu såg jag att de som finns kvar har
blivit så larvigt billiga att jag är sugen på en färg till…eller varför inte en av varje….?
Jag menar 120kr….det är ju billigare en en bio…;)
 
När vi hade ätit färdigt tog vi tjejer oss en runda på stan medans
babyInez pappa skulle hem och starta långkoket som skulle bli vår middag…
M och A tog med sig Sally och gick och tittade på lyftkranar och annat sånt som män tycker om att titta på…;)
 
När man är en liten babyflicka är det i o för sig rätt ok att sitta i en vagn
och kika på allt spännande i olika butiker…
……men om man är en bejbytörstande supermoster som jag, så kan man
helt enkelt inte låta bli bejbysar med stora ögon i vagnar i butiker…
Titta på kläder kändes liksom inte så viktigt…
Så bejbyInez och jag…vi tog tillfället i akt att öva i stället……
 
Kappa HÄR 
 
….japp….
Vi övade selfies i spgeln inne på MQ….
Ååå soooorry personalen…
Det kan hända att en viss liten bejby som ääääälskar att se sig själv i speglar blev lite ivrig då
supermostern placerade henne lite för nära…
Många små kladdiga handavtryck blev det….;)
 
Å jag har skaffat mig en sån där superbra magnet så att man kan hålla mobilen lite bättre…;)
Mitt fina skal finns HÄR
Å efter ett tag då vi tröttnat på selfies och shopping gick vi hem till min den puttrande köttgrytan
och här har vi syrran och min fina systerdotter Emmi…
 
De där manspersonerna hade lyckats hitta en pub där vovvar fick följa med in…
Något med Dog hette den…fast (hot)dog som i korv och inte hund…;)
Å när de kom tillbaka var det minsann fler som ville bejbygosa….
 Å eftersom bejbyInez såg en smula skeptisk ut så….
 …var det bättre att hissa lite upp o ner…
Ni vet så där så i stort sett alla bejbysar skrattar…;)
Men sen……
 ”Nähääääruuu gubbe!! Nu får du allt släppa ner mig!!”
 Å så här lycklig blir man då man är bejby och en liten vitlufsig hund närmar sig…
Då vevas det med armarna i 190 och man låter……
-AAAAAaaaaaaaeeeeeeh……….
;o)
 
Å som om det här inte vore nog….
Som om hjärtat inte fått nog med svämma-över-kärlek…..
 ….så kom ju även den här…..
ååååååå…..
Den 3:e av mina absoluta favoritkillar här på jorden….
Kajsas M….
Å ser ni…..
Dubbel-svämma-över på hjärtat…
För visst ser ni det jag ser?
 
Han kommer passa MYCKET bra med en egen prinsessa eller prins på armen….:)
Men det säger vi lite tyst så att hon som nån gång ska bli mamma, inte blir irriterad 
och tycker att den blivande mormorn tjatar….;) 
Jag återgår i stället till att vara världens bästa supermoster…;)
 
Å självklart!!
SJÄLVKLART!!!
….var vi ju tvungna att facetime´a med Kajsa….
Å när hon fick se både pojkvännen och sin guddotter på en o samma gång
blev det en smula jobbigt… 
 Så sa vi så klart heeeeeeej hela högen….
Ni som följer sallys hus på instagram kunde se den här bilden i min instastory redan där på kvällen…
 
Å när vi pratat färdigt med vårt lilla hjärta på andra sidan jorden
var det dags för middag….
 Å den började med butternut-soppa och sedan kom den godaste köttgryta man kan tänka sig..
Å som om det inte vore nog så serverades den isärklass godaste blåbärspaj 
jag har ätit i hela mitt liv…..
 
Den liknade inte nåt annat jag smakat och jag ska självklart få receptet.
När jag provbakat den en pluppfri lördag framöver ska ni få receptet…det lovar jag!
Så sa vi godnatt till bejbyInez och babblade til långt in på småtimammarna…
Å när ögonen började åka i hop trampade vi hem till husbilen 
och sov lite stötvis så där till trumvirvlar av det hårt smattrande regnet på husbilstaket…
 
…men det är redan glömt…
 
Vad vi gjorde morgon efter tar vi inte nu för jag tror det räcker med familjebilder för den här gången…
 
Kraaaaam på er…
Katarina
familj

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Villa Ryttarängen
  21 oktober, 2019 at 8:51 e m

  Finns bara ett enda ord… UNDERBART! Kraaam Pia

  • Reply
   Sallys hus
   23 oktober, 2019 at 11:00 f m

   Finns bara ett svar…KRAAAAAM <3

 • Reply
  inger
  21 oktober, 2019 at 9:27 e m

  Men åhhhh. …Vilken underbar helg ni måste haft
  Vet ju hur fantastiskt det är med dom små liven
  Kraaaam Inger

 • Reply
  Malin
  22 oktober, 2019 at 9:06 f m

  Vilken härlig helg !
  Och BejbyInez är ljuvlig !!

