Det är en jobbig dag i dag

Bergodalbanan är långt ner i dag…
Älskade pappa…
Kom tillbaka!!
K

familj film

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  E
  21 januari, 2021 at 9:37 e m

  Fy f.n vad livet är orättvist <3 , tack för att du orkar dela detta fina , låt minnena lägga sig som ett varmt täcke över dig både i juninatten och kalla vinterdagar. Kram

 • Reply
  Sallys hus
  21 januari, 2021 at 9:59 e m

  Tack snälla <3
  Efter några dagar av en massa massa att göra....så även i dag vet jag inte riktigt vad som hände...men jag likosm bara föll ihop....marken liksom rämnade och jag vill bara skrika...har aldrig känt något liknande tidigare och det är så svårt att hantera alla känslostormar som kommer över en helt plötsligt. Jag älskar när han sjunger den här och jag längtar efter den dagen då jag kan lyssna med ett leende i stället för som nu med vild panik......samtidigt som jag liksom måste höra honom...
  Varm kram

 • Reply
  Titti/Umeå/Huay Yang
  21 januari, 2021 at 10:01 e m

  Så VACKERT.
  ÅKE hette min pappa också.
  Kramar

 • Reply
  Sallys hus
  21 januari, 2021 at 10:06 e m

  <3 <3 <3

 • Reply
  Kristina
  21 januari, 2021 at 11:01 e m

  En sån smärta går nästan inte att uthärda. Saknar ord men vill att du ska veta att du finns i mina tankar. Lider så med dig och din familj. Det gör obeskrivligt ont att mista de man älskar. Kram ❤️

 • Reply
  Mia
  22 januari, 2021 at 12:32 f m

  Oj så fint han sjunger , antar att ni haft mkt sång och musik i ditt barndomshem ❤️❤️

 • Reply
  EVA
  22 januari, 2021 at 4:35 f m

  Jag känner inte dig men följer din blogg. Kan relatera i din sorg, min pappa dog för fem år sedan och det går inte en dag att jag inte tänker på honom. Så fin video med din pappa! Beklagar sorgen

 • Reply
  Lena - gott för själen
  22 januari, 2021 at 4:44 f m

  Men åhhh, lider med dig! Vad fint han sjunger! Vill ge dig en varm kram! Ta hand om dig.

  Kram Lena

 • Reply
  Magdalena
  22 januari, 2021 at 5:24 f m

  Massor av styrkekramar o tröst till dig och din familj💖💖💖

 • Reply
  Elisabeth
  22 januari, 2021 at 7:16 f m

  Så gripande och vackert framfört av din pappa❤️. Så klart känns det i dig och blir förfärligt sorgligt för dig att se och höra så tätt inpå hans bortgång. Det sjunker in att ni inte får träffas fysiskt igen. Skönt att du kan gråta och släppa ut vad du känner. När tiden får ha sin gång blir den här fina filmen ett trösterikt minne för dig. Min pappa dog för tio år sedan. Jag var hos ett medium för en tid sedan. Hon sa att jag har en man precis bakom mig. Sen beskrev hon hur min pappa såg ut och hur han var. Så han var alltid med mig i mitt liv. Styrkekramar till dig🌺❤️🌺

 • Reply
  Monika
  22 januari, 2021 at 10:42 f m

  Katarina, vilken fin film med ett underbart framförande. Du kommer att skatta dig lycklig över att den finns. Kanske kan den visas för din mamma framöver. Kram och ta hand om er.
  Monika

 • Reply
  Anna
  22 januari, 2021 at 11:18 f m

  Jag förstår precis hur du känner!!
  Vissa dagar är man så långt ner.
  En beskrivning av stor sorg är att likna den vid ett stormigt hav… Man sitter i en båt och plötsligt kommer en jätte mörk våg som båten dyker ner i. Det är avgrundsdjupt…. Plötsligt kommer en ny våg. Båten är åter uppe på någorlunda lugnt vatten och långt där borta i horisonten ser du den ljusblå himmeln.
  För varje dag som går så hoppas man att man kommer närmre den ljusa horisonten och att man får färdas i det lugnare vattnet🌊⛵
  Nu när min pappa dog så hade jag ju kvar min mamma som är fullt frisk och bor kvar i huset där jag vuxit upp. Hon har hund och höns. Vi har en jätte nära relation.
  Kanske blir det extra tungt för dig med din mamma med sin Alzheimers, nya boendet mm. Du kan ju inte prata med henne om din pappa på det sättet som du behöver. Tur att du har syskon, man och barn.
  När du orkar så kan jag verkligen rekommendera dig att titta på Claes Elfsbergs serie ”Sorgen och jag” på SVT play.
  Där förklaras mycket hur vi människor fungerar och varför vi beter oss på ett visst sätt när vi befinner oss i sorg. Mycket sevärd!!
  Stor kram❤❤

 • Reply
  Stella
  22 januari, 2021 at 12:02 e m

  Warm hugs for all of you …….
  Stella XX

 • Reply
  Inger
  22 januari, 2021 at 12:24 e m

  Det kommer ta tid
  Lång tid. Så fint med lilla pappa . Har ju lyssnat på honom. Men inte denna låten. Det måste vara jobbigt att lyssna live så nära inpå. Ha nu en bra helg och ta hand om dig. Kraaam Inger

 • Reply
  Micaela
  22 januari, 2021 at 1:34 e m

  Vilken fantastiskt fin video och låten var så himla vacker <3 (blev helt tårögd här på jobbet) Beklagar verkligen din sorg <3

 • Reply
  Rita
  22 januari, 2021 at 1:34 e m

  Åh, vad fint han gör Juninatten, den visan berör mig så djupt varje gång jag hör den, utan att ha någon koppling till den. Måste vara känslomässigt berörande för dig och höra den med din pappa. Gör ont även för mig.
  Varm kram ❤

 • Reply
  Christine
  22 januari, 2021 at 7:27 e m

  Jag klarade bara av att lyssna några sekunder, sen blev det så sorgligt vackert att jag fick stänga ner. Så varmt och fint han sjunger. Jag känner så med dig i din sorg, önskar att jag kunde göra något för dig❤️ Kram

 • Reply
  Christina
  22 januari, 2021 at 9:02 e m

  Så fint din pappa sjunger. Beklagar förlusten av din fina pappa. Det är fruktansvärt att mista någon som står så nära. Min pappa dog i den där förb. cancern 54 år gammal. Det är nu 34 år sedan. Fortfarande tänker jag så ofta på honom. Många varma kramar och ta hand om dig.

 • Reply
  Mari Millberg
  26 januari, 2021 at 10:57 f m

  Så vackert! <3

 • Reply
  Anna
  31 januari, 2021 at 8:01 e m

  Skickar massor av KÄRLEK o KRAMAR ❤❤❤

 • Reply
  Monica med c
  4 februari, 2021 at 12:46 f m

  Så vackert din fina pappa sjunger, tänker på alla vackra människor som går före, det är så oerhört sorgligt för dem som är kvar, en kamp med sorgen. Jag kände inte igen mig heller, gått igenom så mycket och det som är ofattbart kan liksom slå sönder en, det känns fysiskt, gör ont och det känns som att man blir trasig. Och så är det bara att tvinga sig, finns ju så många måsten, ta tag men man får lyssna till det trasiga ett tag och tro på att det går att laga, hittills har det gått men sorg och saknad finns alltid. Men bärs på något sätt genom livet, ja jag har en tro som också bär.

Leave a Reply