  • Reply
   Sallys hus
   23 oktober, 2019 at 10:59 f m

   Ååå ja det var det verkligen..å ja hon är något alldeles extra <3

 • Reply
  Nilla
  22 oktober, 2019 at 11:08 f m

  MYYS! Jag brukar låna brorsans lillkille, ja han fyllde ju 2 här om veckan men lillkillen är han ändå 🙂 Låter som ni hade en toppenhelg! Här var det regnig lördag – välkommet slappande på soffan och så kolla på sonens hockeymatch på tv. På tal om honom, förstår din saknad även om du har dottern väldigt mycket längre bort än vi har honom. Men vem sjutton far mot ryska gränsen liksom? Första gången vi åkte dit, med flyttlasset, stod ögonen i huvudet på mig. Här är man van med att skyltarna i affärerna är på svenska och finska. men där är det på finska och ryska… 😀 Men snart åker vi och hälsar på honom igen, så härligt! Nu är han ju vuxen och man har blivit van med att ha honom borta, somrarna kommer han hem och bor, lite onödigt att ta egen lägenhet för nån månad innan han igen åker iväg någonstans. Men när han var 16 och flyttade till Helsingfors trodde jag att hjärtat skulle brista, som jag saknade honom! Som tur är så ringer han sin mamma varje dag. Jag intalar mig att det är pga mitt trevliga sällskap över telefonen men sanningen är väl nog närmare den att jag är ett visst tidsfördriv när han cyklar hem från ishallen 😀

  Ungarna, jo dom läser engelska i skolan också så tre språk får dom sådär bara, vilket är inte så dumt! I svenska skolor börjar man med finska på trean. engelska på femman. I finska skolor så är det väl tvärtom.

  Söndag visade sig vädret äntligen från en lite bättre sida. Vilket då spenderades i en bil!! Ja, jag vet… mannen fick för sig att det var kanske dags att byta bil så vi lånade den tilltänkta bilen för några timmar. Resten av dagen hade jag separationsångest 😀 Jag är helt knäpp men jag liksom fäster mig vid bilar, vilket inte passar så bra ihop med en som gillar att byta dem med jämna mellanrum. Så imorgon måste jag ta en tur med min älskling för att säga hejdå, för på torsdag kommer den nya. Vilket ger mig ännu mera ångest, vem sjutton kom på ideén att köpa en elbil? Tänk om eländet stannar ute i urskogarna när jag ska och hälsa på sonen? Undrar om man kan ta en generator med sig på släpet?

  Med tanke på hur mycket jag plötsligt skriver här, jag som brukar bara smyga omkring, så kan man ju fundera om jag inte borde starta egen blogg, men nej… hade för 13 år sedan en, det var kul. Men jag är lat, får ju inte ens uppdaterat instagram så ofta 😀 Blev liksom lite stopp på det när yngsta dottern mer eller mindre tvingade mig att ha privat konto när pojkarna på hennes klass snokar på mitt konto. Ja, 13-åringar är väl mest nyfikna på om jag har bild på henne någonstans än vad de är på bilder av trädgård etc 😀

  Men här har vi sparkat igång med en ny rengnig vecka, nästan så funderar på att sjösätta båten igen. Kanske enklare att ta den till jobbet snart än bil. Hoppas ni får lite mera sol, som jag saknar den lysande saken. Ha en riktigt bra vecka!

  Kram Nilla

  • Reply
   Sallys hus
   23 oktober, 2019 at 10:58 f m

   Hahahaaaaa….alltså du är ju verkligen heeeeelt underbar! Å din blogg måste ha varit underbar…;) Å det där med bilar…hahaa…jag skrattar så jag gråter….du är ju inte lite tokig du….
   Men va coolt att du har en son som spelar hockey…då kanske han snart tjänar storkovan så han kan köpa loss alla bilar du älskar…..haha…
   Kram tokfia och ha en underbar dag!
   Katarina

Leave a Reply